mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Jūsu pabeigts / nepabeigto projektu (visas Vaļasprieki)

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 1, 2009, 17:32
Donors Group

Default Jūsu pabeigts / nepabeigto projektu (visas Vaļasprieki)

Šī ir mana kaujas kuģis i, kāds tas ir 5 pēdas garš un apmēram pēdu garš
nekad netika pabeigta tā .. tā vēl vāc putekļus zem mana gulta
Es to ar neplāno .. kas to veido, kā es gāju .. nedomāju, ka man nebija sliktu
I gatavojas izmantot 12v auto akumulatoru un automašīnu logu tīrītāja motors.
Es mēģināju pievienoties šai laivu klubā un tad, kad viņi redz šo viņi teica nē ... Es domāju, ka varbūt tāpēc, ka tās lielāka nekā šajā klubā citi

kāds els ir kādas?

Mana sistēma: P * L * * Z * M *

Processor (s):
2.3GHz AMD
Motherboard:
Asus
RAM Operatīvā atmiņa:
1 GIG DDR
Graphics Card (s):
256mb G-force
Sound Card:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB WESTERN DIGITAL's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
pasūtījuma gadījumā un 650W PSU
Dzesēšana:
DIY watercooling
Tīkla / Internets:
neapstrādāta 50MB
Monitor (s):
ACER 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old Aprīlis 1, 2009, 19:29
Donors Group

Ja tu būtu cels rotaļlietu laiva, ka lielos kāpēc ne uzbūvēt vienu jūs varētu rinda uz ezera kaut kur vasarā? lols

Man ir projekts prātā, kaut manā pet žurkām, tās nelielu torni teiksim, 5 pēdas garš 3ft plašs izgatavots no koka un režģu žogu, ja mana nauda plūsma paceļ nedaudz lol, es sākumā un pēc attēli šeit.
Old 2 aprīlis 2009, 05:24
Donors Group

Quote:
Originally Posted by KanoakaVirus View Post
Ja tu būtu cels rotaļlietu laiva, ka lielos kāpēc ne uzbūvēt vienu jūs varētu rinda uz ezera kaut kur vasarā? lols

Man ir projekts prātā, kaut manā pet žurkām, tās nelielu torni teiksim, 5 pēdas garš 3ft plašs izgatavots no koka un režģu žogu, ja mana nauda plūsma paceļ nedaudz lol, es sākumā un pēc attēli šeit.
yer tā diezgan liels int tā
būtu interesanti redzēt, ka mate!

Old 2 aprīlis 2009, 05:41
Donors Group

atrast citu .. apmēram 3 gadus pirms šī viena .. nekad neizies, lai pabeigtu šo vienu arī .. bija nelaimes pēc mēģināts darīt aj kārtas atkal darīja visu darbu, mans self .. varbūt tā parādahehe

gaisa spilveniem vai playstation ?.... plastation

pirmais boot instalēt ideja .. got bored to nomainījuši viens virs visa šī

Old 2 aprīlis 2009, 06:46
Donors Group

kur jūs atrast naudu, ka pēdējais izskatās f *** ing awesome!
Old 2 aprīlis 2009, 07:15
Loceklis

Arī šeit ir viens, ka es sāku atpakaļ 1996.gadā, kad man nebija datora ieņem on. Es strādāju par ārstu, kurš pieder vairāk nekā 800 acers lielākā daļa no tiem bija meži. Viņš nolēma to "loged, un daudzi koki tās samazināt bija būs vairāk nekā 200 gadus veci. Vai tāpēc, ka viņš teica man, lai saglabātu acu par šajās glabātāji, lai viņi nebija samazināt veco pieaugums koki tie bija vecāki par 350 gadiem. Es atklāju šo koka gabalu un pēc tam, redzot kaut kā tas baznīca šeit tuvumā es arī ēvelēti, lai padarītu savu.
Nu tagad tas ir vairāk nekā 14 gadus vēlāk es esmu sitll to strādāt. Sākumā tas pieauga strauji, bet gan kā koksnes dryed no tā kļūst grūtāk strādāt ar nažiem. Tik pēc daudziem griezti pirkstu šeit ir tas tika darīts līdz šim.
Attached Sīktēli
Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-1.jpg   Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-2.jpg  
Old 2 aprīlis 2009, 07:49
Donors Group

Quote:
Originally Posted by KanoakaVirus View Post
kur jūs atrast naudu, ka pēdējais izskatās f *** ing awesome!
ietaupīt katru nedēļu un shopped apkārt. saglabātas slodzes naudas darbaspēka darot to my self pārāk

Ieliku to izsolē, kad es avarēja, un pārdeva iekšpuses bitu atsevišķi

Old 2 aprīlis 2009, 07:50
Donors Group

Quote:
Originally Posted by hopthwoks View Post
Arī šeit ir viens, ka es sāku atpakaļ 1996.gadā, kad man nebija datora ieņem on. Es strādāju par ārstu, kurš pieder vairāk nekā 800 acers lielākā daļa no tiem bija meži. Viņš nolēma to "loged, un daudzi koki tās samazināt bija būs vairāk nekā 200 gadus veci. Vai tāpēc, ka viņš teica man, lai saglabātu acu par šajās glabātāji, lai viņi nebija samazināt veco pieaugums koki tie bija vecāki par 350 gadiem. Es atklāju šo koka gabalu un pēc tam, redzot kaut kā tas baznīca šeit tuvumā es arī ēvelēti, lai padarītu savu.
Nu tagad tas ir vairāk nekā 14 gadus vēlāk es esmu sitll to strādāt. Sākumā tas pieauga strauji, bet gan kā koksnes dryed no tā kļūst grūtāk strādāt ar nažiem. Tik pēc daudziem griezti pirkstu šeit ir tas tika darīts līdz šim.
tas ir diezgan foršs

Old 2 aprīlis 2009, 09:31
Donors Group

Ja es iekļāva visu nepabeigto projektu esmu un kas ir iekļautas fotogrāfijas, Dave tas kick mani pie vietas, lai sāktu visu savu joslas lol. Un tie būtu vienkārši projektiem esmu pēdējo 6 gadu laikā esmu dzīvojusi šajā mājā ..............

Man PRO atlikšana. WORLD CHAMPION sākuma sīkumi un nav apdares to. Dažkārt šajā mēnesī tomēr es break my perfect reģistrē faktiski aizpildot kaut ko: my garage / shop. Man palika carport stājas garāžu. izstrādē, outer sheating (putas padome), un durvis ir līdz pat kopā ar pusi izolācijas un beadboard. Sestdiena draugs būs vecāki man palīdzēt īstenot cementa valde uz ārpusi. Tad man ir nepieciešama tikai uz vadu, nolieku citu pusi izolācija, skapji, plaukti, galdi un sheetrock par ..............

Nice grebums Hop, Pits, tikai nopelt par šo automašīnu. Jums noteikti ir Fiberglass karalis šeit.
Old 2 aprīlis 2009, 16:35
Donors Group

Bubba .. jā, es mīlu savu stiklašķiedras un pildvielashehe es labprāt vēlētos, lai man savas darbnīcas .. mans tētis ir kļuvusi lielas rezerves guļamistaba stājas darbnīca Piller urbjmašīnas / sols slīpmašīnas laves daudz .. būtu lieliski izmantot, lai izveidotu šo pasūtījuma gadījumā daru tikai problēma ir tā, viņš dzīvo jūdžu attālumā un i dont dzīvot kopā ar viņu
tomēr būtu interesanti redzēt pirms un pēc garāžu Bubba

Reply

Register

Bookmarks