менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Готовий / незавершені проекти (всі хобі)

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 квітня 2009, 17:32
Донор групи

Це мій військовий корабель Я зробив це коштує 5 футів в довжину і близько ніг високий
ніколи не закінчити свою .. ще збору пилу під моїм ліжком
Я зробив це без будь-яких планів .. зробив його, як я пішов .. не думаю, що я зробив, щоб погано
Я збираюся використовувати 12V батареї автомобіля і склоочисника вікна автомобіля двигун.
Я спробував приєднатися до цього клубу човен, і коли вони бачать, це вони сказали немає ... Я думаю, може бути, тому що його більше, ніж інші в клубі

ELS будь-якого є якісь?

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.34GHZ розігнався! Athlon64 3000 +
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1,50 концерт DDR
Графічна карта (и):
256MB PCI перевантаження
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1 HD
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY повітряного охолодження радіатора
Мережі / Інтернет:
Virgin 50Mbps
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Window's 7 Ultimate
Old 1 квітня 2009, 19:29
Донор групи

Якщо ви хочете зібрати човник, що більша чому б не побудувати один рядок можна на озері десь в літо? ха-ха-ха

У мене є проект на увазі, щось моя домашня тварина пацюки, його невелика башта, скажімо, 5 м високий 3ft широкий зроблені з дерева і дротяної сіткою огородження, після мого грошового потоку забирає трохи LOL, я почну і після фото тут.
Old 2 квітня 2009, 05:24
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав KanoakaVirus View Post
Якщо ви хочете зібрати човник, що більша чому б не побудувати один рядок можна на озері десь в літо? ха-ха-ха

У мене є проект на увазі, щось моя домашня тварина пацюки, його невелика башта, скажімо, 5 м високий 3ft широкий зроблені з дерева і дротяної сіткою огородження, після мого грошового потоку забирає трохи LOL, я почну і після фото тут.
Йер свої досить великі Int вона
Цікаво зауважити, що мат!

Old 2 квітня 2009, 05:41
Донор групи

знайшов ще одну .. близько 3 років тому це один .. так і не вдалося закінчити цю .. теж було після аварії намагається зробити свою чергу AJ знову зробив всю роботу, моє "Я" .. Може бути, це показує,Хе-хе

надувну подушку або PlayStation ?.... Plastation

Перша завантаження установці Ідея .. набридло настільки змінився, він один над усім цим

Old 2 квітня 2009, 06:46
Донор групи

Де ви знайшли гроші на що останній виглядає F *** ING AWESOME!
Old 2 квітня 2009, 07:15
Член групи

Ну ось та, яку я почав ще в 1996 році, коли в мене не було комп'ютера, щоб на блідий. Я працював лікар, який належало понад 800 Ар, більша його частина, ліс. Він ухвалив, щоб він loged, і багато дерев рубали Були буде більше 200 років. Волі, тому що він мені сказав, щоб тримати очі на ці лісозаготівельникам, щоб вони не зрубати старі дерева вони були в більш ніж 350 років. Я знайшов цей шматок дерева і, побачивши щось на зразок цього в церкві в усьому тут я планується на мої власні рішення.
Ну зараз це більш ніж 14 років по тому я Sitll працюємо над цим. Спочатку він пішов швидким, але як дерево сушиться з стає все складніше працювати з ножами. Таким чином, після багато пальців Cut Ось що було зроблено до сих пір.
Мініатюри
Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-1.jpg   Your Finished/unfinished Projects (all Hobbies)-2.jpg  
Old 2 квітня 2009, 07:49
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав KanoakaVirus View Post
Де ви знайшли гроші на що останній виглядає F *** ING AWESOME!
зберегти кожну тиждень і магазини навколо. збережених купу грошей у праці роблять це моє "Я теж

Я поклав її на аукціоні, коли я впав і продали всередині біта окремо

Old 2 квітня 2009, 07:50
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав hopthwoks View Post
Ну ось та, яку я почав ще в 1996 році, коли в мене не було комп'ютера, щоб на блідий. Я працював лікар, який належало понад 800 Ар, більша його частина, ліс. Він ухвалив, щоб він loged, і багато дерев рубали Були буде більше 200 років. Волі, тому що він мені сказав, щоб тримати очі на ці лісозаготівельникам, щоб вони не зрубати старі дерева вони були в більш ніж 350 років. Я знайшов цей шматок дерева і, побачивши щось на зразок цього в церкві в усьому тут я планується на мої власні рішення.
Ну зараз це більш ніж 14 років по тому я Sitll працюємо над цим. Спочатку він пішов швидким, але як дерево сушиться з стає все складніше працювати з ножами. Таким чином, після багато пальців Cut Ось що було зроблено до сих пір.
це досить прохолодно

Old 2 квітня 2009, 09:31
Донор групи

Якщо б я перерахував всі незавершені проекти, які я і включив картини, Дейв б удар мене сайт для прийняття всі його пропускна здатність LOL. І ті б просто проекти, які я протягом останніх 6 років, що я жила в цьому будинку ..............

Я поставив PRO зволікань. Чемпіон світу, починаючи речі і не завершивши його. То в цьому місяці, хоча я не порушу чудовий послужний фактичним завершенням то: мій гараж / магазину. Я обернувся навісом в гаражі. обрамлення, космічне облицювання (піна харчування), і двері вгору разом з половиною ізоляції і beadboard. Субота Buddy буде старше, щоб допомогти мені поставити цемент дошку на вулиці. Тоді мені треба тільки дріт, поставив іншу половину ізоляція, шафи, полиці, верстати та гіпсокартону на ..............

Nice різьба Hop, Піт, просто чертовски на цій машині. Ви, безумовно, склопакети царя тут.
Old 2 квітня 2009, 16:35
Донор групи

Bubba .. Так, я люблю свою скловолокна & наповнювачаХе-хе я хотів би, щоб мою власну майстерню .. мій тато виявилася велика спальня в майстерню дрилі Піллер / лаві Сандерс Laves багато чого .. був би ідеальним, щоб використовувати для створення користувацьких цьому випадку робимо Єдина проблема полягає він живе милях і я не живу з ним
ще б цікаво побачити до і після гаража Bubba

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.