по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Вашият Завършени / недовършени проекти (всички Хоби)

Reply

Нишка Инструменти
Old 1 април 2009 г., 17:32
Номер на групата

Default Вашият Завършени / недовършени проекти (всички Хоби)

Това е моята битка кораб Направих го щандове 5 крак дълго и около крака висок
Никога не го завършим .. му все още се събира прах под леглото ми
Направих го без планове .. направи го като отидох .. Не мисля, че го направих с лошо
Щях да се използва 12V автомобил батерията и кола прозорец стъклочистачка моторни.
Опитах се да се присъединят към тази лодка клуба и когато те видят това те казаха: Не ... аз мисля, че може би поради своята по-голям от останалите в клуба

Някой Покажи имате някакви?

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.3GhZ AMD
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1 гиг DDR
Графична карта (и):
256MB G-сила
Звукова карта:
звук Blaster 5,1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY watercooling
Мрежа / Интернет:
девице 50mb
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Vista Ultimate
Old 1 април 2009 г., 19:29
Номер на групата

Ако сте били ще построи играчка лодка че големите защо не и тази, която биха могли да изградят ред на езерото някъде през лятото? LOL

Имам проект в ума, нещо за моите домашни любимци плъхове, неговата малка кула кажем 5 фута височина 3 фута широк, направени от дърво и метална мрежа, ограда, веднъж ми парите поток вдигне малко LOL, аз ще започнем и пост снимки тук.
Old 2 април 2009 г., 05:24
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от KanoakaVirus View Post
Ако сте били ще построи играчка лодка че големите защо не и тази, която биха могли да изградят ред на езерото някъде през лятото? LOL

Имам проект в ума, нещо за моите домашни любимци плъхове, неговата малка кула кажем 5 фута височина 3 фута широк, направени от дърво и метална мрежа, ограда, веднъж ми парите поток вдигне малко LOL, аз ще започнем и пост снимки тук.
yer му доста голям INT го
бъде интересно да се види, че пич!

Old 2 април 2009 г., 05:41
Номер на групата

намери друг .. около 3 години преди това .. никога не трябва да завърши тази твърде .. имаше инцидент след като се опитват да направят своя AJ отново направи всичко работата си самостоятелно .. може би тя показва,hehe

въздушната възглавница или PlayStation ?.... plastation

първо зареждане инсталирате идея .. имам скучно така променен, че в една по-горе всичко това

Old 2 април 2009 г., 06:46
Номер на групата

Откъде ще намерите пари за това, последният F *** ING изглежда страхотно!
Old 2 април 2009 г., 07:15
Член Група

Ами тук е тази, която аз започнах през 1996 г., когато аз не разполага с компютър, за да бледничък Включено. Аз работех за лекар, който принадлежат над 800 acers по-голямата част от нея е гората. Той решава да го loged, както и много от дърветата сечяха ще са на възраст над 200 години. Уил, защото той ми каза да държиш под око тези loggers, така че те не се изсече стари дървета растеж са над 350 години. Намерих това парче дърво и след като виждам нещо подобно в църква тук съм, за да направим planed моите собствени.
Ами сега тя е над 14 години-късно съм sitll работят по него. На първо той отиде бързо, но тъй като дърво dryed се, че е трудно да се работи с ножове. Така след много рязани пръсти тук е това, което е направено досега.
Приложено Thumbnails
Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-1.jpg   Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-2.jpg  
Old 2 април 2009 г., 07:49
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от KanoakaVirus View Post
Откъде ще намерите пари за това, последният F *** ING изглежда страхотно!
запишете всяка седмица и shopped наоколо. спаси купища пари в труда да го прави моята самостоятелно твърде

Сложих го в търг, когато се забил и продадени отвътре бита отделно

Old 2 април 2009 г., 07:50
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от hopthwoks View Post
Ами тук е тази, която аз започнах през 1996 г., когато аз не разполага с компютър, за да бледничък Включено. Аз работех за лекар, който принадлежат над 800 acers по-голямата част от нея е гората. Той решава да го loged, както и много от дърветата сечяха ще са на възраст над 200 години. Уил, защото той ми каза да държиш под око тези loggers, така че те не се изсече стари дървета растеж са над 350 години. Намерих това парче дърво и след като виждам нещо подобно в църква тук съм, за да направим planed моите собствени.
Ами сега тя е над 14 години-късно съм sitll работят по него. На първо той отиде бързо, но тъй като дърво dryed се, че е трудно да се работи с ножове. Така след много рязани пръсти тук е това, което е направено досега.
, което е доста готино

Old 2 април 2009 г., 09:31
Номер на групата

Ако аз изброени всички недовършени проекти Имам и включени картини, Дейв ще ме ритник на разстояние от мястото за достъп до всичките му лента LOL. А тези, просто ще бъдат проектите, имам за последните 6 години, че съм живял в тази къща ..............

Сложих на ПРО бавене. Световния шампион от започване на нещата, а не довършителни него. Понякога този месец, че ще строша ми перфектни рекорд от действително завършване нещо: моят гараж / магазин. Обърнах един carport в гараж. преформулиране, външната sheating (пяна съвет), както и врата, са се заедно с половината от изолацията и beadboard. Събота един приятел, ще бъдат предадени на помогни ми сложи циментови съвет от външната страна. След това само трябва да го жица, сложи другата половина на изолация, в шкафове, стелажи, workbenches и sheetrock на ..............

Ница дърворезба хоп, Пит, просто пука за тая кола. Вие със сигурност са стъклопласт цар тук.
Old 2 април 2009 г., 16:35
Номер на групата

Бъба .. Да те обичам ми fibreglass & пълненеhehe Бих искал да имам собствен цех .. баща ми е превърнал голяма резервни спалня в цех piller тренировки / пейка Сандърс laves партидата .. би било перфектно да се използва за изграждане на този обичай случай правя само проблем е, че живее мили и аз DONT живее с него
Все още ще бъде интересно да видите, преди и след гараж Бъба

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Един от моите проекти - Трябва да Ledger цена и мениджмънт проследяващ софтуер lseano Офис Suites & Приложения 2 15 Март 2009 12:55
Забавни проекти? Poeticsoul44 Общи Хардуер Чат 7 25 Jan 2009 06:36
Завършени Нов строеж, се нуждаят от помощ! PewterScreaminMach Общи Хардуер Чат 16 13 Юни 2008 13:35
Лаптоп изключи в средата на проекти samtialou Лаптопи, Mobiles & текст 3 10 Дек 2007 14:51
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc