μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Ο Κατεργασμένα / ημιτελή έργα (όλα Χόμπυ)

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Απριλίου 2009, 17:32
Ομάδα Δωρητών

Default Ο Κατεργασμένα / ημιτελή έργα (όλα Χόμπυ)

αυτό είναι το πολεμικό πλοίο που έκανα έχει 5 πόδια και καιρό σχετικά με το πόδι ψηλά
Ποτέ δεν έκανε το τελειώσω .. τη συλλογή της σκόνης ακόμη υπό κρεβάτι μου
Έκανα αυτό που δεν σχέδια .. κατέστησε ως πήγα .. δεν πιστεύω ότι έκανα κακό να
i επρόκειτο να χρησιμοποιήσετε μια 12V μπαταρία αυτοκινήτου και ένα αυτοκίνητο παράθυρο υαλοκαθαριστήρα αυτοκινήτων.
Προσπάθησα να ενταχθεί αυτό το πλοίο σύλλογο και όταν βλέπουν αυτό το είπαν ... δεν νομίζω ότι ίσως επειδή το μεγαλύτερο από τα άλλα μέλη της λέσχης

Παρουσίαση έχουν κανέναν;

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old 1 Απριλίου 2009, 19:29
Ομάδα Δωρητών

Εάν επρόκειτο να οικοδομήσουμε μια βάρκα που μεγάλο παιχνίδι γιατί δεν θα μπορούσατε να οικοδομήσουμε μία σειρά σχετικά με μια λίμνη κάπου το καλοκαίρι; γελάω δυνατά

Έχω ένα σχέδιο στο μυαλό, κάτι για το κατοικίδιο μου αρουραίους, το ένα μικρό πύργο πω 5 πόδια ψηλά 3ft ευρύ κατασκευασμένα από ξύλο και πλέγμα, περιφράξεις, μόλις τα λεφτά μου ροή συλλέγει λίγο lol, εγώ και μετά θα αρχίσουμε pics εδώ.
Old 2 Απρ. 2009, 05:24
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας KanoakaVirus View Post
Εάν επρόκειτο να οικοδομήσουμε μια βάρκα που μεγάλο παιχνίδι γιατί δεν θα μπορούσατε να οικοδομήσουμε μία σειρά σχετικά με μια λίμνη κάπου το καλοκαίρι; γελάω δυνατά

Έχω ένα σχέδιο στο μυαλό, κάτι για το κατοικίδιο μου αρουραίους, το ένα μικρό πύργο πω 5 πόδια ψηλά 3ft ευρύ κατασκευασμένα από ξύλο και πλέγμα, περιφράξεις, μόλις τα λεφτά μου ροή συλλέγει λίγο lol, εγώ και μετά θα αρχίσουμε pics εδώ.
YER την πολύ μεγάλη αυτή int
είναι ενδιαφέρον να δούμε ότι mate!

Old 2 Απρ. 2009, 05:41
Ομάδα Δωρητών

βρεθεί ένα άλλο .. περίπου 3 χρόνια πριν αυτή .. ποτέ δεν πρέπει να το τελειώσουμε αυτό .. είχε μια πάρα πολύ μετά το ατύχημα που προσπαθούν να κάνουν τη σειρά AJ πάλι έκανε όλη τη δουλειά μου, αυτό ίσως δείχνει ..hehe

αερόσακο ή playstation ?.... plastation

πρώτη εκκίνηση εγκαταστήσετε ιδέα .. έχεις βαρεθεί μέχρι άλλαξε η μία πάνω από όλα την παρούσα

Old 2 Απρ. 2009, 06:46
Ομάδα Δωρητών

όπου το βρήκες τα χρήματα για το τελευταίο προσβλέπει f *** σης awesome!
Old 2 Απρ. 2009, 07:15
Μέλος Ομάδα

Και εδώ είναι αυτό που ξεκίνησα το 1996, όταν δεν είχα υπολογιστή για να paly. Δούλευα για ένα γιατρό που ανήκουν πάνω από 800 acers περισσότερα από ότι ήταν δάσος. Αποφάσισε να την loged και πολλά από τα δέντρα αυτά θα μειωθούν οι πάνω από 200 χρονών. Θα γιατί μου είπε να τα προσέχουμε αυτά υλοτόμοι έτσι δεν μειώσει τα παλαιά δέντρα είχαν αύξηση πάνω από 350 σε έτη. Βρήκα αυτό το κομμάτι του ξύλου και μετά βλέπουμε κάτι τέτοιο σε μια εκκλησία κοντά εδώ πλανισμένη, σχετικά με τη δική μου.
Και τώρα είναι πάνω από 14 χρόνια αργότερα είμαι sitll που εργάζονται σε αυτό. Στην αρχή πήγε γρήγορα αλλά όπως το ξύλο dryed προβλέπεται να είναι πιο δύσκολο να συνεργαστεί με μαχαίρια. Έτσι, μετά από πολλά κομμένα δάχτυλα εδώ είναι αυτό που κάνει μέχρι τώρα.
Attached Μικρογραφίες
Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-1.jpg   Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-2.jpg  
Old 2 Απρ. 2009, 07:49
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας KanoakaVirus View Post
όπου το βρήκες τα χρήματα για το τελευταίο προσβλέπει f *** σης awesome!
αποθηκεύσετε μέχρι και shopped κάθε εβδομάδα περίπου. αποθηκευτούν τα φορτία των χρημάτων στην εργασία μου κάνει αυτό πολύ

i έθεσε σε πλειστηριασμό όταν τράκαρε και πωλούνται στο εσωτερικό δυφία χωριστά

Old 2 Απρ. 2009, 07:50
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας hopthwoks View Post
Και εδώ είναι αυτό που ξεκίνησα το 1996, όταν δεν είχα υπολογιστή για να paly. Δούλευα για ένα γιατρό που ανήκουν πάνω από 800 acers περισσότερα από ότι ήταν δάσος. Αποφάσισε να την loged και πολλά από τα δέντρα αυτά θα μειωθούν οι πάνω από 200 χρονών. Θα γιατί μου είπε να τα προσέχουμε αυτά υλοτόμοι έτσι δεν μειώσει τα παλαιά δέντρα είχαν αύξηση πάνω από 350 σε έτη. Βρήκα αυτό το κομμάτι του ξύλου και μετά βλέπουμε κάτι τέτοιο σε μια εκκλησία κοντά εδώ πλανισμένη, σχετικά με τη δική μου.
Και τώρα είναι πάνω από 14 χρόνια αργότερα είμαι sitll που εργάζονται σε αυτό. Στην αρχή πήγε γρήγορα αλλά όπως το ξύλο dryed προβλέπεται να είναι πιο δύσκολο να συνεργαστεί με μαχαίρια. Έτσι, μετά από πολλά κομμένα δάχτυλα εδώ είναι αυτό που κάνει μέχρι τώρα.
ότι είναι αρκετά δροσερό

Old 2 Απρ. 2009, 09:31
Ομάδα Δωρητών

Εάν αναφέρονται όλα τα ημιτελή έργα έχω ΚΑΙ περιλαμβάνονται φωτογραφίες, Dave θα αρχίσει από την ιστοσελίδα μου για την ανάληψη όλα του bandwidth lol. Και αυτοί θα είναι μόνο τα έργα που έχω για τα τελευταία 6 χρόνια που έχω ζήσει σε αυτό το σπίτι ..............

Έβαλα το PRO αναβολή. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της εκκίνησης και πράγματα που δεν τελειώνουν. Καμιά φορά, αν και αυτό το μήνα θα μου σπάσει τέλειο ρεκόρ από πραγματικά πραγματοποιήσουν κάτι: γκαράζ μου / κατάστημα. I γυρίζει στέγασμα σε ένα γκαράζ. τη χάραξη, εξωτερική sheating (αφρό του σκάφους), και η πόρτα είναι μέχρι μαζί με το ήμισυ της μόνωσης και beadboard. Σάββατο ένα φιλαράκο θα τελειώσει που θα με βοηθήσει να θέσει το τσιμέντο σκάφους στο εξωτερικό. Τότε μόνο που χρειάζεται είναι να σύρμα αυτό, που το άλλο μισό της μόνωσης, τα ντουλάπια, ράφια, workbenches και sheetrock επί ..............

Νίκαια λαξεύσιμες Hop, Πιτ, μόλις δεκάρα για το αυτοκίνητο. Σίγουρα είναι φίμπεργκλας βασιλιάς εδώ.
Old 2 Απρ. 2009, 16:35
Ομάδα Δωρητών

Bubba .. ναι αγάπη μου i υαλοβάμβακα & πλήρωσηςhehe Θα ήθελα πολύ να έχουν το δικό μου εργαστήριο .. ο μπαμπάς μου έχει μετατραπεί ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο ανταλλακτικών σε ένα εργαστήριο Piller γυμνάσια / πάγκο αμμολειαντήρες laves την παρτίδα .. Θα είναι τέλεια για να χρησιμοποιήσετε για να οικοδομήσουμε αυτή την περίπτωση είμαι έθιμο κάνει μόνο πρόβλημα είναι ζει μίλια μακριά και το i dont ζωντανά μαζί του
θα εξακολουθεί να είναι ενδιαφέρον να δούμε το πριν και μετά γκαράζ Bubba

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ένα από μου Έργα - Θέλω να τιμής και Λογιστική Διαχείριση Λογισμικό Παρακολούθησης lseano Office Suites & Εφαρμογές 2 15 Μαρ 2009 12:55
Διασκέδαση έργα; Poeticsoul44 Γενική Συζήτηση Hardware 7 25 Ιαν 2009 06:36
Ολοκληρώθηκε Νέα Κατασκευάστηκε, Need Help! PewterScreaminMach Γενική Συζήτηση Hardware 16 13 Ιουν 2008 13:35
Laptop κλείσιμο στα μέσα του έργα samtialou Laptops, Κινητά & PDA 3 10 Δεκ. 2007 14:51
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.