![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Všiml bolo uhlie 1 rok míľnikom na fórach len starší, rozhodol by som povedať gratulace a poďakovanie za pomoc pri všetkých otázkach I've been vysielanie!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Chladný
![]() Carbon rady nie je žiadny nezmysel, rovno k veci. Nie Bling faktora podieľa. On špecifikácia vychádza, že by sa sám Musí byť veľa ľudí, ktorí majú lepšie tresku za ich Dolac vďaka uhlia vedomostí.
|
|
|||
|
|||
|
Došlo k mnohým členov ťažila zo svojej vedomosti. Je to výborný chlap a skvelý člen mať na fóre, rovnako mu urobila.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Môžete tiež vinu Carbon pre mojej tady lol, odporučil mieste sa mi z vodnej pary. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Spočiatku som bol rád ", že to nie je moje narodeniny!", Potom som si prečítal príspevok. Vďaka za premýšľanie o mě .. slibuju budem písať novú príručku brzo: P
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Oh fajn, teším sa na to = D
|
|
|
|||
|
|||
|
vykonať "all-in-one sprievodca na každej strane si môžete predstaviť. bude počítač biblie.
|