Turistička Fans
Vratiti se   Computer soka Računalo Softver Web preglednici i FTP klijenti
CJ MOTM natjecanje

Registar

IE8 Hiperveza problema

Adsense
Adsense

Star 18. lipnja 2009, 14:23
Novi član

Bok,
moje računalo nije pokrenut spec. do nedavno pa sam mislio da bi moglo biti isključivo sigurnosno pitanje. Međutim, ja sam prošla računalo i sve malware sada je uklonjen. Međutim, još uvijek imam problem sa mojim Internet Explorer. Našto JA kliknite na hipervezu na web-stranici, novi prozor će se otvoriti, ali stranica neće učitati (ne pojavljuje se poruka, to samo ostaje opterećenje). Ja sam koristeći IE8, ali je imao isti problem sa IE7. Imam bio vlasništvo problem za oko 3 mjeseca. IE je moj zadani preglednik. Sam bio koristeći krijesnica, ali sada unistalled ovo, nisam primijetio sličan problem sa Firefox.

U Internet options sam omogućen rješenja za kartično pregledavanje, i zalazak IE kao zadani preglednik.

Ja bih bio zahvalan za bilo kakve pomoći nadležnim tijelima s kojom bi me osigurati.

Hvala

Prijevodi Powered by Powered by Google
<!--vBET_SNTA-->HrvatskiČeškiDanskiNizozemskiEngleskiFinskiFrancuskiNjemačkiGrčkiHebrejskiMađarskiTalijanskiJapanskiLatvijskiLitvanskiNorveškiPoljskiPortugalskiRumunjskiRuskiSlovakŠpanjolskiŠvedski

Copyright © 2006 - 2010 Computer soka

vBulletin Prevođenje Enginea vBET