![]() |
|
| |||
| |||
| YO ALL ![]() Imam laptop To je Vista Premium Tako sam dobio sustavu Windows Media Center zamijeniti Vista .Našto JA čizma iz CD-a ona učitava datoteke, onda kaže da ne može otkriti moj HDD ![]() To je glup, jer imam 120 GB SATA Fujitsu MHW2120BH Hard disk instaliran .Ja sam a'lot gledati oko na google i postaviti vanjska strana taj trebate HDD vozač to uvesti koga u službu XP na SATA sučelje . Na taj način JA je otišao to Fujitsu web stranice, ali mogao 'nađi prema bilo koji .Ima li alternative to dilema? Ili je tu bilo gdje drugdje mogu naći HDD upravljački program? TIA Ilija |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobivate ANTIKRIST vozač from tvoj matična ploča proizvodnje / model ne hard disk.
| |||
| |||
| Oh Stvarno? Mislim da ima smisla ![]() Kako ću znati što mobo sam? To je laptop pa moram ga rastaviti i vidjeti ?Hvala Ilija |
|
| |||
| |||
| Ako je laptop onda ih dobiti od laptop izrađivač. |
|
| |||
| |||
Imam osjećaj da je napravio pogrešku dobivanje ovog laptopa.Sam ga otkupio newegg za 670 $. Specifikacije: C2D 1,5 GHz 2 GB DDR2 667 Ram 120 GB Hard Drive Vista Home Prem 1.3 MP Webcam 15,4 WGXA DVD ± RW / CDRW Ja kupio u B / C je bio infact dobar posao za one naočale. Ali to se NE-brand name trebao biti dovoljno da me odvratiti od toga ![]() Budući da sam ga kupio newegg ga je ukinut. I ne mogu ga naći na internetu ili .Im 'ne siguran što to učiniti upravo sada |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Instaliraj Everest (iz downloads sekcije).
| |||
| |||
| Hvala, pokušao sam to ali je rekao mobo je nepoznat ![]() Im 'ne siguran što učiniti sada. Ja ću probati pozivanje ZT sustavi |
|
| |||
| |||
| To bi trebalo pomoći: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...blem-hdd-6072/ |
|
| |||
| |||
| Thanks to nije pomogla Smiješni stvar ipak, skoro sam kupio Vostro 1520, ali kad sam pronašao ovaj laptop sam dobio umjesto![]() Tako će se ovi vozači raditi http://www.softwarepatch.com/utilities/via-sata.html ? Trebam dobiti vozač staviti na disketu, onda to treba raditi. Hvala Ilija |
|
| |||
| |||
| Ok dobio sam XP instaliran Sam otišao u BIOS i invalide AHCI Način koji ne hendikep hard disk, malo po stvaranje računala think it's ATA hard disk umjesto SOTONA hard disk. Ali sada kada je instaliran XP Možda ću biti u mogućnosti to preuzimanje datoteka i uvesti koga u službu ANTIKRIST vozač, a zatim omogućiti AHCI Način.BTW XP radi puno bolje nego što vidik nije ![]() Hvala za sve vi pomoć ![]() Ilija |
![]() |
|