μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Ένα χρόνο σήμερα για άνθρακα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Ιανουαρίου, 2009, 09:30
Μέλος Ομάδα

Default Ένα χρόνο σήμερα για άνθρακα

Παρατηρήσαμε ότι ήταν άνθρακες 1 χρόνος ορόσημο για το φόρουμ λίγο νωρίτερα, αποφάσισε να θέσω congrats πω και ευχαριστώ για τη βοήθεια με όλα τα θέματα που έχω απόσπαση!
Old 4 Ιανουαρίου, 2009, 15:07
Συντονιστής Ομάδας

Ψυχρός

Τη συμβουλή του άνθρακα δεν είναι ανοησίες, κατευθείαν στο θέμα. Δεν bling παράγοντα που συμμετέχουν. Ο specs στηρίζεται ότι θα αναλάβει ο ίδιος

Πρέπει να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που έχουν για την καλύτερη bang buck χάρη στις γνώσεις ανθράκων.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 4 Ιανουαρίου 2009, 15:15
Μέλος Ομάδα

Υπήρξαν πολλά μέλη ωφελήθηκαν από τις γνώσεις του. Είναι μια εξαιρετική άντρας και μια μεγάλη μέλος έχει στο φόρουμ, μπράβο του.
Old 4 Ιανουαρίου, 2009, 16:14
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας serverguy View Post
Ψυχρός

Τη συμβουλή του άνθρακα δεν είναι ανοησίες, κατευθείαν στο θέμα. Δεν bling παράγοντα που συμμετέχουν. Ο specs στηρίζεται ότι θα αναλάβει ο ίδιος

Πρέπει να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που έχουν για την καλύτερη bang buck χάρη στις γνώσεις ανθράκων.
Δεν γιατί "συναντήθηκαν" άνθρακα μετά έκανα μου οικοδομήσουμε lol. Ι βέβαιος ότι δεν θα κάνουμε άλλο ένα δεν έχουν όμως μιλάμε μαζί του για πρώτη.

Μπορείτε επίσης να κατηγορήσει του άνθρακα για την εδώ παρουσία μου lol, ο συνέστησε το site μου από το Steam.
Old 4 Ιανουαρίου, 2009, 16:15
Ομάδα Δωρητών

Στην αρχή είχα σαν "δεν είναι τα γενέθλιά μου!", Στη συνέχεια, μετά το διάβασα. Ευχαριστώ για την σκέψη μου .. υπόσχομαι ότι θα γράψω ένα νέο οδηγό σύντομα: P
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 5 Ιανουαρίου 2009, 02:49
Μέλος Ομάδα

Ω γλύκισμα, Ανυπομονώ για αυτή = D
Old 13 Γενάρη 2009, 12:34
Μέλος Ομάδα

πραγματοποιήσετε μια όλα-σε-ένα οδηγό για κάθε μέρος που μπορείτε να φανταστείτε. θα είναι ο υπολογιστής Βιβλικό.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Άνθρακα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σου! Έξαψη Γενική Συζήτηση Hardware 4 31 Αυγούστου, 2009 15:56
Carbon, Χρειάζεστε Βίντεο Μοντάζ Κατασκευάστηκε ....... Bubba Γενική Συζήτηση Hardware 5 3η Μαΐου 2009 20:19
NFS Carbon για XBOX360 Coolyxxx PC & Console Gaming 8 10 Ιαν 2009 02:10
Χάρη Carbon Bubba Off Topic Συζήτηση 3 20 Αυγ 2008 17:42
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.