kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Egy évvel a szén-ma

Reply

Téma eszközök
Old Január 4, 2009, 09:30
Csoport tagja

Észrevettem, hogy szénhidrogén 1 év mérföldkő a fórumok csak a korábbi, úgy döntött, azt mondanám, hogy gratula, és köszönöm a segítséget minden kérdést Már hozzászólás!
Old Január 4, 2009, 15:07
Moderátor Csoport

Hűvös

Carbon tanácsát nem hülyeség, egyenesen a lényeg. Nem bling tényező is. Azt specs épül, hogy ő maga vette volna

Lennie kell egy csomó ember, aki ott van a jobb bang a buck köszönhetően a szén is.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Január 4 2009, 15:15
Csoport tagja

Voltak sok tagja részesült ismereteiről. Ő egy remek fickó, és nagy tag, hogy a fórum, jól sikerült neki.
Old Január 4, 2009, 16:14
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by serverguy View Post
Hűvös

Carbon tanácsát nem hülyeség, egyenesen a lényeg. Nem bling tényező is. Azt specs épül, hogy ő maga vette volna

Lennie kell egy csomó ember, aki ott van a jobb bang a buck köszönhetően a szén is.
Nem azért, mert "ismerős" Carbon után tette építeni lol. Én biztos nem tennék egy másik bár nem beszéltem vele először.

Azt is hibáztatni Carbon, hogy itt az én lol, azt ajánlotta, hogy a site nekem Steam.
Old Január 4, 2009, 16:15
Donor Group

Eleinte volt, mint a "it's not my birthday!", Akkor olvassa el a post. Köszönöm, hogy rám gondoltak .. Ígérem Írok egy új útmutatót hamarosan: P
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 5, 2009, 02:49
Csoport tagja

Ó, nagyszerű, azt várom, hogy ez = D
Old Január 13, 2009, 12:34
Csoport tagja

hogy all-in-one útmutató minden részét tudja képzelni. Ez lesz az a számítógép Bibliában.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.