![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šī ir mana kaujas kuģis i, kāds tas ir 5 pēdas garš un apmēram pēdu garš nekad netika pabeigta tā .. tā vēl vāc putekļus zem mana gulta ![]() Es to ar neplāno .. kas to veido, kā es gāju .. nedomāju, ka man nebija sliktu I gatavojas izmantot 12v auto akumulatoru un automašīnu logu tīrītāja motors. Es mēģināju pievienoties šai laivu klubā un tad, kad viņi redz šo viņi teica nē ... Es domāju, ka varbūt tāpēc, ka tās lielāka nekā šajā klubā citi ![]() kāds els ir kādas? ![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Ja tu būtu cels rotaļlietu laiva, ka lielos kāpēc ne uzbūvēt vienu jūs varētu rinda uz ezera kaut kur vasarā? lols Man ir projekts prātā, kaut manā pet žurkām, tās nelielu torni teiksim, 5 pēdas garš 3ft plašs izgatavots no koka un režģu žogu, ja mana nauda plūsma paceļ nedaudz lol, es sākumā un pēc attēli šeit. |
|
| |||
| |||
| Quote:
yer tā diezgan liels int tā![]() būtu interesanti redzēt, ka mate!
__________________ |
|
| |||
| |||
| atrast citu .. apmēram 3 gadus pirms šī viena .. nekad neizies, lai pabeigtu šo vienu arī .. bija nelaimes pēc mēģināts darīt aj kārtas atkal darīja visu darbu, mans self .. varbūt tā parāda hehe![]() ![]() gaisa spilveniem vai playstation ?.... plastation ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pirmais boot instalēt ideja .. got bored to nomainījuši viens virs visa šī
__________________ |
|
| |||
| |||
| kur jūs atrast naudu, ka pēdējais izskatās f *** ing awesome! |
|
| |||
| |||
Arī šeit ir viens, ka es sāku atpakaļ 1996.gadā, kad man nebija datora ieņem on. Es strādāju par ārstu, kurš pieder vairāk nekā 800 acers lielākā daļa no tiem bija meži. Viņš nolēma to "loged, un daudzi koki tās samazināt bija būs vairāk nekā 200 gadus veci. Vai tāpēc, ka viņš teica man, lai saglabātu acu par šajās glabātāji, lai viņi nebija samazināt veco pieaugums koki tie bija vecāki par 350 gadiem. Es atklāju šo koka gabalu un pēc tam, redzot kaut kā tas baznīca šeit tuvumā es arī ēvelēti, lai padarītu savu.Nu tagad tas ir vairāk nekā 14 gadus vēlāk es esmu sitll to strādāt. Sākumā tas pieauga strauji, bet gan kā koksnes dryed no tā kļūst grūtāk strādāt ar nažiem. Tik pēc daudziem griezti pirkstu šeit ir tas tika darīts līdz šim. |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() Ieliku to izsolē, kad es avarēja, un pārdeva iekšpuses bitu atsevišķi
__________________ |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ |
|
| |||
| |||
| Ja es iekļāva visu nepabeigto projektu esmu un kas ir iekļautas fotogrāfijas, Dave tas kick mani pie vietas, lai sāktu visu savu joslas lol. Un tie būtu vienkārši projektiem esmu pēdējo 6 gadu laikā esmu dzīvojusi šajā mājā .............. Man PRO atlikšana. WORLD CHAMPION sākuma sīkumi un nav apdares to. Dažkārt šajā mēnesī tomēr es break my perfect reģistrē faktiski aizpildot kaut ko: my garage / shop. Man palika carport stājas garāžu. izstrādē, outer sheating (putas padome), un durvis ir līdz pat kopā ar pusi izolācijas un beadboard. Sestdiena draugs būs vecāki man palīdzēt īstenot cementa valde uz ārpusi. Tad man ir nepieciešama tikai uz vadu, nolieku citu pusi izolācija, skapji, plaukti, galdi un sheetrock par .............. Nice grebums Hop, Pits, tikai nopelt par šo automašīnu. Jums noteikti ir Fiberglass karalis šeit. |
|
| |||
| |||
| Bubba .. jā, es mīlu savu stiklašķiedras un pildvielas hehe es labprāt vēlētos, lai man savas darbnīcas .. mans tētis ir kļuvusi lielas rezerves guļamistaba stājas darbnīca Piller urbjmašīnas / sols slīpmašīnas laves daudz .. būtu lieliski izmantot, lai izveidotu šo pasūtījuma gadījumā daru tikai problēma ir tā, viņš dzīvo jūdžu attālumā un i dont dzīvot kopā ar viņu![]() tomēr būtu interesanti redzēt pirms un pēc garāžu Bubba
__________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |