![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
to je můj boj lodi i to stojí 5 dlouhé nohy a chodidla asi tallový
neobnovilo skonči .. jeho stále shromažďuje prach pod mou postelí ![]() Udělal jsem to bez plánů .. to, jak jsem šel .. nemyslím, že jsem na špatné i šlo použít 12V auto baterie a auta Stírač motor. Snažil jsem se, aby se k této lodi klubu, a když tato řekli ne ... Myslím, že snad proto, že jeho větší než ostatní v klubu ![]() els někdo mít? ![]() ![]()
|
|
|||
|
|||
|
Pokud jsi chtěl postavit loď, že hračka není velký důvod, proč byste mohli postavit jeden řádek na jezeře kdesi v létě? válet se
Mám na mysli projekt, něco na moje pet potkanů, jeho malá věž říct 5 ft tallový 3ft celé vyrobeny ze dřeva a drátěného pletiva oplocení, jakmile peníze tok navazuje trochu lol, I'll start a post pics zde. |
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
yer její krásná velká int ji![]() bylo zajímavé vidět, že kámo!
|
|||
|
|||
|
nalézt jinou .. asi před 3 lety tenhle .. nikdy dokončit tenhle taky .. měl po nehodě se snaží udělat aj naopak
zase ty moje vlastní práce .. snad to ukazuje hehe![]() ![]() airbag nebo playstation ?.... plastation ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nejprve zavést instalaci nápad .. máš nudit tak změnilo, že se jedné především tento
|
|||
|
|||
|
, kde jsi našel ty peníze, které za poslední
Vypadá f *** ing. awesome!
|
|
|
|||
|
|||
Tak tady je ten, že jsem začal v roce 1996, kdy jsem neměl počítač tak, aby na paly. Pracoval jsem u lékaře, který vlastnil přes 800 acers většina byla lese. Rozhodl se, že loged a mnoho stromů, které byly vykáceny bude více než 200 let. Bude, protože on mi řekl, že to dávat pozor na tyto loggery takže nebyly vyťat staré růst stromy byly ve více než 350 let. Našel jsem tento kus dřeva, a poté, co viděl něco takového v kostele tady jsem hoblované o mé vlastní tvorby.Tak teď je to více než 14 let později jsem sitll Pracujeme na tom. Zpočátku to šlo rychle, ale jako dřevo dryed se je dostat těžší práci s noži. Tak po mnoha řezané prsty tady je to, co bylo doposud. |
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
![]() Dala jsem ji v aukci, když jsem spadla a prodal uvnitř odděleně bitů
|
|||
|
|||
|
Citace:
|
|||
|
|||
|
Kdybych uvedeny všechny nedokončených projektů jsem a zahrnuté obrázky, Dave by mě kop z místa pro přijímání všech jeho pásma lol. A právě ty by se na projektech jsem za posledních 6 let, kdy jsem žil v tomto domě ..............
I dal PRO otálení. Světového šampiona výchozí materiál a ne dokončovací to. V průběhu tohoto měsíce, když jsem se mou perfektní záznamu skutečně dokončit něco: moje garáž / shop. I obrátil auto do garáže. vytváření, vnější plášť (pěnový palubě) a dveře se se spolu s poloviční izolaci a beadboard. Sobotu kámoš bude k pomozte mi dal cementové desky je na vnější straně. Pak jsem jen potřeba, aby vodič je uvedena druhá polovina izolace, kabinetů, regály, Pracovní a sheetrock na .............. Nice řezbářství Hop, Pete, jen sakra na to auto. Ty jsou jistě laminát král zde. |
|
|
|||
|
|||
|
Bubbu .. ano i love my sklolaminátové & plnicímu
hehe jsem rád, že moje vlastní dílnu .. můj otec obrátil velký volný pokoj v dílně Piller vrtačky / lavicového brusky laves partie .. by byla perfektní využít k vybudování vlastní tomto případě dělám jen problém se žije na míle daleko a já dont žít s ním![]() ještě by bylo zajímavé vidět před a po garáž Bubbu