![]() |
|
| |||
| |||
| Szia Im nem persze ha ez kiküldték a megfelelő helyen, de itt van az én problémám. Én ezeket a fájlokat vennem kell kivonat winrar, de azok több mint 4 GB méretű winrar azt mondja, hogy én vidám csomagold ki, csinál akárki volna a megoldást, hogy hogyan tudom ezt kicsomagolni mayby más programmal, vagy ha én dont tud: P Köszönet előleg |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen típusú fájl ez?
|
| |||
| |||
| Hello Cult. Nekem van aggodalmak a téma. Az a tény, kérded, hogyan kell kicsomagolni egy rar fájlt azt mondja, hogy nem csomagolt magad. Ami azt jelenti, hogy vagy egy fájlmegosztás közted és egy barátja (ebben az esetben miért csomag segítségével winrar az első helyen?), Vagy ez egy letölthető. Semmilyen jogi letölt telek csomagolás's it's fájl segítségével winrar csak azért, mert nem a leghatékonyabb módon. Rar letöltés használnak a torrent oldalak, mert olyan piócák egy fájl kell letölteni az egész fájlt, hogy működjön (tolás a seeder az arány magasabb). Ha ez egy file-share, akkor a méret "több mint 4GB" azt mondja, hogy ez egy közvetlen rip dvd vagy egy albumban, sőt szoftvereket. Ebben az esetben ez is illegális, mivel a fájlmegosztás jogvédett tartalmat. Ripping még saját használatra inkább a szürke zónában van. Ezért én zár ez a téma. Én azt korábban jeleztük azonban, hogy ha bizonyítani tudja, hogy mi elégedettségét, hogy egy adott téma a tartalmát a jogi fajta fogjuk természetesen kinyit mondta szál. Mivel a miniszterelnök nem tudja még nyugodtan tegye a közösségi Hírek és Chat Fórum jogosítja fel a téma "Mods olvassa el" Várom a választ.
__________________ Én istenfélő at Halo 3 ..... szeretnék Don't get me kezdődött a Call of Duty franchise Arby és a kormányzó is awesome |
![]() |
|