Travel Fans
Go Back   Computer Juice Computer Software Windows operativni sustavi

Register

Windows 7 - Što Point?

Reply

Thread Tools
Old 4. veljače 2009, 04:25
Full Member

Ok, ja znam svoje malo da uskoro kritizira kao svoje samo u obliku beta, ali iz onoga što sam vidio u testiranje mjernih performansi i izgleda i kompatibilnosti i mogućnosti je samo Vista ... ali još gore oni imati je napravio to bolje izgledati sa novim taskbars i -vidi kroz prozore svih stvari žvakanje gore ur ram i procesor čak i sa svima njima isključen onda benchmarkinga je loše da izgubi vidik za 20% ili čak i XP je bolji ...

Jesu li se oni jurnu ovo ili ne Windows ne slušati što mi želimo .. DAM U ogromnom MAGORITY OF ljude koji vole dobro izgleda stvari i FANCY WINODWS I WANT TO PLAY GAME!

Old 4. veljače 2009, 04:30
Administrator

Softver mora evoluirati kako bi išli ukorak sa novim hardverom i obratno. To je ciklus. Nije to ništa novo, još u dan PC-evi su bili upravo isti. Ako mislite da je Windows 7 sporo trebali ste koristili Amstrad u 90-te igre su jedva intenzivna.

Više od sat vremena za učitavanje igra ...

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (e):
Nvidia 7150M Onboard Inte
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirana
Hard disk (e):
250GB 5400RPM SATA300
Optički uređaj (e):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin
Monitor (e):
17 "HD WXGA Widescreen
Operativni sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4. veljače 2009, 08:44
Donator VIP

Jeste li to zaista pokušao za sebe?

JA trčanje Vidik Konačan pa sam stavio Windows 7 na moj laptop i unatoč nedavno pokušava torbu ga dolje s Office, antispyware i niz drugih Appz, ona još uvijek izgleda prilično živahan za mene.
JA licemjerje komentar sa igrama, kao što nikada nisam ih igra na PC-u, ali za većinu drugih stvari, Beta ponaša dobro .... Nisam uspio da ga sudara još i to ne zahtijeva bilo koji uvođenje u službu vozač na ... ga podići svi hardver, bez problema. Jedini softver koji je nekompatibilan do sada, je SuperAntiSpyware.

Mjerila su brojevi na papiru i besmislene da mi, ako iskustvo stvarnog života njima u suprotnosti.
Im 'ne kazivanje Windows 7 je savršen, bilo kojim sredstvima, ali kao da je 1. Beta, to može samo poboljšati

My System: Home Build

Procesor (i):
AMD 64 x2 Dual Core 5.200
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Memorija:
4GB
Graphics Card (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard disk (e):
SATA 250 GB & 400GB SATA
Optički uređaj (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550W Silent
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT W
Operativni sustav (e):
Windows 7 x64
Old 4. veljače 2009, 13:18
Malware Fighter

I like it već - i čini se prilično brzo. AVG 8 nije kao što je to ipak - imao za prebacivanje na Avast ...

My System: It's all mine ...

Procesor (i):
C2D E6750 2.66Ghz
Motherboard:
Gigabyte P35C-DS3R
RAM Memorija:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Graphics Card (e):
GeForce 8600GT
Sound Card:
Creative X-Fi
Hard disk (e):
Maxtor 320GB
Optički uređaj (e):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Hlađenje:
Različiti Antec 92mm + Zalman
Network / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (e):
LGL226WQ 22 "Widescreen
Operativni sustav (e):
XP Pro SP3
Old 4. veljače 2009, 13:23
Donator VIP

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
Mjerila su brojevi na papiru i besmislene da mi, ako iskustvo stvarnog života njima u suprotnosti.
Te su riječi pravo iz mojih usta . Slažem se, također OP (osobno mišljenje), Čak u beta W7 osjeća kao dovršenu verziju Vista. Odobrava nisam dugo bio na Vidik i da koriste samo W7 za nekoliko dana na jednom od mojih starih računala, ali doza ne mijenja činjenicu da je za mene to early brži od Vista i osjećala vrlo stabilan, čak u beta fazi. I vjerojatno nije na to W7 dovoljno dugo da vidi velika razlika, ali se slažem sa vama kada kažete samo njen Vista, ali bolje izgleda, kako sam ikada u potpunosti se ne slažem kad kažeš da žvače svoj ram i cpu, ali koji bi mogli biti mene samo, ne siguran ako ima bilo tko drukčije doživjela W7 krdo svinja ima ovna i centralna procesorska jedinica.
Old 4. veljače 2009, 13:45
Donator VIP

moj prijatelj igra igra na 7 ... hes ga voli i tako do I. mislim 7 guna biti velik!

My System: Top Secrit

Procesor (i):
Intel Core i7 860@3.2GHz
Motherboard:
MSI P55M-GD45 LGA 1156
RAM Memorija:
Data DDR3 1600MHz
Graphics Card (e):
ATI HIS 5.850
Sound Card:
na brodu (za sada)
Hard disk (e):
WD 250GB
Optički uređaj (e):
Kliknite na link u Potpisa
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750
Hlađenje:
Arctic Cooling Freezer 7
Network / Internet:
DSL visok
Monitor (e):
X2gen 1680x1050
Operativni sustav (e):
Windows 7 ultimate 64bit
Old 4. veljače 2009, 14:20
Full Member

Znam da ovaj svibanj izgledaju Snudy ali im vrsta osobe koja ako ja mogao dobiti moj čizma vrijeme dolje su ga drugi ja ću to učiniti ili dobiti dodatnih 5 slika u sekundi na kristal i volje.

Dakle mjerila su ono što ja ići, osim ako vidim poboljšanje svojih samo slobodan inačici vidik .....
Old 4. veljače 2009, 14:25
Administrator

Stvar je bez Vista i 7, Direct X ne bi unaprijed, a niti bi igre volite toliko. Da li Microsoft nestala sutra će netko ispuniti svoju prazninu, ali oni će potrajati godinama doći do brzine te će oni obaviti bolji posao? Windows je zupčanik u veliki kotač za PC progresije, to ljubav ili mržnja čine stvari potez, što čini vaš igre bolje. Biste li radije biti jadikovanje da igre još uvijek izgledaju kao da su u 90-ima ili da ste izgubili 5 slika u sekundi?
Old 4. veljače 2009, 16:50
Donator VIP

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
ili da ste izgubili 5 slika u sekundi?
Ne zaboravite da je 1 sekunde dizanja brijanje
Old 4. veljače 2009, 18:13
Full Member

Znam što znači, ali u koje dolaze iz doba u kojem je tako spor napredak u odnosu na ono što je bio u 80-ih pogledati koliko su došli i 30 godina ... u zadnjih 10 napredak je sporiji u odnosu na tamo i ja znati postoji ograničenje na fizici, a što je accually moguće, ali mi smo u cilju za savršenstvom i u dobi gdje platiti £ 200 više na procesor koji može pokretati 100 programa od 1 sekunde brži od sljedećeg ...

Po mom mišljenju svi Windowsi 7 bi trebao biti oko performanse nastoji postići da savršenstvo koje je nemoguće postići ....
Reply

Register