kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Ön Finished / befejezetlen projektek (valamennyi Hobbiaim)

Reply

Téma eszközök
Old Április 1 2009, 17:32
Donor Group

Ez a csata hajó Megcsináltam állványok 5 láb hosszú, és körülbelül egy láb magas,
soha nem volt befejezni .. még a por gyűjtése alapján ágyamban
Én azt nem tervezi .. tette fel mentem .. nem hiszem, hogy a rossz
Én megyek hogy egy 12V autó akkumulátort, és egy autó ablak ablaktörlő motor.
Próbáltam, hogy csatlakozzanak a hajót klub, ha ez azt mondták, nem ... Azt hiszem, talán azért, mert az nagyobb, mint a többiek a klubban

bárki bármilyen els?

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.34GHZ túlhajtott! Athlon64 3000 +
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1,50 gig DDR
Grafikus kártya (k):
256mb pci G-force
Hangkártya:
Sound Blaster HD 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY léghűtéses hűtőborda
Hálózat / Internet:
szűz 50mbps
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Ablak 7 Ultimate
Old Április 1 2009, 19:29
Donor Group

Ha lesz egy nagy játék, hogy a hajót, miért nem építenek egy sor akkor a tó valahol a nyáron? hangosan nevet

Van egy projekt előtt, valamit angyalkám patkányok, hogy egy kis tornyot mondjuk 5 láb magas 3ft széles készült fa és dróthálóból vívás, ha a pénzem átáramlású felveszi egy kicsit lol, én kezdő és utáni képek itt.
Old Április 2 2009, 05:24
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by KanoakaVirus View Post
Ha lesz egy nagy játék, hogy a hajót, miért nem építenek egy sor akkor a tó valahol a nyáron? hangosan nevet

Van egy projekt előtt, valamit angyalkám patkányok, hogy egy kis tornyot mondjuk 5 láb magas 3ft széles készült fa és dróthálóból vívás, ha a pénzem átáramlású felveszi egy kicsit lol, én kezdő és utáni képek itt.
Yer, hogy elég nagy int, hogy
érdekes lehet megnézni, hogy a haver!

Old Április 2 2009, 05:41
Donor Group

találtam egy másikat .. körülbelül 3 évvel ezelőtt ez .. Nem volt befejezni ezt is .. volt egy baleset után próbál tenni aj viszont Ismét csinálta az egészet én ön .. talán azt mutatja,hehe

Légzsákkal vagy PlayStation ?.... plastation

első boot install ötlet .. unatkozott így van ez a változás az, mindenekelőtt ezt a

Old Április 2 2009, 06:46
Donor Group

Hol találja a pénzt, hogy az utolsó f *** ing looks awesome!
Old Április 2 2009, 07:15
Csoport tagja

Hát itt van az egyik, hogy én indult vissza 1996-ban, amikor nem volt számítógép a fakó. Én dolgozó orvos, aki a tulajdonában álló több mint 800 acers nagy volt erdõben. Úgy döntött, hogy azt loged, és számos, a fák azok csökkentése volt a több mint 200 éves. Vajon azért, mert azt mondta nekem, hogy odafigyeljenek ezek loggers így nem vágott le az öreg fák növekedése volt a több mint 350 év. Azt találta, hogy ez a darab fa, és miután látta valami ilyesmi a templom körül itt gyalult arra, hogy az enyém.
Na most ez több mint 14 évvel később sitll I am working on it. Eleinte úgy ment, gyors, de a fa dryed arra, hogy egyre nehezebb dolgozni késeket. Így azután sok vágott ujjak itt, mi is történt eddig.
Attached Thumbnails
Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-1.jpg   Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-2.jpg  
Old Április 2 2009, 07:49
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by KanoakaVirus View Post
Hol találja a pénzt, hogy az utolsó f *** ing looks awesome!
akár minden héten, és shopped körül. mentett rengeteg pénzt csinál, hogy a munkaerő-én ön is

Én azt az árverés, amikor lezuhant, és eladta a bit belül külön

Old Április 2 2009, 07:50
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by hopthwoks View Post
Hát itt van az egyik, hogy én indult vissza 1996-ban, amikor nem volt számítógép a fakó. Én dolgozó orvos, aki a tulajdonában álló több mint 800 acers nagy volt erdõben. Úgy döntött, hogy azt loged, és számos, a fák azok csökkentése volt a több mint 200 éves. Vajon azért, mert azt mondta nekem, hogy odafigyeljenek ezek loggers így nem vágott le az öreg fák növekedése volt a több mint 350 év. Azt találta, hogy ez a darab fa, és miután látta valami ilyesmi a templom körül itt gyalult arra, hogy az enyém.
Na most ez több mint 14 évvel később sitll I am working on it. Eleinte úgy ment, gyors, de a fa dryed arra, hogy egyre nehezebb dolgozni késeket. Így azután sok vágott ujjak itt, mi is történt eddig.
ez nagyon cool

Old Április 2 2009, 09:31
Donor Group

Ha felsorolt összes befejezetlen projektekkel van, és a képek, Dave volna nekem kick off a helyszínen vesz fel a teljes sávszélesség lol. És ezek nem csak a projektek már az elmúlt 6 évben, hogy már ebben a házban lakott ..............

Én a PRO halogatás. A világbajnok a kezdő és befejező dolog ez. Valamikor ebben a hónapban bár én break my perfect adatlap kitöltése által ténylegesen valamit: my garázs / bolt. Megfordultam a parkoló egy garázs. a keretezést, a külső sheating (foam board), és az ajtó mellett akár fele a szigetelés és a beadboard. Szombat haverja feletti lesz, hogy segítsen nekem, hogy a cement a fórumon kívülről. Majd csak egyszer kell drót meg, hogy a másik fele a szigetelést, a szekrények, polcok, Munkapadok sheetrock és a ..............

Szép carving hop, Pete, csak az, hogy a rohadt kocsit. Ön bizonyára az Fiberglass király itt.
Old Április 2 2009, 16:35
Donor Group

Bubba igen .. i love my üvegszálas & betöltőnyílásthehe Azt szeretném, hogy saját műhelyben .. apám vált egy nagy tartalék hálószoba egy workshop Piller fúró / bench Sanders laves a lot .. lenne tökéletes használni, hogy ezt az egyedi eset vagyok, ezt csak a probléma mérföldre lakik innen, és én dont élnek vele
is lenne érdekes, hogy a garázs előtt és után Bubba

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.