menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Vaše Dokončeno / nedokončené projekty (všechny Koníčky)

Reply

Thread Nástroje
Old 1. dubna 2009, 17:32
Dárce Skupina

Default Vaše Dokončeno / nedokončené projekty (všechny Koníčky)

to je můj boj lodi i to stojí 5 dlouhé nohy a chodidla asi tallový
neobnovilo skonči .. jeho stále shromažďuje prach pod mou postelí
Udělal jsem to bez plánů .. to, jak jsem šel .. nemyslím, že jsem na špatné
i šlo použít 12V auto baterie a auta Stírač motor.
Snažil jsem se, aby se k této lodi klubu, a když tato řekli ne ... Myslím, že snad proto, že jeho větší než ostatní v klubu

els někdo mít?

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 1. dubna 2009, 19:29
Dárce Skupina

Pokud jsi chtěl postavit loď, že hračka není velký důvod, proč byste mohli postavit jeden řádek na jezeře kdesi v létě? válet se

Mám na mysli projekt, něco na moje pet potkanů, jeho malá věž říct 5 ft tallový 3ft celé vyrobeny ze dřeva a drátěného pletiva oplocení, jakmile peníze tok navazuje trochu lol, I'll start a post pics zde.
Old 2. dubna 2009, 05:24
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal KanoakaVirus View Post
Pokud jsi chtěl postavit loď, že hračka není velký důvod, proč byste mohli postavit jeden řádek na jezeře kdesi v létě? válet se

Mám na mysli projekt, něco na moje pet potkanů, jeho malá věž říct 5 ft tallový 3ft celé vyrobeny ze dřeva a drátěného pletiva oplocení, jakmile peníze tok navazuje trochu lol, I'll start a post pics zde.
yer její krásná velká int ji
bylo zajímavé vidět, že kámo!

Old 2. dubna 2009, 05:41
Dárce Skupina

nalézt jinou .. asi před 3 lety tenhle .. nikdy dokončit tenhle taky .. měl po nehodě se snaží udělat aj naopak zase ty moje vlastní práce .. snad to ukazujehehe

airbag nebo playstation ?.... plastation

nejprve zavést instalaci nápad .. máš nudit tak změnilo, že se jedné především tento

Old 2. dubna 2009, 06:46
Dárce Skupina

, kde jsi našel ty peníze, které za poslední Vypadá f *** ing. awesome!
Old 2. dubna 2009, 07:15
Člen Skupina

Tak tady je ten, že jsem začal v roce 1996, kdy jsem neměl počítač tak, aby na paly. Pracoval jsem u lékaře, který vlastnil přes 800 acers většina byla lese. Rozhodl se, že loged a mnoho stromů, které byly vykáceny bude více než 200 let. Bude, protože on mi řekl, že to dávat pozor na tyto loggery takže nebyly vyťat staré růst stromy byly ve více než 350 let. Našel jsem tento kus dřeva, a poté, co viděl něco takového v kostele tady jsem hoblované o mé vlastní tvorby.
Tak teď je to více než 14 let později jsem sitll Pracujeme na tom. Zpočátku to šlo rychle, ale jako dřevo dryed se je dostat těžší práci s noži. Tak po mnoha řezané prsty tady je to, co bylo doposud.
Přiložené miniatury
Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-1.jpg   Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-2.jpg  
Old 2. dubna 2009, 07:49
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal KanoakaVirus View Post
, kde jsi našel ty peníze, které za poslední Vypadá f *** ing. awesome!
spořit každý týden a asi nakupoval. zachránil spoustu peněz do práce, dělá to moje vlastní příliš

Dala jsem ji v aukci, když jsem spadla a prodal uvnitř odděleně bitů

Old 2. dubna 2009, 07:50
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal hopthwoks View Post
Tak tady je ten, že jsem začal v roce 1996, kdy jsem neměl počítač tak, aby na paly. Pracoval jsem u lékaře, který vlastnil přes 800 acers většina byla lese. Rozhodl se, že loged a mnoho stromů, které byly vykáceny bude více než 200 let. Bude, protože on mi řekl, že to dávat pozor na tyto loggery takže nebyly vyťat staré růst stromy byly ve více než 350 let. Našel jsem tento kus dřeva, a poté, co viděl něco takového v kostele tady jsem hoblované o mé vlastní tvorby.
Tak teď je to více než 14 let později jsem sitll Pracujeme na tom. Zpočátku to šlo rychle, ale jako dřevo dryed se je dostat těžší práci s noži. Tak po mnoha řezané prsty tady je to, co bylo doposud.
to je dost cool

Old 2. dubna 2009, 09:31
Dárce Skupina

Kdybych uvedeny všechny nedokončených projektů jsem a zahrnuté obrázky, Dave by mě kop z místa pro přijímání všech jeho pásma lol. A právě ty by se na projektech jsem za posledních 6 let, kdy jsem žil v tomto domě ..............

I dal PRO otálení. Světového šampiona výchozí materiál a ne dokončovací to. V průběhu tohoto měsíce, když jsem se mou perfektní záznamu skutečně dokončit něco: moje garáž / shop. I obrátil auto do garáže. vytváření, vnější plášť (pěnový palubě) a dveře se se spolu s poloviční izolaci a beadboard. Sobotu kámoš bude k pomozte mi dal cementové desky je na vnější straně. Pak jsem jen potřeba, aby vodič je uvedena druhá polovina izolace, kabinetů, regály, Pracovní a sheetrock na ..............

Nice řezbářství Hop, Pete, jen sakra na to auto. Ty jsou jistě laminát král zde.
Old 2. dubna 2009, 16:35
Dárce Skupina

Bubbu .. ano i love my sklolaminátové & plnicímuhehe jsem rád, že moje vlastní dílnu .. můj otec obrátil velký volný pokoj v dílně Piller vrtačky / lavicového brusky laves partie .. by byla perfektní využít k vybudování vlastní tomto případě dělám jen problém se žije na míle daleko a já dont žít s ním
ještě by bylo zajímavé vidět před a po garáž Bubbu

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.