rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Twoja Zakończone / niedokończone projekty (wszystkie hobby)

Reply

Narzędzia wątku
Old 1 kwietnia 2009, 17:32
Grupa dawcy

To jest moja walka statku zrobiłem jego stóp długości i 5 o wysokości stóp
nigdy nie skończysz .. jej gromadzenie kurzu pod łóżkiem
Zrobiłam to bez planów .. dała jako Byłem .. don't think I did złej
I zamierza skorzystać z 12V akumulatora samochodowego okna i wycieraczek silnika.
Próbowałem dołączyć do łodzi klub, a kiedy ten powiedział, że nie ... Myślę, że może, ponieważ jej większa niż w innych klubach

pokaż ktoś ma?

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (y):
2.34GHZ podkręcona! Athlon64 3000 +
Płyta główna:
Asus
Pamięć RAM:
1.50 koncert ddr
Karta graficzna (y):
256mb pci G-force
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-120gb Western Digital's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
przypadku niestandardowego i 650w PSU
Chłodzenie:
DIY radiator chłodzony powietrzem
Sieć / Internet:
Virgin 50Mbps
Monitor (y):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (-y):
Window 7 Ultimate
Old 1 kwietnia 2009, 19:29
Grupa dawcy

Jeśli były w drodze do budowy łodzi, że duża zabawka, dlaczego nie można zbudować jeden wiersz na jezioro gdzieś w lecie? lol

Mam na myśli projekt, coś dla moich domowych szczurów, jego małej wieży ok. 5 m wysokości 3ft szeroki wykonane z drewna i siatki ogrodzenia, gdy moje pieniądze przepływu podnosi trochę lol, I'll start i po zdjecia tutaj.
Old 2 kwietnia 2009, 05:24
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by KanoakaVirus View Post
Jeśli były w drodze do budowy łodzi, że duża zabawka, dlaczego nie można zbudować jeden wiersz na jezioro gdzieś w lecie? lol

Mam na myśli projekt, coś dla moich domowych szczurów, jego małej wieży ok. 5 m wysokości 3ft szeroki wykonane z drewna i siatki ogrodzenia, gdy moje pieniądze przepływu podnosi trochę lol, I'll start i po zdjecia tutaj.
yer jej dość duże to int
być interesujące zobaczyć, że mate!

Old 2 kwietnia 2009, 05:41
Grupa dawcy

Znaleziono inną .. około 3 lata temu .. tego nie dostał, aby zakończyć ten zbyt .. miał wypadek po próbie do aj kolei jeszcze nie wszystkie prace mojej samooceny .. Może to pokazujehehe

poduszka powietrzna lub PlayStation ?.... plastation

pierwszym uruchomieniu instalacji pomysł .. got bored więc zmiana jej jednej przede wszystkim tego

Old 2 kwietnia 2009, 06:46
Grupa dawcy

gdzie nie można znaleźć pieniądze na ten ostatni wygląda f *** ing awesome!
Old 2 kwietnia 2009, 07:15
Członek grupy

Więc tutaj jest, że zacząłem z powrotem w 1996 roku, kiedy nie ma komputera w bladawy. Byłem pracy dla lekarza, który w posiadaniu ponad 800 acers większość to lasy. Zdecydował się on loged i wiele drzew ścinali będą miały ponad 200 lat życia. Czy dlatego, że kazał mi pilnować tych rejestratory tak nie ścięli stare drzewa wzrostu były ponad 350 lat. Znalazłem tego kawałka drewna i po widząc coś takiego w kościele około tutaj strugane na rzecz własnego.
Dobrze jest teraz ponad 14 lat później jestem sitll pracy na nim. Na początku poszło szybko, ale jak drewno dryed obecnie jest to coraz trudniejsze do pracy z nożami. Tak więc po wielu cięte palców tutaj jest to, co zostało zrobione do tej pory.
Dołączone Miniatury
Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-1.jpg   Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-2.jpg  
Old 2 kwietnia 2009, 07:49
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by KanoakaVirus View Post
gdzie nie można znaleźć pieniądze na ten ostatni wygląda f *** ing awesome!
zapisać się w każdym tygodniu i okolice shopped. zapisane ładuje pieniądze w pracy robi to mój własny rachunek zbyt

i umieścić go w licytacji, kiedy rozbił go i sprzedawane wewnątrz bitów osobno

Old 2 kwietnia 2009, 07:50
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by hopthwoks View Post
Więc tutaj jest, że zacząłem z powrotem w 1996 roku, kiedy nie ma komputera w bladawy. Byłem pracy dla lekarza, który w posiadaniu ponad 800 acers większość to lasy. Zdecydował się on loged i wiele drzew ścinali będą miały ponad 200 lat życia. Czy dlatego, że kazał mi pilnować tych rejestratory tak nie ścięli stare drzewa wzrostu były ponad 350 lat. Znalazłem tego kawałka drewna i po widząc coś takiego w kościele około tutaj strugane na rzecz własnego.
Dobrze jest teraz ponad 14 lat później jestem sitll pracy na nim. Na początku poszło szybko, ale jak drewno dryed obecnie jest to coraz trudniejsze do pracy z nożami. Tak więc po wielu cięte palców tutaj jest to, co zostało zrobione do tej pory.
że jest całkiem cool

Old 2 kwietnia 2009, 09:31
Grupa dawcy

Jeśli wymienione wszystkie niedokończone projekty I mam włączone zdjęcia, Dave to kick me off miejscu do podjęcia wszystkich jego pasma lol. I to tylko tych projektów Mam za ostatnie 6 lat, które I've mieszkał w tym domu ..............

Umieścić PRO kunktatorstwo. The World Champion rozpoczęcia rzeczy, a nie jej ukończeniu. Kiedyś w tym miesiącu choć złamię mój rekord doskonałe przez rzeczywiście coś zakończenia: mój garaż / sklep. I obróciłem się jeden Carport w garażu. tworzenie, zewnętrzny sheating (pianki pokładzie), a drzwi są aż połowa wraz z izolacją i beadboard. Sobota jeden kumpel zostanie przekazany pomoże mi umieścić pokładzie cementu na zewnątrz. Potem tylko trzeba drutu to umieścić drugą połowę izolacji, do szafy, półki, warsztatowe i sheetrock na ..............

Nice carvingowa hop, Pete, tylko do cholery w tym samochodzie. Z pewnością są Fiberglass król tutaj.
Old 2 kwietnia 2009, 16:35
Grupa dawcy

Bubba .. tak kocham moje włókna szklanego i wypełniaczahehe i chcielibyśmy mieć własne warsztaty .. mój tata okazała duży zapas sypialni w warsztacie Piller ćwiczeń / stół szlifierki laves partii .. byłby idealny do wykorzystania do budowy własnej przypadku jestem ten problem jest tylko żyje mil i ja dont live z nim
nadal będzie ciekawy, aby zobaczyć obraz przed i po garażu Bubba

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.