![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| To bolo v pohode svévolníků ťa vysielaných z inards vás počítač. I stojí skromne v úžas. EDIT: Vnútorný pic myslím. (len sakra, trvalo mi 4 editací získať toto právo lol) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viete, môžete komentovať fotky bubs?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Ktorý bol takto príliš?
|
| |||
| |||
| Ne Dave lol. Bol som zaneprázdnený ako mačka vzťahujúca až doo doo a na dovolenku a zmeškaných pridania fotoalbumu. To bolo hezký dotyk BTW, dobrú prácu, na vás taky. Len som videl, že "Viac fotografií" variant pre pics lol. Ak budete mať čas, povedz mi, ako sa vyjadriť na foto. Já jsem prostě na rušných teraz pokúsiť naučiť. pete21: bolo to POUŽIJETE lol. Existujú nejaké iné pete to tady? EDIT: Dave nevadí. Videl som to. Je tak jasné, neviem, prečo som nevidel už predtým. Podaj mi moje znamenie ............. |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| som naozaj len pete tu .. ![]() ďakujem Vám za obraz komentár
__________________ |
|
| |||
| |||
| Prepáčte, že vás sklamať ... Pozrite sa na zoznam členov podľa P, potom strana 6. Plus to je len ľudia ktorých názvy začínajú pete .. : S Omlouvám se, že to je vrak zábava
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |