![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai mano mūšio laive aš padariau jis yra 5 pėdų ilgio ir apie snukio ūgio niekada finish it .. jos vis dar rinkti dulkes po mano lova ![]() Aš be jokių planų .. padarė jį, kaip aš .. nemanau, kad aš padariau blogai buvau ketinate naudoti 12V automobilio akumuliatoriaus ir automobilio langą valytuvo variklis. Bandžiau prisijungti prie šios valties klubo ir kai jie mato tai pasakė ne ... aš manau, gal todėl, kad jos didesnės nei visų kitų klube ![]() visiems Els turite? ![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Jei buvo ketinama statyti Valtelė, kad dideli kodėl negali statyti vieną galėtumėte eilutėje, ežeras kažkur vasarą? garsiai juoktis Turiu projektą į tai, ką mano naminių žiurkių, jos mažas bokštas sako 5 pėdų ūgio 3ft pločio, pagaminti iš medžio ir vielos tinklo tvorą, kai mano pinigų srautų susitvarko mažai lol, I'll start ir po jo nuotraukų čia. |
|
| |||
| |||
| Citata:
yer jos gana didelis LC ji![]() būtų įdomu pamatyti, kad mate!
__________________ |
|
| |||
| |||
| Rasta dar viena .. apie 3 metus ši .. niekada nebuvo iki galo tai irgi .. jau po avarijos bandė padaryti AJ pasukti vėl padarė visą darbą my self .. gal tai rodo hehe![]() ![]() oro pagalvės arba PlayStation ?.... plastation ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pirmojo įkrovos įdiegti idėja .. got bored todėl pakeitėme jį viena svarbiausia šio
__________________ |
|
| |||
| |||
| kur sužinojote apie pinigus, kad naujausia atrodo F *** ing awesome! |
|
| |||
| |||
Na čia yra vienas, kad aš pradėjau dar 1996 metais, kai aš neturėjau kompiuterio Suskirstytas vertikaliai ant. Dirbau už gydytoją, kuris priklauso virš 800 acers dauguma buvo Woods. Jis nusprendė, kad jis būtų loged dėmesį ir daug medžių, jie buvo iškirsti bus daugiau nei 200 metų. Ar todėl, kad jis liepė man saugoti akis šių kaupikliai, kad jie nebuvo iškirsti senus medžius augimas buvo daugiau nei 350 metų. Radau tai medžio gabalo ir po matome kažką panašaus į bažnyčią maždaug čia aš neobliuota dėl priėmimo my own.Na, dabar yra daugiau kaip 14 metų esu sitll su juo dirbti. Iš pradžių jis vyko greitai, bet kaip medienos dryed iš to darosi vis sunkiau dirbti su peiliais. Taigi po daugelio supjaustyti pirštai čia yra tai, kas buvo daroma iki šiol. |
|
| |||
| |||
| Citata:
![]() įdėti ją į aukcioną, kai aš sumušė jį ir pardavė viduje bitų atskirai
__________________ |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ |
|
| |||
| |||
| Jeigu aš išvardyti visus nebaigtus projektus Turiu ir įtraukti paveikslėlių, Dave būtų smūgis mane svetainę pradėjimo visi jo pralaidumo lol. Ir tie, būtų tiesiog projektus Aš už paskutinius 6 metus, kad aš gyveno šiame name .............. Įdėti PRO gaišimas. WORLD CHAMPION pradinės medžiagos ir apdaila ne ji. Kažkada šį mėnesį, nors aš break my puikus registruoti atlikdami kažką: "Mano garaže / shop. Pasuku Carport į garažas. formavimą, išorinės sheating (putų valdyba), ir durys yra palei pusę izoliacija ir beadboard. Šeštadienis draugų bus daugiau man padėti įgyvendinti cemento laive buvo už. Tada man reikia tik viela jį įdėti kita pusė izoliacija, spintos, lentynos, staklės ir gipso kartono ant .............. Nice raižybos Hop, Pete, tiesiog pasmerkti tą automobilį. Jūs, žinoma, yra Langai su stiklo karaliaus čia. |
|
| |||
| |||
| Bubba .. taip man patinka mano ir stiklo pluošto užpildu hehe aš norėčiau turėti savo seminare .. mano tėtis tapo didelis atsarginių miegamasis į seminarą Piller gręžtuvai / stendo šlifuokliai laves daug .. būtų idealus naudoti statyti Custom atveju darau tik problema jis gyvena mylių ir i dont gyventi su juo![]() dar būtų įdomu pamatyti prieš ir po garažas Bubba
__________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vienas iš mano projektų - Man reikia kainos Ledger ir valdymo stebėjimo programinė įranga | lseano | Office Suites & Applications | 2 | Kovas 15, 2009 12:55 |
| Pramogos projektus? | Poeticsoul44 | General Hardware Chat | 7 | 25 sausis 2009 06:36 |
| Baigta naujos statybos, Need Help! | PewterScreaminMach | General Hardware Chat | 16 | Birželis 13, 2008 13:35 |
| Laptop nutrūkusio viduryje projektai | samtialou | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 10 gruodis 2007 14:51 |
| Temos įrankiai | |
| |