![]() |
|
| |||
| |||
| Εεε όλα μόλις ανέλαβε wpm (Λέξεις ανά λεπτό) δοκιμή και βαθμολογήθηκαν κατά μέσο όρο 121wpm. Heres μια σύνδεση με το δικτυακό τόπο http://www.typeonline.co.uk/typingspeed.php Ας δούμε αποτελέσματα σας. ![]() Καλή τύχη. |
|
| |||
| |||
![]() Φιλενάδες μου φιλοξενούμενων lol. |
|
| |||
| |||
| Κανείς δεν το πάρετε αυτό το τεστ; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() OOO τα θαύματα του αντιτύπου n επικολλήστε!
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| hehehe δεκάρα για μένα που έχω λάθη!
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| omg για δεύτερη Νόμιζα ότι ήταν legit, lmao |
|
| |||
| |||
![]() Εχω θα κερδίσετε |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| lmao λίγο αργά για να |
|
| |||
| |||
| Ναι πλήρως τα σημάδια που mrdaveyk |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέο PSU κακό; Πώς να δοκιμάσετε; | louisreiff | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 15 Νοε 2008 15:16 |
| Intel Burn Test, Νέα ακραίων Πρόγραμμα | serverguy | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 7ο Σεπ 2008 07:48 |
| Ελληνική δοκιμή | Mike0001 | Off Topic Συζήτηση | 6 | 29 Απρ 2008 06:18 |
| Η διαίρεση της δοκιμής και SEO | anadantra | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16 Μαρ 2007 14:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |