menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Vaša Dokončené / nedokončené projekty (všetky Koníčky)

Reply

Thread Tools
Old 1. apríla 2009, 17:32
Darcu Skupina

Default Vaša Dokončené / nedokončené projekty (všetky Koníčky)

to je môj boj lode aj to stojí 5 dlhé nohy a chodidlá asi tallový
neobnovilo skonči .. jeho stále zbiera prach pod mojou posteľou
Urobil som to bez plánov .. to, ako som šiel .. nemyslím, že som na zlé
i šlo použiť 12V auto batérie a auta Stierač motor.
Snažil som sa, aby sa k tejto lode klubu, a keď táto řekli ne ... Myslím, že snáď preto, že jeho väčší ako ostatné v klube

els niekto mať?

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Old 1. apríla 2009, 19:29
Darcu Skupina

Ak si chcel postaviť loď, že hračka nie je veľký dôvod, prečo by ste mohli postaviť jeden riadok na jazere kdesi v lete? válet sa

Mám na mysli projekt, niečo na moje pet potkanov, jeho malá veža říct 5 ft tallový 3ft celé vyrobené z dreva a drôteného pletiva oplotenia, akonáhle peniaze tok nadväzuje trochu lol, I'll start a post pics tu.
Old 2. apríla 2009, 05:24
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal KanoakaVirus View Post
Ak si chcel postaviť loď, že hračka nie je veľký dôvod, prečo by ste mohli postaviť jeden riadok na jazere kdesi v lete? válet sa

Mám na mysli projekt, niečo na moje pet potkanov, jeho malá veža říct 5 ft tallový 3ft celé vyrobené z dreva a drôteného pletiva oplotenia, akonáhle peniaze tok nadväzuje trochu lol, I'll start a post pics tu.
yer jej krásna veľká int ju
bolo zaujímavé vidieť, že kamoš!

Old 2. apríla 2009, 05:41
Darcu Skupina

nájsť inú .. asi pred 3 rokmi tento .. nikdy dokončiť tento taky .. mal po nehode sa snaží urobiť aj naopak zase tie moje vlastné práce .. snad to ukazujehehe

airbag alebo playstation ?.... plastation

najprv zaviesť inštalácii nápad .. máš nudiť tak zmenilo, že sa jednej predovšetkým tento

Old 2. apríla 2009, 06:46
Darcu Skupina

, Kde si našiel tie peniaze, ktoré za posledné Vyzerá f *** ing awesome!
Old 2. apríla 2009, 07:15
Člen Skupina

Tak tady je ten, že som začal v roku 1996, kedy som nemal počítač tak, aby na paly. Pracoval som u lekára, ktorý vlastnil cez 800 acers väčšina bola lese. Rozhodol sa, že loged a mnoho stromov, ktoré boli vyrúbanie bude viac než 200 rokov. Bude, pretože on mi povedal, že to dávať pozor na tieto logger takže neboli vyťat staré rast stromy boli vo viac ako 350 rokov. Našiel som tento kus dreva, a potom, čo videl niečo takého v kostole tady jsem hobľované o mojej vlastnej tvorby.
Tak teraz je to viac ako 14 rokov neskôr som sitll Pracujeme na tom. Spočiatku to šlo rýchlo, ale ako drevo dryed sa je dostať ťažšiu prácu s nožmi. Tak po mnohých rezané prsty tady je to, čo bolo doteraz.
Priložené miniatúry
Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-1.jpg   Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-2.jpg  
Old 2. apríla 2009, 07:49
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal KanoakaVirus View Post
, Kde si našiel tie peniaze, ktoré za posledné Vyzerá f *** ing awesome!
sporiť každý týždeň a asi nakupoval. zachránil veľa peňazí do práce, robí to moje vlastné príliš

Dala som ju v aukcii, keď som spadla a predal vnútri oddelene bitov

Old 2. apríla 2009, 07:50
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal hopthwoks View Post
Tak tady je ten, že som začal v roku 1996, kedy som nemal počítač tak, aby na paly. Pracoval som u lekára, ktorý vlastnil cez 800 acers väčšina bola lese. Rozhodol sa, že loged a mnoho stromov, ktoré boli vyrúbanie bude viac než 200 rokov. Bude, pretože on mi povedal, že to dávať pozor na tieto logger takže neboli vyťat staré rast stromy boli vo viac ako 350 rokov. Našiel som tento kus dreva, a potom, čo videl niečo takého v kostole tady jsem hobľované o mojej vlastnej tvorby.
Tak teraz je to viac ako 14 rokov neskôr som sitll Pracujeme na tom. Spočiatku to šlo rýchlo, ale ako drevo dryed sa je dostať ťažšiu prácu s nožmi. Tak po mnohých rezané prsty tady je to, čo bolo doteraz.
to je dost cool

Old 2. apríla 2009, 09:31
Darcu Skupina

Kdybych uvedené všetky nedokončených projektov som a zahrnuté obrázky, Dave by mě kop z miesta pre prijímanie všetkých jeho pásma lol. A práve tie by sa na projektoch som za posledných 6 rokov, keď som žil v tomto dome ..............

I dal PRE oneskorenia. Svetového šampiona východiskový materiál a nie dokončovacie to. V priebehu tohto mesiaca, keď som sa moju perfektnú záznamu skutočne dokončiť niečo: moje garáž / shop. I obrátil auto do garáže. vytváranie, vonkajší plášť (penový palube) a dvere sa spolu s polovičnou izoláciu a beadboard. Sobotu kámoš bude k pomôžte mi dal cementové dosky je na vonkajšej strane. Potom som len potreba, aby vodič je uvedená druhá polovica izolácie, kabinetov, regály, Pracovné a sheetrock na ..............

Nice rezbárov Hop, Pete, len sakra na to auto. Tie sú určite laminát kráľ tu.
Old 2. apríla 2009, 16:35
Darcu Skupina

Bubba .. áno i love my sklolaminátové & plniacemuhehe som rád, že moje vlastné dielňu .. môj otec obrátil veľký voľný izba v dielni Piller vŕtačky / lavicového brúsky lávese partie .. by bola perfektná využiť na vybudovanie vlastnej tomto prípade robím len problém sa žije na míle ďaleko a já dont žiť s ním
ešte by bolo zaujímavé vidieť pred a po garáž Bubba

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.