פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

את סיום / unfinished פרוייקטים (כל תחביבים)

Reply

שרשרת כלים
Old 1 אפריל 2009, 17:32
קבוצת תורמים

Default את סיום / unfinished פרוייקטים (כל תחביבים)

זוהי ספינת הקרב שלי, אני עשיתי את זה ניצב 5 רגל ארוכה על הרגל גבוה
אף פעם לא עשה את זה .. לסיים את עדיין באיסוף אבק מתחת למיטה
אני עשיתי את זה עם תכניות .. לא עשה את זה כמו הלכתי .. לא חושבת שאני עשיתי רע
אני הולך להשתמש 12v המכונית ואת הסוללה מכונית חלון מגב המנוע.
ניסיתי להצטרף למועדון הסירה וכאשר הם רואים את זה הם אמרו לא ... אני חושב אולי בגלל שלה גדול יותר מזה של אחרים למועדון

מישהו els יש לך?

המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א

מעבד (ים):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
לוח האם:
ASUS
זיכרון RAM:
1.50 DDR חלטורה
כרטיס מסך (S):
256mb PCI-G-כוח
כרטיס קול:
קול 5.1 HD Blaster
Hard Drive (s):
1-80gb 1-Western Digital של 120gb
כונן אופטי (S):
חלוץ של ה-DVD-RW
Case / PSU:
Custom מקרה & 650w PSU
Cooling:
DIY קירור אוויר מקורר
רשת / אינטרנט:
50mbps בתולה
צג (S):
Acer 23 "(X233HB)
מערכת הפעלה (S):
החלון של 7 Ultimate
Old 1 אפריל 2009, 19:29
קבוצת תורמים

אם היית הולך לבנות צעצוע הסירה הגדול למה אתה לא יכול לבנות אחד בשורה על האגם איפשהו בקיץ? לצחוק בקול רם

יש לי פרויקט התודעה, משהו עכברים חיית המחמד שלי, את קטנה מגדל לומר 5 ft גבוה 3ft רחב עשוי עץ חוט עינית סיוף, לאחר הכסף שלי בוחרת את תזרים קצת LOL, אני מתכוון להתחיל ולפרסם pics כאן.
Old 2 אפריל 2009, 05:24
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי KanoakaVirus View Post
אם היית הולך לבנות צעצוע הסירה הגדול למה אתה לא יכול לבנות אחד בשורה על האגם איפשהו בקיץ? לצחוק בקול רם

יש לי פרויקט התודעה, משהו עכברים חיית המחמד שלי, את קטנה מגדל לומר 5 ft גבוה 3ft רחב עשוי עץ חוט עינית סיוף, לאחר הכסף שלי בוחרת את תזרים קצת LOL, אני מתכוון להתחיל ולפרסם pics כאן.
yer את זה די גדול int
יהיה מעניין לראות כי חבר!

Old 2 אפריל 2009, 05:41
קבוצת תורמים

מצאתי עוד אחד .. בערך 3 שנים .. זה לא חייב לסיים את זה יותר מדי .. לאחר התאונה היה מנסה לעשות aj התור שוב עשה את כל העבודה העצמית שלי .. אולי הוא מראהhehe

האוויר התיק או PlayStation ?.... plastation

אתחול ראשית יש להתקין את הרעיון .. משועמם את זה כל כך שונה את זה מעל כל זה

Old 2 אפריל 2009, 06:46
קבוצת תורמים

מאיפה אתה מוצא את הכסף בשביל זה האחרון נראה F *** ing מדהים!
Old 2 אפריל 2009, 07:15
חבר קבוצת

ובכן, הנה זה שוב התחלתי 1996 כאשר לא היה לי מחשב עם paly ב. אני עובד עבור רופא אשר בבעלות למעלה מ 800 acers ביותר היה זה של היער. הוא החליט לקבל את זה החוצה loged רבים של עצים הם היו לכסוח יהיה מעל 200 שנה. האם בגלל שהוא אמר לי להשגיח על loggers אלה הם לא כל כך לכרות את העצים הישנים הצמיחה הם היו מעל 350 שנים. מצאתי את זה חתיכת עץ לאחר שראו משהו כזה בתוך הכנסייה פה על משופה אני עושה את עצמו.
ובכן, עכשיו זה יותר מ 14 שנים מאוחר יותר sitll אני עובדת על זה. בהתחלה זה הלך מהר, אבל כמו עץ dryed הוא מקבל את זה קשה לעבוד עם סכינים. אז אחרי הרבה לחתוך אצבעות כאן היא מה נעשה עד כה.
מצורפים תמונות ממוזערות
Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-1.jpg   Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-2.jpg  
Old 2 אפריל 2009, 07:49
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי KanoakaVirus View Post
מאיפה אתה מוצא את הכסף בשביל זה האחרון נראה F *** ing מדהים!
שמור את כל שבוע בערך shopped. נשמר המון כסף עושה את העבודה שלי עצמי גם את זה

שמתי את זה אני מכירה פומבית כאשר קרס אותו מבפנים BITS נמכר בנפרד

Old 2 אפריל 2009, 07:50
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hopthwoks View Post
ובכן, הנה זה שוב התחלתי 1996 כאשר לא היה לי מחשב עם paly ב. אני עובד עבור רופא אשר בבעלות למעלה מ 800 acers ביותר היה זה של היער. הוא החליט לקבל את זה החוצה loged רבים של עצים הם היו לכסוח יהיה מעל 200 שנה. האם בגלל שהוא אמר לי להשגיח על loggers אלה הם לא כל כך לכרות את העצים הישנים הצמיחה הם היו מעל 350 שנים. מצאתי את זה חתיכת עץ לאחר שראו משהו כזה בתוך הכנסייה פה על משופה אני עושה את עצמו.
ובכן, עכשיו זה יותר מ 14 שנים מאוחר יותר sitll אני עובדת על זה. בהתחלה זה הלך מהר, אבל כמו עץ dryed הוא מקבל את זה קשה לעבוד עם סכינים. אז אחרי הרבה לחתוך אצבעות כאן היא מה נעשה עד כה.
זה די מגניב

Old 2 אפריל 2009, 09:31
קבוצת תורמים

אם אני רשום כל unfinished פרוייקטים יש לי וכלל תמונות, דייב היה לבעוט אותי את האתר לוקח את כל רוחב הפס שלו LOL. ואלה היו רק להיות הפרויקטים יש לי את 6 השנים האחרונות, כי אני כבר גרה בבית הזה ..............

שמתי את דחינות מקצועית. את אלוף העולם של מתחילה דברים ולא מסיימת את זה. מתישהו החודש, למרות שאני יהיה מושלם לשבור את הרשומה על ידי שהשלימו למעשה משהו: אזור מוסך / חנות. פניתי א carport לתוך מוסך. את framing, החיצוני sheating (קצף Board), ואת הדלת נמצא למעלה יחד עם מחצית הבדדה ו beadboard. שבת חבר תהיה לידי לעזור לי לשים את לוח בטון על החוצה. אז אני רק צריך אותו חוט, לשים את החצי השני של הבידוד, את ארוניות, מדפים, workbenches ו sheetrock ב ..............

נחמד גילוף הופ, פיט, לעזאזל רק על המכונית. אתה בהחלט נמצא כאן פיברגלס המלך.
Old 2 אפריל 2009, 16:35
קבוצת תורמים

Bubba .. כן אני אוהב את fibreglass & מלויhehe הייתי אוהבת להיות לבד הסדנה .. אבא שלי הפכו הורים גדולה חילוף לתוך הסדנה piller drills / הספסל Sanders laves הכל .. יהיה מושלם להשתמש כדי לבנות מותאם אישית זה מקרה אני עושה רק הבעיה היא שהוא גר במרחק של קילומטרים ואני dont לגור איתו
עדיין יהיה מעניין לראות את לפני ואחרי מוסך Bubba

Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.