![]() |
|
| |||
| |||
| שמתי לב שזה Carbons 1 שנה על ציון דרך הפורומים רק קודם לכן, החלטתי שאני רוצה לומר congrats ותודה על העזרה עם כל הבעיות אני כבר שולח! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מגניב ![]() עצה של פחמן היא לא שטות, ישר לנקודה. לא בלינג גורם מעורב. הוא מפרט בנוי כי הוא היה לוקח את עצמו יתכן שיש הרבה אנשים שיש להם שם בחוץ יש יותר לדפוק את גא בזכות הידע Carbons.
|
| |||
| |||
| יש כבר חברים רבים נהנו מן הידע שלו. הוא בחור מצוין וגם חבר נהדר להיות על הפורום, כל הכבוד לו. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אתה יכול גם להאשים Carbon שלי להיות פה LOL, הוא המליץ לי את האתר מ קיטור. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בהתחלה הייתי כמו "זה לא יום ההולדת שלי!", אז קראתי את ההודעה. תודה חושב לי .. אני מבטיח שאני יהיה לכתוב מדריך חדש בקרוב: P
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| או ממתק, אני מצפה לזה = D |
|
| |||
| |||
| לבצע כל-In-One מדריך על כל חלק שאתה יכול לדמיין. זה יהיה מחשב התנ"ך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פחמן! אני זקוק לעזרתך! | התרגשות | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 31 אוגוסט 2009 15:56 |
| פחמן, צריך עריכת וידאו בניית ....... | Bubba | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 3rd May 2009 20:19 |
| NFS Carbon על Xbox360 | Coolyxxx | PC & קונסולת משחקים | 8 | -10 ינואר 2009 02:10 |
| תודה Carbon | Bubba | דיון Off topic | 3 | ה -20 לאוגוסט 2008 17:42 |
| שרשרת כלים | |
| |