![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Észrevettem, hogy szénhidrogén 1 év mérföldkő a fórumok csak a korábbi, úgy döntött, azt mondanám, hogy gratula, és köszönöm a segítséget minden kérdést Már hozzászólás! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hűvös ![]() Carbon tanácsát nem hülyeség, egyenesen a lényeg. Nem bling tényező is. Azt specs épül, hogy ő maga vette volna Lennie kell egy csomó ember, aki ott van a jobb bang a buck köszönhetően a szén is.
|
| |||
| |||
| Voltak sok tagja részesült ismereteiről. Ő egy remek fickó, és nagy tag, hogy a fórum, jól sikerült neki. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Azt is hibáztatni Carbon, hogy itt az én lol, azt ajánlotta, hogy a site nekem Steam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eleinte volt, mint a "it's not my birthday!", Akkor olvassa el a post. Köszönöm, hogy rám gondoltak .. Ígérem Írok egy új útmutatót hamarosan: P
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ó, nagyszerű, azt várom, hogy ez = D |
|
| |||
| |||
| hogy all-in-one útmutató minden részét tudja képzelni. Ez lesz az a számítógép Bibliában. |