![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hej u zadnje vrijeme kad sam kupio moj novi pc ja je widescreen monitor koji žele na taj način ja nije ja iskorišten moj stari monitor
ive je nedavno imao ideju da koristite ovaj monitor kao TV ...... http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem Trenutno ive postaviti ovo kao moju monitor ima VGA priključak, ono što želim učiniti je jednostavno priključite scart u moj dvd i VGA monitor u moj kraj, da ovo djelo, da li trebam konverter ili tuner ili nešto slično, da ive bio čitanje o, ja samo gledati DVD-ove kao što je na ovaj ili tv / monitor bilo kako, tako da se sumiraju ja mogu imati izokrenut moje riječi malo, mogu li koristiti taj kabel za gledanje DVD-a SAMO na mom monitoru? ![]() je samo do veličina zaista, moj veliki stari televizor je samo besmisleno Moj sustav: Mina
|
|
|
|||
|
|||
|
oohhh mi se yeh glupa ja nije shvate da monitori imaju različite brzine osvježavanja na tv je tako ravno conection nikad neće raditi. id potrebna stvar skener okvir, ali je besmisleno trošenje toga, novi LCD TV je puno više od Lakša,
jednostavno čišćenje this thread |