![]() |
| |||||||
| Nyilvántartásban | Site Spy | Névsor | Adományozni | Keres | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Szia köszönöm, hogy időt szakítottál elolvasni ezt a problémát már a számítógépem Először is elmondom, izé bennfentes O/S- Dual boot Windows XP és Vista Ultimate M/B- Biostar TForce 550 v1.2 socket AM2 - -CPU-AMD Athlon 64 3800 + 2,4 GHz - RAM-Corsair 2x512 5.400 C4 VGA-512MB Connect 3D Ati X1550 PSU-600W CoolerMaster Extreme H/S/F- CoolerMaster Hyper TX - Seagate Barracuda HDD-160GB SATA Optikai meghajtó-Lite-on SATA DVD-RW Case-CoolerMaster Cavalier 3 első és hátsó ventilátor Én találtam ki ezt a rendszert vissza március ebben az évben, az én első alkalommal építeni. A probléma vagyok, mivel ez egyre locksup hébe-hóba, az egér is csak fázik és nem kapok választ a billentyűzet ctrl-alt-delete nem csinál semmit sem, az egyetlen lehetőség az, hogy újraindul. Ez akkor fordulhat elő, mint 5 alkalommal, mint a tegnapi napon, de ez csak azt tette, hogy az egyszer. Nem számít, ha Im a neten vagy csak egyszerűen a WordPad képes fogda bármikor. Még sincs képernyőn hibaüzenet jelenik meg, nincs BSOD és nincs hiba a rendezvény. Én megtettem mindent azért, hogy bajt lőni a problémát, frissülő vezérlő mindkét o / s, BIOS frissítés, stb chipset van húzva minden, amit nem kell sikeresen betölteni a rendszert, és akkor még mindig fagyassza le néhány pont a nap. Azt hittem, talán a hőség kérdés, de a rajongók mentes a portól és a bios azt jelzi, alapjáraton cpu temp 27-29c Észak-híd hőm idle 28c. Vettem egy Akasa multifunkciós kártyaolvasó és temp próbák és azt is jelzi, hogy temps kb 27-34c max lejátszásakor FarCry. Én fuss memtest 8 órán keresztül lépett vissza a sikeres valamint seatools a merevlemez diagnosztika és a jelentések egészséges. A pc nem túlhajtott fut a 2.4GHz. Megpróbáltam mindent, amit tud és esetleg a szart is locksup, ha akar. Szóval azt gondoltam, osztja ezt a problémát, abban a reményben, ön tech srácok is ragyog a fény ... Akármi segít akar lenni igen nagy népszerűségnek örvend Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Im sorry about a leírás, én copyed a vágólapra, és hogy végül, mint ez |
![]() |
|