![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це мій військовий корабель Я зробив це коштує 5 футів в довжину і близько ніг високий ніколи не закінчити свою .. ще збору пилу під моїм ліжком ![]() Я зробив це без будь-яких планів .. зробив його, як я пішов .. не думаю, що я зробив, щоб погано Я збираюся використовувати 12V батареї автомобіля і склоочисника вікна автомобіля двигун. Я спробував приєднатися до цього клубу човен, і коли вони бачать, це вони сказали немає ... Я думаю, може бути, тому що його більше, ніж інші в клубі ![]() ELS будь-якого є якісь? ![]() ![]()
|
| |||
| |||
| Якщо ви хочете зібрати човник, що більша чому б не побудувати один рядок можна на озері десь в літо? ха-ха-ха У мене є проект на увазі, щось моя домашня тварина пацюки, його невелика башта, скажімо, 5 м високий 3ft широкий зроблені з дерева і дротяної сіткою огородження, після мого грошового потоку забирає трохи LOL, я почну і після фото тут. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Йер свої досить великі Int вона![]() Цікаво зауважити, що мат!
__________________ |
|
| |||
| |||
| знайшов ще одну .. близько 3 років тому це один .. так і не вдалося закінчити цю .. теж було після аварії намагається зробити свою чергу AJ знову зробив всю роботу, моє "Я" .. Може бути, це показує, Хе-хе![]() ![]() надувну подушку або PlayStation ?.... Plastation ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Перша завантаження установці Ідея .. набридло настільки змінився, він один над усім цим
__________________ |
|
| |||
| |||
| Де ви знайшли гроші на що останній виглядає F *** ING AWESOME! |
|
| |||
| |||
Ну ось та, яку я почав ще в 1996 році, коли в мене не було комп'ютера, щоб на блідий. Я працював лікар, який належало понад 800 Ар, більша його частина, ліс. Він ухвалив, щоб він loged, і багато дерев рубали Були буде більше 200 років. Волі, тому що він мені сказав, щоб тримати очі на ці лісозаготівельникам, щоб вони не зрубати старі дерева вони були в більш ніж 350 років. Я знайшов цей шматок дерева і, побачивши щось на зразок цього в церкві в усьому тут я планується на мої власні рішення.Ну зараз це більш ніж 14 років по тому я Sitll працюємо над цим. Спочатку він пішов швидким, але як дерево сушиться з стає все складніше працювати з ножами. Таким чином, після багато пальців Cut Ось що було зроблено до сих пір. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
![]() Я поклав її на аукціоні, коли я впав і продали всередині біта окремо
__________________ |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ |
|
| |||
| |||
| Якщо б я перерахував всі незавершені проекти, які я і включив картини, Дейв б удар мене сайт для прийняття всі його пропускна здатність LOL. І ті б просто проекти, які я протягом останніх 6 років, що я жила в цьому будинку .............. Я поставив PRO зволікань. Чемпіон світу, починаючи речі і не завершивши його. То в цьому місяці, хоча я не порушу чудовий послужний фактичним завершенням то: мій гараж / магазину. Я обернувся навісом в гаражі. обрамлення, космічне облицювання (піна харчування), і двері вгору разом з половиною ізоляції і beadboard. Субота Buddy буде старше, щоб допомогти мені поставити цемент дошку на вулиці. Тоді мені треба тільки дріт, поставив іншу половину ізоляція, шафи, полиці, верстати та гіпсокартону на .............. Nice різьба Hop, Піт, просто чертовски на цій машині. Ви, безумовно, склопакети царя тут. |
|
| |||
| |||
| Bubba .. Так, я люблю свою скловолокна & наповнювача Хе-хе я хотів би, щоб мою власну майстерню .. мій тато виявилася велика спальня в майстерню дрилі Піллер / лаві Сандерс Laves багато чого .. був би ідеальним, щоб використовувати для створення користувацьких цьому випадку робимо Єдина проблема полягає він живе милях і я не живу з ним![]() ще б цікаво побачити до і після гаража Bubba
__________________ |