![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Memorija Standard na matičnoj ploči
Hello - Ja sam trenutno zgrade moj prvi računalo. Ako mi je da odaberete ovu matičnu ploču: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188024 I ovo memorije: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231145 Želite li biti troši novac odabirom matična ploča sa DDR2 memorije standard 800 i memorija DDR2 brzine 1000? Umjesto toga, trebao sam ići s ovom memoriju: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231122 Hvala. |
|
|
|||
|
|||
|
dobro ako odbor podržava samo DDR2 800MHz onda ako se primjenjuju 25% overclock memorije koja će raditi na 1066MHz. međutim ovo matična ploča je jedan od najboljih i im da vam ona podržava DDR2 1066hmz, mabey svoje discryption nastala je na vrijeme s početkom u mobo bios podržan samo 1066hmz ili mabey je samo krivo napisana. ako ste izabrali za primjenu tog overclock, a vi ne želite nessesairly overclock procesora i možete smanjiti svoje multiplyer.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Osim ako zaista žele da overclock vašeg računala, ide sa sporijim stvari svejedno, to dovoljno ako se želi Overclock. Isto tako, ja ne bih preporučiti 780i čipset, osim ako ste zaista zahtijevaju SLI podršku, P45 se bolje vrijednosti, i trajat će puno hladnije.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Osim ako ste koristeći E8400 + i OCing preko 4.7ghz ili tako, ništa više nego DDR 800 je rasipanje novca.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio sve glasan i potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačka, sam kupio P182. P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Moj sustav: Okuu
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Općenito, glupo ljudi će uvijek kupovati overpriced hardvera samo to isticati. Vidimo to s četvorci, mi to vidimo sa DDR3, možemo ga vidjeti sa multi-TB postava s užasnim pladnju gustoće zaglavi u RAID 0, dvojan 8800 Ultras kada 8800GT nadmaši svaki neki. Oni su hardverski ekvivalent od onih dečki koji kupuju jebani uvoz automobila i staviti div spojlerima na njih i ne znam što momenta i konjskih snaga su, ili audiofile koji kupuje 599 dolara pozlatom kabele za svoj digitalni zvučni sustav. Ja se radije razgovarati s nekim koji ne zna ništa o hardveru i reći mu što su najbolji dijelovi i zašto, nego jedan od ljudi koji misle da se povećava njihov LCD-a brzina osvježavanja i okretanje od V-Sync će ih XxxXtReMe Gamer. Ti ljudi su prokletstvo mog postojanja: oni ne uče, oni ne zatvori, i oni apsolutno ljubav trošiti novac na besmislene Gizmos. Zato je važno pružiti kvalitetne savjete za ljude početku kao OP, kao da te pošta se takva stvar na forumima Overclocking ili bezbroj drugih mjesta ljudi će pokupiti neke lude ideje.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio sve glasan i potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačka, sam kupio P182. P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Da budem iskren, ja sam malo kao da je karbon, no ja znam da neće biti puno bolje, ali ja još uvijek želim, ali sam uspio da sebi Carm dolje puno i ne dobijete glupo stvari, ali dajem savjet je uvijek najbolja vrijednost stvari, bez dodao "Ja sam bolji od vas" elementa na njega.
|