![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a csata hajó Megcsináltam állványok 5 láb hosszú, és körülbelül egy láb magas, soha nem volt befejezni .. még a por gyűjtése alapján ágyamban ![]() Én azt nem tervezi .. tette fel mentem .. nem hiszem, hogy a rossz Én megyek hogy egy 12V autó akkumulátort, és egy autó ablak ablaktörlő motor. Próbáltam, hogy csatlakozzanak a hajót klub, ha ez azt mondták, nem ... Azt hiszem, talán azért, mert az nagyobb, mint a többiek a klubban ![]() bárki bármilyen els? ![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Ha lesz egy nagy játék, hogy a hajót, miért nem építenek egy sor akkor a tó valahol a nyáron? hangosan nevet Van egy projekt előtt, valamit angyalkám patkányok, hogy egy kis tornyot mondjuk 5 láb magas 3ft széles készült fa és dróthálóból vívás, ha a pénzem átáramlású felveszi egy kicsit lol, én kezdő és utáni képek itt. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Yer, hogy elég nagy int, hogy![]() érdekes lehet megnézni, hogy a haver!
__________________ |
|
| |||
| |||
| találtam egy másikat .. körülbelül 3 évvel ezelőtt ez .. Nem volt befejezni ezt is .. volt egy baleset után próbál tenni aj viszont Ismét csinálta az egészet én ön .. talán azt mutatja, hehe![]() ![]() Légzsákkal vagy PlayStation ?.... plastation ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() első boot install ötlet .. unatkozott így van ez a változás az, mindenekelőtt ezt a
__________________ |
|
| |||
| |||
| Hol találja a pénzt, hogy az utolsó f *** ing looks awesome! |
|
| |||
| |||
Hát itt van az egyik, hogy én indult vissza 1996-ban, amikor nem volt számítógép a fakó. Én dolgozó orvos, aki a tulajdonában álló több mint 800 acers nagy volt erdõben. Úgy döntött, hogy azt loged, és számos, a fák azok csökkentése volt a több mint 200 éves. Vajon azért, mert azt mondta nekem, hogy odafigyeljenek ezek loggers így nem vágott le az öreg fák növekedése volt a több mint 350 év. Azt találta, hogy ez a darab fa, és miután látta valami ilyesmi a templom körül itt gyalult arra, hogy az enyém.Na most ez több mint 14 évvel később sitll I am working on it. Eleinte úgy ment, gyors, de a fa dryed arra, hogy egyre nehezebb dolgozni késeket. Így azután sok vágott ujjak itt, mi is történt eddig. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
![]() Én azt az árverés, amikor lezuhant, és eladta a bit belül külön
__________________ |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ |
|
| |||
| |||
| Ha felsorolt összes befejezetlen projektekkel van, és a képek, Dave volna nekem kick off a helyszínen vesz fel a teljes sávszélesség lol. És ezek nem csak a projektek már az elmúlt 6 évben, hogy már ebben a házban lakott .............. Én a PRO halogatás. A világbajnok a kezdő és befejező dolog ez. Valamikor ebben a hónapban bár én break my perfect adatlap kitöltése által ténylegesen valamit: my garázs / bolt. Megfordultam a parkoló egy garázs. a keretezést, a külső sheating (foam board), és az ajtó mellett akár fele a szigetelés és a beadboard. Szombat haverja feletti lesz, hogy segítsen nekem, hogy a cement a fórumon kívülről. Majd csak egyszer kell drót meg, hogy a másik fele a szigetelést, a szekrények, polcok, Munkapadok sheetrock és a .............. Szép carving hop, Pete, csak az, hogy a rohadt kocsit. Ön bizonyára az Fiberglass király itt. |
|
| |||
| |||
| Bubba igen .. i love my üvegszálas & betöltőnyílást hehe Azt szeretném, hogy saját műhelyben .. apám vált egy nagy tartalék hálószoba egy workshop Piller fúró / bench Sanders laves a lot .. lenne tökéletes használni, hogy ezt az egyedi eset vagyok, ezt csak a probléma mérföldre lakik innen, és én dont élnek vele![]() is lenne érdekes, hogy a garázs előtt és után Bubba
__________________ |