Travel Fans
Go Back   Számítógép-Juice Computer Software General Software Chat

Register

WinRar

Closed Thread

Thread Tools
Old December 20, 2007, 16:08
New Member

Szia
Im nem persze ha ez kiküldték a megfelelő helyen, de itt van az én problémám. Én ezeket a fájlokat vennem kell kivonat winrar, de azok több mint 4 GB méretű winrar azt mondja, hogy én vidám csomagold ki, csinál akárki volna a megoldást, hogy hogyan tudom ezt kicsomagolni mayby más programmal, vagy ha én dont tud: P

Köszönet előleg

Old December 20, 2007, 16:14
Moderátori

Milyen típusú fájl ez?

Don't get me kezdődött a Call of Duty franchise

Arby és a kormányzó is awesome

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @
Alaplap:
Asus P5K Premium -
RAM memória:
2GB Dominator 8.500
Grafikus kártya (ek):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB i
Optikai meghajtó (k):
Az LG GGC H20LRB
Case / tápegység:
Ház Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung),
Operációs rendszer (ek):
Alá kilátás 32P
Old December 21, 2007, 16:17
Moderátori

Hello Cult.

Nekem van aggodalmak a téma.

Az a tény, kérded, hogyan kell kicsomagolni egy rar fájlt azt mondja, hogy nem csomagolt magad.

Ami azt jelenti, hogy vagy egy fájlmegosztás közted és egy barátja (ebben az esetben miért csomag segítségével winrar az első helyen?), Vagy ez egy letölthető.

Semmilyen jogi letölt telek csomagolás's it's fájl segítségével winrar csak azért, mert nem a leghatékonyabb módon.

Rar letöltés használnak a torrent oldalak, mert olyan piócák egy fájl kell letölteni az egész fájlt, hogy működjön (tolás a seeder az arány magasabb).

Ha ez egy file-share, akkor a méret "több mint 4GB" azt mondja, hogy ez egy közvetlen rip dvd vagy egy albumban, sőt szoftvereket. Ebben az esetben ez is illegális, mivel a fájlmegosztás jogvédett tartalmat. Ripping még saját használatra inkább a szürke zónában van.

Ezért én zár ez a téma.

Én azt korábban jeleztük azonban, hogy ha bizonyítani tudja, hogy mi elégedettségét, hogy egy adott téma a tartalmát a jogi fajta fogjuk természetesen kinyit mondta szál.

Mivel a miniszterelnök nem tudja még nyugodtan tegye a közösségi Hírek és Chat Fórum jogosítja fel a téma "Mods olvassa el"

Várom a választ.

Don't get me kezdődött a Call of Duty franchise

Arby és a kormányzó is awesome
Closed Thread

Register