мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Ваш Готови / недовршених пројеката (алл Хобији)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. април 2009, 17:32
Донаторска Група

Default Ваш Готови / недовршених пројеката (алл Хобији)

Ово је мој бојни брод и од њега Сталци 5 стопала дуге и око стопала високим
никада није то завршити .. њене још прикупљање прашине под креветом
то сам направио без икаквих планова .. направио га као што сам отишла .. не мислим да сам лоша
ЈА је идући у коришћење батерија 12В за аутомобил, а цар уиндоу брисалица мотор.
Покушао сам да се придруже овом броду клуб и кад види ово рекоше не ... мислим, можда јер је већа од осталих у клубу

било ко имати било који ЕЛС?

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.3ГхЗ АМД
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1 чезе ДДР
Графичка картица (е):
256МБ Г-форце
Соунд Цард:
звук Бластер 5,1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ уатерцоолинг
Нетуорк / Интернет:
девице, 50мб
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате
Old 1. април 2009, 19:29
Донаторска Група

Ако сте били ће градити играчку броду да велике зашто не можеш саградити један ред на језеро негде у лето? лол

Имам у виду пројеката, нешто за мој љубимац ратс, њен мали торањ висок рећи 5 фт 3фт широк је од дрвета и жичани мреже ограде, једном мој новац проток пијући горе мало лол, ја ћу почети да поставља и слике овде.
Old 2. април 2009, 05:24
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы КаноакаВирус View Post
Ако сте били ће градити играчку броду да велике зашто не можеш саградити један ред на језеро негде у лето? лол

Имам у виду пројеката, нешто за мој љубимац ратс, њен мали торањ висок рећи 5 фт 3фт широк је од дрвета и жичани мреже ограде, једном мој новац проток пијући горе мало лол, ја ћу почети да поставља и слике овде.
ыер својим прилично великим инт га
бити занимљиво видети да мате!

Old 2. април 2009, 05:41
Донаторска Група

пронашао један .. око 3 године, овај је добио .. никад до краја ове превише .. имали несреће након покушаја чинити ај скретање опет је све дјело моје селф .. можда показујехехе

ваздушног јастука или плаыстатион ?.... пластатион

први боот инсталацију добио идеју .. досадно па га је променио један изнад свега тога

Old 2. април 2009, 06:46
Донаторска Група

Где сте сазнали за тај новац последња изгледа ф *** инг Ауесоме!
Old 2. април 2009, 07:15
Мембер Гроуп

Па овде је онај који сам почео повратак у 1996, када нисам имала рачунар на блиједуњав дана. Био сам ради за лекара који је у власништву преко 800 ацерс већину је шумом. Он је одлучио да га логед и многе од стабла посијеку они су се више од 200 година. Ће, јер ми је рекао да се пратити на овим логгерс тако нису посијеку стару раст стабла су у преко 350 година. Открио сам овај комад дрвета и после видим нешто попут овог у цркви око овде сам планирано на томе да мој сопствени.
Па сада је преко 14 година касније ја сам ситлл радимо на томе. У почетку је ишао брзо, али како је дрво дрыед оут он је све теже радити са ножевима. Тако је након многих резано прсти овде је оно што је до сада урадили.
Аттацхед Тхумбнаилс
Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-1.jpg   Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-2.jpg  
Old 2. април 2009, 07:49
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы КаноакаВирус View Post
Где сте сазнали за тај новац последња изгледа ф *** инг Ауесоме!
сте се сваки седмица и схоппед около. сачуване гомиле новца на мој рад то селф превише

и стави га у аукцији пала кад сам га и продао изнутра комадићи одвојено

Old 2. април 2009, 07:50
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы хоптхуокс View Post
Па овде је онај који сам почео повратак у 1996, када нисам имала рачунар на блиједуњав дана. Био сам ради за лекара који је у власништву преко 800 ацерс већину је шумом. Он је одлучио да га логед и многе од стабла посијеку они су се више од 200 година. Ће, јер ми је рекао да се пратити на овим логгерс тако нису посијеку стару раст стабла су у преко 350 година. Открио сам овај комад дрвета и после видим нешто попут овог у цркви око овде сам планирано на томе да мој сопствени.
Па сада је преко 14 година касније ја сам ситлл радимо на томе. У почетку је ишао брзо, али како је дрво дрыед оут он је све теже радити са ножевима. Тако је након многих резано прсти овде је оно што је до сада урадили.
која је згодан хладан

Old 2. април 2009, 09:31
Донаторска Група

Ако сам наведене све започете пројекте и укључио сам слике, Даве би кицк ме офф сите за предузимање свих његових бандуитх лол. И они би се само на пројекте сам за последњих 6 година у којима сам живео у овој кући ..............

Ја ставим ПРО одуговлачење. У светски првак почевши од ствари, а не га дораде. Негдје данашји месец ипак ћу сломити мој савршени рекорд по довршења заправо нешто: моја гаража / схоп. Окренух царпорт у једној гаражи. за уоквиривање, спољни схеатинг (пјена одбора), а врата су се уз пола изолација и беадбоард. Субота један пријатељ ће бити више од помоћи мени стави бетонске плоче на извањскост. Тада сам само треба да га жица, ставите другу половину у изолацију, у ормаре, полице, уоркбенцхес и схеетроцк о ..............

Нице резбарење Хоп, Пете, управо на тај проклети ауто. Сигурно су фибергласа краљ овде.
Old 2. април 2009, 16:35
Донаторска Група

Буббле .. ыес И лове мы фибрегласс и попуњавањехехе ја ће љубав за имати своју радионицу .. мој тата је окренуо велику спаваонице резервних у радионици пиллер бушилице / клупа сандерс лавес лот .. било би идеално за коришћење у изградњи овог предмета прилагођених сам радиш једини проблем је онај живи миљама далеко, а ја не живе са њим
ипак би било занимљиво видети пре и после гаража буббле

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Један од мојих пројеката - Требам цена књига и управљање софтвер за праћење лсеано Оффице & Апплицатионс 2 15 март 2009 12:55
Забава пројекте? Поетицсоул44 Генерал Хардуаре Цхат 7 25 јануар 2009 06:36
Готови Неу Буилд, Неед Хелп! ПеутерСцреаминМацх Генерал Хардуаре Цхат 16 13. јуна 2008 13:35
Лаптоп искључује у средини пројекти самтиалоу Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 10 децембар 2007 14:51
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц