![]() |
| |||||||
| Nyilvántartásban | Site Spy | Névsor | Adományozni | Keres | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem, mert ez egy integrált grafikus lapkakészletet. A tisztességes, ami valójában, de maga nem lesz képes a játék rajta (kivéve talán sakk vagy a pasziánsz, stb.)
|
| |||
| |||
| Lol OK!! Szóval döntés most megyek, hogy minél több RAM és a grafikus kártyát ehhez a jelenlegi rendszerben. Nincs több döntést. De mi mást kíván ajánlani tudom megváltoztatni, mondjuk, ha tudtam volna a pénzt. Mi mást tehettem volna frissíteni, hogy lenne egy nagy különbség a jobb? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Változó ki több összetevő is okozhatja az ablakot engedély érvénytelenné válik, vagyis egy új Windows (vagy hívja a Microsoft kér új licencet). Te eléggé sok megragadt-val a két említett frissítéseket Jack. Hanem egy jó pont, ezek a két, hogy az lesz a leghatékonyabb az Ön számára egy játék szempontjából.
__________________ Én istenfélő at Halo 3 ..... szeretnék Don't get me kezdődött a Call of Duty franchise Arby és a kormányzó is awesome |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
A számítógép is lassabb attól függően, hogy milyen anti-vírus szoftver van. Gyûlölünk Észak-én itt, használja ezt a példát, hogy a háttérben fut, egész idő alatt nem számít, ha aláírta a webre, akár nem, úgy, hogy használja fel a RAM és a CPU futásidőben. Csak hogy adjon több leszorítás mutatkozik gyorsabbá válik a számítógép, mert nem lesz elérni a merevlemez annyira el további dolgokat, eltekintve a Windows. Do you sikkaszt a merevlemezt? révén törlése és hozzáadása különféle szoftver fájlok végén egyre terjedt ki. Tehát, mint például meg tudná telepíteni szó, és idővel azt is töredezetté vált a merevlemezen. Tehát szó betölteni a meghajtó lehet, hogy kapott-hoz sector 1 (például) a merevlemezre, hogy indítsa el a terhelés, akkor fejezd be-és mozgassa fejét, hogy továbbra is 10-ágazat a terhelést és így tovább, hanem minden olyan adatot igényeinek a teher, az ágazatban 1. Ez növeli az olvasási idő betöltésekor ki a jelentkezési lapot.
__________________ Én istenfélő at Halo 3 ..... szeretnék Don't get me kezdődött a Call of Duty franchise Arby és a kormányzó is awesome |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ja, és az, hogy a grafikus kártya kompatibilis biztosan a számítógépet, akkor? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ha, ahogy azt korábban, a kapcsolatot a alaplap AGP akkor igen, ez a kártya kompatibilis lesz. Ha azt akarod, hogy erősítse meg azt tegye a gyártmányú és típusú a számítógép és kérek egy kíváncsi.
|
| |||
| |||
| Ezek bármelyike kellene tennie, amit akarsz, Totaly ért egyet a Norton vagy Macfee is Intel Core 2 Duo E6420 (2,13 GHz) Socket 775 FSB1066 4MB Cache Kiskereskedelmi  £ 116,13 ASUS P5LD2 SE R2.0 i945P Socket 775 6-csatornás audió ATX  £ 49,16 Crucial 2GB kit (1GBx2) DDR2 PC2-4200 CL = 4 unbuffered non-ECC DDR2-533 1.8V  £ 49,99 Point of View 7600GT 256MB DDR3 DVI HDTV TV kimenet PCI-E grafikus kártya  £ 63,42 Cooler IGreen 430W PSU - 85%-os hatásfokkal ATX12V v2.2 120mm Fan  £ 38,99 Összesen  £ 317,69 Asus M2V VIA K8T890 Socket AM2 Onboard Audio SATA2 ATX  £ 39,52 Az AMD Athlon 64 X2 3800 + (2GHz) Socket AM2 Energy Efficient L2 Cache 1MB  £ 40,99 STM3250820AS Maxtor 250GB 7200RPM SATAII 8MB Cache - OEM  £ 31,44 Crucial 2GB kit (1GBx2) DDR2 PC2-4200 CL = 4 unbuffered non-ECC DDR2-533 1.8V  £ 49,99 Point of View 7600GT 256MB DDR3 DVI HDTV TV kimenet PCI-E grafikus kártya  £ 63,42 Cooler IGreen 430W PSU - 85%-os hatásfokkal ATX12V v2.2 120mm Fan  £ 38,99 STM3250820AS Maxtor 250GB 7200RPM SATAII 8MB Cache - OEM  £ 36,95 Összesen  £ 301,30 |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ja, és ez az én számítógép, : Packard Bell iMedia 1318 |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Az első a nem rossz egyáltalán, jól kiegyensúlyozott, de ez is kell, hogy tartalmazza a költségeit egy új Windows lemez (kb 60 £ az XP most). Szedése te jóval több, mint a költségkeretet. Igen, én vagyok az első szeretet spec. Az Asus P5 nem fogadja el IDE merevlemezeket. A 945 chipset egy régebbi mainstream egyik, de még mindig elég jó túl őszinte legyek, csak támogatja, 8 usb 'de soha többé nem kell több, mint egyébként. Ha igen, csak kap egy USB hub. A második spec nem olyan jó, mint az, hogy egy alaplap egy VIA chipset van, ami a legjobb egyedül maradt, hogy őszinte legyek. A második spec is van egy AMD X2 3800. Nem rossz a cpu-ban, hanem ha összehasonlítjuk a 2 mag (vagy 2 mag azért anyag), akkor kell találni hiányzik. És újra, szüksége lesz egy windows lemezre, figyelembe akkor jóval több, mint a megadott költségkeretet. A mostani alaplap nem veszi AGP grafikus kártyákat. Kell kérdeznem, mi az abszolút maximum tölthet?
![]() |
|