![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| To bylo v pohodě svévolníků tě vyslaných z inards vás počítač. I stojí skromně v úžas. EDIT: Vnitřní pic myslím. (jen sakra, trvalo mi 4 editací získat toto právo lol) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Víte, můžete komentovat fotky bubs?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , který byl tímto příliš?
|
| |||
| |||
| Ne Dave lol. Byl jsem zaneprázdněný než kočka pokrývající až doo doo a na dovolenou a zmeškaných přidání fotoalba. To bylo hezký dotek BTW, dobrou práci, na vás taky. Jen jsem viděl, že "Další fotografie" varianta pro pics lol. Pokud budete mít čas, řekni mi, jak se vyjádřit na foto. Já jsem prostě na rušných teď pokusit naučit. pete21: bylo to ZAČNETE lol. Existují nějaké jiné pete to tady? EDIT: Dave nevadí. Viděl jsem to. Je tak zřejmé, nevím, proč jsem neviděl už dříve. Podej mi moje znamení ............. |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| jsem opravdu jen pete zde .. ![]() děkuji Vám za obraz komentář
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Promiňte, že vás zklamat ... Podívejte se na seznam členů podle P, pak strana 6. Plus to je jen lidé jejichž názvy začínají pete .. : S Omlouvám se, že to je vrak zábava