![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я бачив це ПІК деякий ago.thought дуже роман ![]() При відкритті вікна. Потім закрив вікно ![]() Коли вікно повністю закрито. ![]() Сліпі з Windows з'являється повідомлення про помилку Думайте своєю сміятися, але я себе Deff Wouldnt хочу прокидатися щоранку, чи не так?
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ха, це дуже здорово.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lawl Та я хочу його в мою кімнату:)
|
| |||
| |||
| Omg! Зараз я натисканні цієї теми, і побачили перші фотографії мій мозок сказав: "Ви повинні писати про те, що стіни вашої спальні! ' Коли я трохи більше грошей на фарбу спрей їм вдасться домогтися деякого трафарети і робити це в моїй спальні, IL помістити деякі фотографії, якщо я сподіваюся отримати це було зроблено. EDIT: Я щойно зрозуміла, що я знаю, хто має це величезний принтер, його, як 4-5ft широкий, я думаю, IL запитати його, чи може він друк 4 3 BSOD і вставте його у мене на стіні: D |
|
| |||
| |||
| Нахиляє вірю ви, хлопці дійсно хочуть цього на вашому місці Ви бачите ПК Вона вчила мене в шахи та кікбоксингу але дивитися на це перша річ жодним чином
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Кожному своє, але я думаю, я Wouldnt увазі прокидається до BSOD
__________________ Ну, я офіційно SemiPro музиканта ![]() 1 концерт є 7 червня 2009 |
|
| |||
| |||
| I Dont Need фарба на стіні, щоб прокинутися в BSOD. |
|
| |||
| |||
|
__________________ Ну, я офіційно SemiPro музиканта ![]() 1 концерт є 7 червня 2009 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Повний контроль над комп'ютером, з іншої кімнати? | stabbie | Генеральний обладнання чат | 9 | 11 червня 2009 10:32 |
| Msn вікно | Tinkerbell | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 8 лютого 2008 07:04 |
| Window XP Pro | WhatsUp | Операційні системи Windows | 5 | 27 січня 2008 09:03 |
| Window Vista Як вони можуть це зробити? | Help1inghand | Операційні системи Windows | 15 | 9 січня 2008 12:28 |
| Ноутбук не будуть підключатися до Інтернету в номері | MarchingTbone317 | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 30 липня 2007 08:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |