![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
to je môj boj lode aj to stojí 5 dlhé nohy a chodidlá asi tallový
neobnovilo skonči .. jeho stále zbiera prach pod mojou posteľou ![]() Urobil som to bez plánov .. to, ako som šiel .. nemyslím, že som na zlé i šlo použiť 12V auto batérie a auta Stierač motor. Snažil som sa, aby sa k tejto lode klubu, a keď táto řekli ne ... Myslím, že snáď preto, že jeho väčší ako ostatné v klube ![]() els niekto mať? ![]() ![]()
|
|
|||
|
|||
|
Ak si chcel postaviť loď, že hračka nie je veľký dôvod, prečo by ste mohli postaviť jeden riadok na jazere kdesi v lete? válet sa
Mám na mysli projekt, niečo na moje pet potkanov, jeho malá veža říct 5 ft tallový 3ft celé vyrobené z dreva a drôteného pletiva oplotenia, akonáhle peniaze tok nadväzuje trochu lol, I'll start a post pics tu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
yer jej krásna veľká int ju![]() bolo zaujímavé vidieť, že kamoš!
|
|||
|
|||
|
nájsť inú .. asi pred 3 rokmi tento .. nikdy dokončiť tento taky .. mal po nehode sa snaží urobiť aj naopak
zase tie moje vlastné práce .. snad to ukazuje hehe![]() ![]() airbag alebo playstation ?.... plastation ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() najprv zaviesť inštalácii nápad .. máš nudiť tak zmenilo, že sa jednej predovšetkým tento
|
|||
|
|||
|
, Kde si našiel tie peniaze, ktoré za posledné
Vyzerá f *** ing awesome!
|
|
|
|||
|
|||
Tak tady je ten, že som začal v roku 1996, kedy som nemal počítač tak, aby na paly. Pracoval som u lekára, ktorý vlastnil cez 800 acers väčšina bola lese. Rozhodol sa, že loged a mnoho stromov, ktoré boli vyrúbanie bude viac než 200 rokov. Bude, pretože on mi povedal, že to dávať pozor na tieto logger takže neboli vyťat staré rast stromy boli vo viac ako 350 rokov. Našiel som tento kus dreva, a potom, čo videl niečo takého v kostole tady jsem hobľované o mojej vlastnej tvorby.Tak teraz je to viac ako 14 rokov neskôr som sitll Pracujeme na tom. Spočiatku to šlo rýchlo, ale ako drevo dryed sa je dostať ťažšiu prácu s nožmi. Tak po mnohých rezané prsty tady je to, čo bolo doteraz. |
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
![]() Dala som ju v aukcii, keď som spadla a predal vnútri oddelene bitov
|
|||
|
|||
|
Citácia:
|
|||
|
|||
|
Kdybych uvedené všetky nedokončených projektov som a zahrnuté obrázky, Dave by mě kop z miesta pre prijímanie všetkých jeho pásma lol. A práve tie by sa na projektoch som za posledných 6 rokov, keď som žil v tomto dome ..............
I dal PRE oneskorenia. Svetového šampiona východiskový materiál a nie dokončovacie to. V priebehu tohto mesiaca, keď som sa moju perfektnú záznamu skutočne dokončiť niečo: moje garáž / shop. I obrátil auto do garáže. vytváranie, vonkajší plášť (penový palube) a dvere sa spolu s polovičnou izoláciu a beadboard. Sobotu kámoš bude k pomôžte mi dal cementové dosky je na vonkajšej strane. Potom som len potreba, aby vodič je uvedená druhá polovica izolácie, kabinetov, regály, Pracovné a sheetrock na .............. Nice rezbárov Hop, Pete, len sakra na to auto. Tie sú určite laminát kráľ tu. |
|
|
|||
|
|||
|
Bubba .. áno i love my sklolaminátové & plniacemu
hehe som rád, že moje vlastné dielňu .. môj otec obrátil veľký voľný izba v dielni Piller vŕtačky / lavicového brúsky lávese partie .. by bola perfektná využiť na vybudovanie vlastnej tomto prípade robím len problém sa žije na míle ďaleko a já dont žiť s ním![]() ešte by bolo zaujímavé vidieť pred a po garáž Bubba