![]() |
|
| |||
| |||
| Αυτό ήταν ένα κακό cool shot σας δημοσιεύτηκε της inards του υπολογιστή σας. Στέκομαι στην ταπεινά δέος. EDIT: Το εσωτερικό pic εννοώ. (μόλις δεκάρα, μου πήρε 4 αλλαγές για να εξασφαλιστεί αυτή η σωστή lol) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ξέρεις μπορείτε να σχολιάσω pics bubs;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| που ήταν αυτό το θέμα;
|
| |||
| |||
| Δεν Dave lol. Έχω busier από μια γάτα που καλύπτουν μέχρι doo doo και για διακοπές και έχασε την προσθήκη του άλμπουμ φωτογραφιών. Αυτή ήταν μια ωραία αφή BTW, καλή δουλειά για εσάς. Μόλις είδα την "επόμενη φωτογραφία" επιλογή για την pics lol. Εάν έχετε μια ευκαιρία, πες μου πώς να σχολιάσει τις φωτογραφίες. Είμαι λίγο απασχολημένος τώρα για να προσπαθήσουν να μάθουν. pete21: ήταν να ΣΑΣ lol. Υπάρχουν άλλες pete του εδώ; EDIT: nevermind Dave. Το είδα. Είναι τόσο προφανές Δεν ξέρω γιατί δεν είδα νωρίτερα. Χέρι μου μου υπογράψει ............. |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| είμαι πραγματικά το μόνο pete εδώ .. ![]() σας ευχαριστώ για την εικόνα σχόλιο
__________________ |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Plus thats μόνο άτομα whos ονόματα αρχίζουν με pete .. : S λύπη για το ναυάγιο διασκέδαση
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |