![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovo je moj bojni brod i od njega Stalci 5 stopala duge i oko stopala visokim nikada nije to završiti .. njene još prikupljanje prašine pod krevetom ![]() to sam napravio bez ikakvih planova .. napravio ga kao što sam otišla .. ne mislim da sam loša Sam bio idući u korištenje baterija 12V za automobil, a car window brisalica motor. Pokušao sam da se pridruže ovom brodu klub i kad vidi ovo rekoše ne ... mislim, možda jer je veća od ostalih u klubu ![]() bilo tko imati bilo koji ELS? ![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Ako ste bili će graditi igračku brodu da velike zašto ne možeš sagraditi jedan red na jezero negdje u ljeto? lol Imam u vidu projekata, nešto za moj ljubimac rats, njen mali toranj visok reći 5 ft 3ft širok je od drveta i žičane mreže ograde, jednom moj novac protok pijucima gore malo lol, ja ću početi postavljati i slike ovdje. |
|
| |||
| |||
| Quote:
yer svojim prilično velikim int ga![]() biti zanimljivo vidjeti da mate!
__________________ |
|
| |||
| |||
| pronašao jedan .. oko 3 godine, ovaj je dobio .. nikad do kraja ove previše .. imali nesreće nakon pokušaja obaviti aj skretanje opet je sve djelo moje self .. možda pokazuje hehe![]() ![]() zračnog jastuka ili playstation ?.... plastation ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() prvi boot instalaciju dobio ideju .. dosadno pa ga je promijenio jedan iznad svega toga
__________________ |
|
| |||
| |||
| Gdje ste saznali za taj novac posljednja izgleda f *** ing Awesome! |
|
| |||
| |||
Pa ovdje je onaj koji sam počeo povratak u 1996, kada nisam imala računalo na blijedunjav dana. Bio sam radi za liječnika koji je u vlasništvu preko 800 acers većinu je šumom. On je odlučio da ga loged i mnoge od stabla posijeku oni su se više od 200 godina. Će, jer mi je rekao da se pratiti na ovim loggers tako nisu posijeku staru rast stabla su u preko 350 godina. Otkrio sam ovaj komad drva i poslije vidim nešto poput ovog u crkvi oko ovdje sam planirano na tome da moj vlastiti.Pa sada je preko 14 godina kasnije ja sam sitll radimo na tome. U početku je išao brzo, ali kako je drvo dryed out on je sve teže raditi s noževima. Tako je nakon mnogih rezano prsti ovdje je ono što je do sada uradili. |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() i stavi ga u aukciji pala kad sam ga i prodao iznutra komadići odvojeno
__________________ |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ |
|
| |||
| |||
| Ako sam navedene sve započete projekte i uključio sam slike, Dave bi kick me off site za poduzimanje svih njegovih bandwith lol. I oni bi se samo na projekte sam za posljednjih 6 godina u kojima sam živio u ovoj kući .............. Ja stavim PRO odugovlačenje. U svjetski prvak počevši od stvari, a ne ga dorade. Negdje ovaj mjesec ipak ću slomiti moj savršeni rekord po dovršenju zapravo nešto: moja garaža / shop. Okrenuh carport u jednoj garaži. za uokvirivanje, vanjski sheating (pjena odbora), a vrata su se uz pola izolacija i beadboard. Subota jedan prijatelj će biti više od pomoći meni stavi betonske ploče na izvanjskost. Tada sam samo trebate ga žica, stavite drugu polovicu u izolaciju, u ormare, police, workbenches i sheetrock o .............. Nice rezbarenje Hop, Pete, upravo na taj prokleti auto. Sigurno su fiberglasa kralj ovdje. |
|
| |||
| |||
| Bubba .. yes I love my fibreglass i popunjavanje hehe ja će hatar to imati svoju radionicu .. moj tata je okrenuo veliku spavaonicu rezervnih u radionici piller bušilice / klupa sanders laves lot .. bilo bi idealno za korištenje u izgradnji ovog predmeta prilagođenih sam radiš jedini problem je onaj živi miljama daleko, a ja ne žive s njim![]() ipak bi bilo zanimljivo vidjeti prije i poslije garaža Bubba
__________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Jedan od mojih projekata - Trebam cijena knjiga i upravljanje softver za praćenje | lseano | Office & Applications | 2 | 15. ožujak 2009 12:55 |
| Zabava projekte? | Poeticsoul44 | General Hardware Chat | 7 | 25 siječanj 2009 06:36 |
| Gotovi New Build, Need Help! | PewterScreaminMach | General Hardware Chat | 16 | 13. lipnja 2008 13:35 |
| Laptop isključuje u sredini projekti | samtialou | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 10. prosinac 2007 14:51 |
| Thread Tools | |
| |