мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Пре годину данас Царбон

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. Мар 2009, 09:30
Мембер Гроуп

Примијетио је Царбонс 1 година прекретница на форумима само раније, одлучио бих рећи Цонгратс и хвала за помоћ код свих питања која сам да објављују!
Old 4. Мар 2009, 15:07
Модератор / ица групе

Хладно

Царбон савет не глупости, равно до тачке. Не блинг фактора који су укључени. Он гради наочаре да би се и сам

Ту треба да буде пуно људи вани који су добили бољу прасак за њихов мужјак Царбонс захваљујући знању.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 4 јан 2009, 15:15
Мембер Гроуп

Ту су бројни чланови његове користи од знања. Он је одличан момак и велика члан имати на форум, добро са њим да урадите.
Old 4. Мар 2009, 16:14
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы сервергуы View Post
Хладно

Царбон савет не глупости, равно до тачке. Не блинг фактора који су укључени. Он гради наочаре да би се и сам

Ту треба да буде пуно људи вани који су добили бољу прасак за њихов мужјак Царбонс захваљујући знању.
Нисам, јер сам "срео" Царбон након ЈА направљен мој граде лол. Ја сигурно не би то неки други, без да причају о томе да му први.

Такође можете да окривљујете Царбон за мој буде овде лол, он је препоручила сите ми се од паре.
Old 4. Мар 2009, 16:15
Донаторска Група

Испрва сам била као што је "то није мој рођендан!", Онда сам прочитао пост. Хвала за размишљање о мени .. Обећајем да ћу написати нови водич ускоро: П
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Тосхиба 900 +620 У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 5. Мар 2009, 02:49
Мембер Гроуп

Снашла Ох, ја гледати према напред до ње = Д
Old 13 јан 2009, 12:34
Мембер Гроуп

извршити све-у-један водич на сваком делу можете замислити. бит ће то рачунар Библије.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц