![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
bu benim savaş gemisi i uzun ve bir ayak boyunda 5 ayak ayakları yapılır
bunu bitirmek hiç .. ve yine de yatağın altında toz toplama ![]() yok planları ile yapılmış .. olarak i kötü yaptığımı sanmıyorum .. gittim o kadar yapılmış Bir 12v akü ve araç penceresi silecek motoru kullanmak için gidiyordu. Bu tekne kulüp katılmak ve denedim zaman bu hayır ... Ben düşünüyorum söyledi bakın çünkü büyük bir kulüp olarak diğerlerinden daha ![]() ELS herhangi bir kimse var mı? ![]() ![]()
|
|
|||
|
|||
|
Eğer bir oyuncak tekne bu yüzden tek bir göl üzerinde bir yazında satır olabilir kurmayın büyük yapacağız mi? çok komik
Ben düşünülerek, benim evcil fareler için, onun küçük bir kule 5 m boyunda 3ft ağaç ve tel örgü çit yapılmış geniş, şöyle bir kere benim para akışı biraz lol alacak bir proje var, başlangıç olacak ve burada resimlerim sonrası. |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
onun çok büyük bir int Yer![]() bu dostum için ilginç!
|
|||
|
|||
|
Başka bir tane .. yaklaşık 3 yıldır bu .. bu bir bitirmek için var asla .. AJ döneceğim çalışıldıktan sonra bir kaza geçirdi önce tanıştı
yine benim kendi kendine .. belki de gösteren tüm iş yaptı hehe![]() ![]() hava yastığı veya PLAYSTATION ?.... plastation ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() önyükleme .. fikir yüklemek böylece bir Yukarıda da değişti sıkıldım önce tüm bu
|
|||
|
|||
|
burada geçen biri için para buldum
görünüyor F harika Ing ***!
|
|
|
|||
|
|||
Aslında buraya bir geri 1996 when I paly bir bilgisayar yoktu başlatılır. Kim 800 acers üzerinden en onun sahip olduğu bir doktor için çalışıyordu ormanda oldu. O dışarı loged ve kesildi ağaçlar çok olacaktır 200 yaşında olduğunu için karar verdi. Çünkü bana bu yüzden onlar 350 üzerinden yıllarda başladığı eski büyüme ağaçları kesildi didn't bu kaydedicilerinin bir göz tutmak için. Ben ve ahşap bu parça buldum burada kendi konularında rendelenmiş bir kilisede böyle bir şey gördükten sonra.Ben sitll üzerine çalışıyorum Peki şimdi 14 yıl sonra sona erdi. It at hızlı gittim ama ilk olarak tahta çıkışı bu olmaktadır sert bıçaklar ile çalışmaya dryed olarak. Şimdiye kadar ne yapıldı Yani birçok kesim parmaklarını buraya after. |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
![]() Ben açık artırmada ben düştü ve ayrıca içinde bit satılan koyun
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|||
|
|||
|
If I ve resimler dahil tüm tamamlanmamış projeler listelenen Dave tüm bant genişliği lol yukarı çekmek için site yaz başlaması olacaktır. Ve bu sadece I BU ev .............. bu yaşamış olduğunuz son 6 yıl olan proje olacak
Ben PRO erteleme koydum. Şeyler başlayan ve dünya şampiyonu ve bitiş değil. Bu ay ama ben aslında bir şey tamamladıktan: tarafından mükemmel kayıt sonu olacak benim Garaj / shop. Bir garaj bir Carport döndü. çerçeveleme, dış sheating (köpük kurulu) ve kapıyı birlikte yarısı izolasyonu ve beadboard bulunmaktadır. Cumartesi bir dostum bana dışında çimento kurulu koymak yardım üzerine olacaktır. Sonra sadece tel için, yalıtım, diğer yarısı koymak gerekiyorsa, dolapları, raflar, Workbenches ve sheetrock .............. üzerinde Güzel oyma Hop, Pete, sadece lanet bir arabaya. Kesinlikle Fiberglas olan kral burada. |
|
|
|||
|
|||
|
Bubba .. evet benim fiberglas ve dolgu TR
hehe .. ben kendi atölyesinde için babam bir atölye PILLER matkaplar bir büyük yedek yatak odası açıldı seviyor / tezgahina Sanders .. hepsi laves Bu özel durum oluşturmak için kullanmak için mükemmel olur tek sorun yapıyorum o uzakta ve i dont onunla yaşamak mil hayat olduğunu![]() yine de önce ve sonra Garaj Bubba görmek ilginç olabilir