mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Parerea terminate / neterminat Proiecte (toate Hobby-uri)

Reply

Thread Tools
Old 1 aprilie 2009, 17:32
Grupul de donator

Default Parerea terminate / neterminat Proiecte (toate Hobby-uri)

Aceasta este adresa mea de nave de lupta am făcut-o standuri 5 picioare lungi şi despre un picior înalt
niciodată nu a făcut-o .. sa terminat încă de colectare praf sub patul meu
Am făcut-o cu planuri .. nu a făcut-o ca m-am dus .. nu cred că am făcut rău la
Eram pe cale de a utiliza o 12v bateriei şi o maşină fereastra wiper motor.
Am încercat să se alăture acestui club barcă şi, când vor vedea acest lucru mi-au spus ... nu cred că poate pentru că ei mai mare decât alţii în club

oricine are nici ELS?

Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A

Procesor (e):
2.34GHZ overclockate! Athlon64 3000 +
Plăci de bază:
Asus
Memorie RAM:
1.50 DDR gig
Placă grafică (e):
256MB PCI G-Force
Placă de sunet:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (e):
1-80GB 1-120GB western digital al
Optical Drive (e):
pionier al DVD-RW
Cauza / PSU:
personalizat de caz & 650w PSU
Răcire:
DIY racit cu aer radiator
Network / Internet:
50Mbps virgin
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Sistem de operare (e):
Window's 7 Ultimate
Old 1 aprilie 2009, 19:29
Grupul de donator

Dacă te-ai de gând să construiască o jucărie mare barca că de ce nu ai putea construi o linie de pe un lac, undeva in vara? hohot de râs

Eu am un proiect in minte, ceva pentru mine PET şobolani, sa spunem un mic turn de 5 ft 3ft la nivel inalt, din lemn şi plasă de sârmă scrimă, după ce-mi banii flux preia un pic lol, voi începe şi post pics aici.
Old 2 aprilie 2009, 05:24
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de KanoakaVirus View Post
Dacă te-ai de gând să construiască o jucărie mare barca că de ce nu ai putea construi o linie de pe un lac, undeva in vara? hohot de râs

Eu am un proiect in minte, ceva pentru mine PET şobolani, sa spunem un mic turn de 5 ft 3ft la nivel inalt, din lemn şi plasă de sârmă scrimă, după ce-mi banii flux preia un pic lol, voi începe şi post pics aici.
yer sa int-o destul de mare
fi interesante pentru a vedea care amice!

Old 2 aprilie 2009, 05:41
Grupul de donator

găsit un altul .. aproximativ 3 ani în urmă, asta .. nu am de terminat-o pe asta .. prea a avut un accident, după încercarea de a face aj transforma a făcut din nou, toată munca mea de auto .. poate le afişeazăhehe

airbag sau PlayStation ?.... plastation

prima boot instala idee .. am plictisit atât de schimbat de la o mai presus de toate, această

Old 2 aprilie 2009, 06:46
Grupul de donator

în cazul în care te-ai gasi bani pentru că ultima arata f *** ing awesome!
Old 2 aprilie 2009, 07:15
Grupul de stat

Ei bine aici este cel pe care am inceput sa întors, în 1996, atunci când nu am avea un computer pentru a pal pe. Am fost de lucru pentru un medic care a deţinut peste 800 de acers aceasta a fost cea mai mare din pădure. El a decis ca acesta să fie loged şi de multe dintre copaci au fost tăiaţi în jos vor peste 200 de ani. Va deoarece el mi-a spus să fii cu ochii pe aceste sisteme de jurnalizare deci acestea nu au tăiat copaci vechi de creştere au fost peste 350 de ani de zile. Am găsit această bucată de lemn şi după ce vedeţi ceva de genul asta într-o biserica de aici am planificat pentru a face din propria mea.
Ei bine acum este de peste 14 de ani mai târziu am sitll de lucru pe ea. La inceput a fost rapid, dar în calitate de lemn dryed faptul acesta devine din ce în ce mai greu sa lucreze cu cuţite. Deci, după mai mulţi taie degetele aici este ceea ce a fost făcut-o până acum.
Attached Thumbnails
Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-1.jpg   Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-2.jpg  
Old 2 aprilie 2009, 07:49
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de KanoakaVirus View Post
în cazul în care te-ai gasi bani pentru că ultima arata f *** ing awesome!
salva până în fiecare săptămână şi în jurul shopped. salvat încărcături de bani în muncă faci auto-mi prea

Am pus-o la licitaţie, atunci când am stricat-o şi a vândut în interiorul biţi separat

Old 2 aprilie 2009, 07:50
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de hopthwoks View Post
Ei bine aici este cel pe care am inceput sa întors, în 1996, atunci când nu am avea un computer pentru a pal pe. Am fost de lucru pentru un medic care a deţinut peste 800 de acers aceasta a fost cea mai mare din pădure. El a decis ca acesta să fie loged şi de multe dintre copaci au fost tăiaţi în jos vor peste 200 de ani. Va deoarece el mi-a spus să fii cu ochii pe aceste sisteme de jurnalizare deci acestea nu au tăiat copaci vechi de creştere au fost peste 350 de ani de zile. Am găsit această bucată de lemn şi după ce vedeţi ceva de genul asta într-o biserica de aici am planificat pentru a face din propria mea.
Ei bine acum este de peste 14 de ani mai târziu am sitll de lucru pe ea. La inceput a fost rapid, dar în calitate de lemn dryed faptul acesta devine din ce în ce mai greu sa lucreze cu cuţite. Deci, după mai mulţi taie degetele aici este ceea ce a fost făcut-o până acum.
, care este destul de cool

Old 2 aprilie 2009, 09:31
Grupul de donator

Dacă aş listate toate proiectele neterminate am şi a inclus imagini, Dave ar da-mi de pe site-ul pentru a lua toate său de latime de banda lol. Şi-ar fi doar cele de proiecte am pentru ultimii 6 ani pe care l-am locuit în casa asta ..............

Am pus la PRO amânare. De campion mondial incepand de lucruri şi să nu-l de finisare. Candva în această lună, deşi voi pauză meu perfect record de fapt completarea ceva: mi garaj / magazin. Am o carport sa transformat într-un garaj. reformularea, exterior sheating (spuma bord), şi uşa sunt sus, împreună cu jumătate din izolare şi beadboard. Sâmbătă va fi un prieten pe care să mă ajute să punem la bord de ciment, la exterior. Apoi am nevoie doar de sârmă pentru a-l, pune în cealaltă jumătate de izolare, în dulapuri, rafturi, workbenches şi sheetrock pe ..............

Nisa cioplitură Hop, Pete, doar că al naibii de pe masina. Cu siguranţă sunt Fiberglass rege aici.
Old 2 aprilie 2009, 16:35
Grupul de donator

Bubba .. da, îmi iubesc fibreglass & umplerehehe i-ar placea sa am propriul meu atelier .. tata a transformat un dormitor mare de rezervă într-un atelier de lucru piller burghiu / banc de slefuit laves de mult .. ar fi perfectă pentru a utiliza pentru a construi acest caz personalizat fac singura problema este că locuieşte de mile distanţă şi i dont trăi cu el
ar fi mai interesant pentru a vedea, înainte şi după garaj Bubba

Reply

Register

Marcaje