manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Vaš Gotovi / nedovršenih projekata (all Hobiji)

Reply

Thread Tools
Old 1. travanj 2009, 17:32
Donatorska Grupa

Default Vaš Gotovi / nedovršenih projekata (all Hobiji)

Ovo je moj bojni brod i od njega Stalci 5 stopala duge i oko stopala visokim
nikada nije to završiti .. njene još prikupljanje prašine pod krevetom
to sam napravio bez ikakvih planova .. napravio ga kao što sam otišla .. ne mislim da sam loša
Sam bio idući u korištenje baterija 12V za automobil, a car window brisalica motor.
Pokušao sam da se pridruže ovom brodu klub i kad vidi ovo rekoše ne ... mislim, možda jer je veća od ostalih u klubu

bilo tko imati bilo koji ELS?

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.3GhZ AMD
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1 čeze DDR
Grafička kartica (e):
256MB G-force
Sound Card:
zvuk Blaster 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY watercooling
Network / Internet:
djevice, 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate
Old 1. travanj 2009, 19:29
Donatorska Grupa

Ako ste bili će graditi igračku brodu da velike zašto ne možeš sagraditi jedan red na jezero negdje u ljeto? lol

Imam u vidu projekata, nešto za moj ljubimac rats, njen mali toranj visok reći 5 ft 3ft širok je od drveta i žičane mreže ograde, jednom moj novac protok pijucima gore malo lol, ja ću početi postavljati i slike ovdje.
Old 2. travanj 2009, 05:24
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by KanoakaVirus View Post
Ako ste bili će graditi igračku brodu da velike zašto ne možeš sagraditi jedan red na jezero negdje u ljeto? lol

Imam u vidu projekata, nešto za moj ljubimac rats, njen mali toranj visok reći 5 ft 3ft širok je od drveta i žičane mreže ograde, jednom moj novac protok pijucima gore malo lol, ja ću početi postavljati i slike ovdje.
yer svojim prilično velikim int ga
biti zanimljivo vidjeti da mate!

Old 2. travanj 2009, 05:41
Donatorska Grupa

pronašao jedan .. oko 3 godine, ovaj je dobio .. nikad do kraja ove previše .. imali nesreće nakon pokušaja obaviti aj skretanje opet je sve djelo moje self .. možda pokazujehehe

zračnog jastuka ili playstation ?.... plastation

prvi boot instalaciju dobio ideju .. dosadno pa ga je promijenio jedan iznad svega toga

Old 2. travanj 2009, 06:46
Donatorska Grupa

Gdje ste saznali za taj novac posljednja izgleda f *** ing Awesome!
Old 2. travanj 2009, 07:15
Member Group

Pa ovdje je onaj koji sam počeo povratak u 1996, kada nisam imala računalo na blijedunjav dana. Bio sam radi za liječnika koji je u vlasništvu preko 800 acers većinu je šumom. On je odlučio da ga loged i mnoge od stabla posijeku oni su se više od 200 godina. Će, jer mi je rekao da se pratiti na ovim loggers tako nisu posijeku staru rast stabla su u preko 350 godina. Otkrio sam ovaj komad drva i poslije vidim nešto poput ovog u crkvi oko ovdje sam planirano na tome da moj vlastiti.
Pa sada je preko 14 godina kasnije ja sam sitll radimo na tome. U početku je išao brzo, ali kako je drvo dryed out on je sve teže raditi s noževima. Tako je nakon mnogih rezano prsti ovdje je ono što je do sada uradili.
Attached Thumbnails
Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-1.jpg   Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-2.jpg  
Old 2. travanj 2009, 07:49
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by KanoakaVirus View Post
Gdje ste saznali za taj novac posljednja izgleda f *** ing Awesome!
ste se svaki tjedan i shopped okolo. spremljene gomile novca na moj rad to self previše

i stavi ga u aukciji pala kad sam ga i prodao iznutra komadići odvojeno

Old 2. travanj 2009, 07:50
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by hopthwoks View Post
Pa ovdje je onaj koji sam počeo povratak u 1996, kada nisam imala računalo na blijedunjav dana. Bio sam radi za liječnika koji je u vlasništvu preko 800 acers većinu je šumom. On je odlučio da ga loged i mnoge od stabla posijeku oni su se više od 200 godina. Će, jer mi je rekao da se pratiti na ovim loggers tako nisu posijeku staru rast stabla su u preko 350 godina. Otkrio sam ovaj komad drva i poslije vidim nešto poput ovog u crkvi oko ovdje sam planirano na tome da moj vlastiti.
Pa sada je preko 14 godina kasnije ja sam sitll radimo na tome. U početku je išao brzo, ali kako je drvo dryed out on je sve teže raditi s noževima. Tako je nakon mnogih rezano prsti ovdje je ono što je do sada uradili.
koja je ljepušan svjež

Old 2. travanj 2009, 09:31
Donatorska Grupa

Ako sam navedene sve započete projekte i uključio sam slike, Dave bi kick me off site za poduzimanje svih njegovih bandwith lol. I oni bi se samo na projekte sam za posljednjih 6 godina u kojima sam živio u ovoj kući ..............

Ja stavim PRO odugovlačenje. U svjetski prvak počevši od stvari, a ne ga dorade. Negdje ovaj mjesec ipak ću slomiti moj savršeni rekord po dovršenju zapravo nešto: moja garaža / shop. Okrenuh carport u jednoj garaži. za uokvirivanje, vanjski sheating (pjena odbora), a vrata su se uz pola izolacija i beadboard. Subota jedan prijatelj će biti više od pomoći meni stavi betonske ploče na izvanjskost. Tada sam samo trebate ga žica, stavite drugu polovicu u izolaciju, u ormare, police, workbenches i sheetrock o ..............

Nice rezbarenje Hop, Pete, upravo na taj prokleti auto. Sigurno su fiberglasa kralj ovdje.
Old 2. travanj 2009, 16:35
Donatorska Grupa

Bubba .. yes I love my fibreglass i popunjavanjehehe ja će hatar to imati svoju radionicu .. moj tata je okrenuo veliku spavaonicu rezervnih u radionici piller bušilice / klupa sanders laves lot .. bilo bi idealno za korištenje u izgradnji ovog predmeta prilagođenih sam radiš jedini problem je onaj živi miljama daleko, a ja ne žive s njim
ipak bi bilo zanimljivo vidjeti prije i poslije garaža Bubba

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Jedan od mojih projekata - Trebam cijena knjiga i upravljanje softver za praćenje lseano Office & Applications 2 15. ožujak 2009 12:55
Zabava projekte? Poeticsoul44 General Hardware Chat 7 25 siječanj 2009 06:36
Gotovi New Build, Need Help! PewterScreaminMach General Hardware Chat 16 13. lipnja 2008 13:35
Laptop isključuje u sredini projekti samtialou Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 10. prosinac 2007 14:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.