![]() |
| |||||||
| Nyilvántartásban | Site Spy | Névsor | Adományozni | Keres | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| a PC a merevlemezen, egy 80 GB-os, és mindig én törli le róla a dolgokat soha nem látszik, hogy bemutassák a memória-ig nyúlnak vissza, mint én stádiumában 74.5GB, és ha én töröl programokat, hang, kép, stb ez az arány marad ugyanaz. any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja meg a Lomtár ürítése.
| |||
| |||
| CCleaner már ismered, mint én vagyok technikus lol, még mindig nem működik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
nekem is van egy 80GB Maxtor merevlemez van egy iv, hogy pontos dolog folyik az ... én úgy találta, hogy tho rúnaírásos biztonságos clean4 ment vissza loadz fel ... van loadz különböző programok az interneten ingyenesen, hogy képes erre, de miután megkóstolta loadz ezt workd legjobban, mint a többi köd delited kép ect.the program újra írja át delited dolgokat harddrive Mint azt bizonyára nem, ha valamit, akkor u Delite actelly marad ur harddrive .. csak elrejti ..... ez a program azt írja, újra át nem veszik kevesebb helyet .. itt mások is fejtse ki részletesen, de bejön nekem:) tho gondosan kell csinálni, mint ha egy delited fájl írtak át nem lehet recoverd My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha már használtuk 74.5GB egy 80GB HDD, akkor elég közel teljes. Lehet, hogy Ön már használja a teret, amely egyébként használható a pagefile.sys fájlt (virtuális memória), és mikor töröljön néhány fájlt a rendszer nem állítja vissza. XP-tartalékok 2,5-szerese a RAM mérete alapértelmezés szerint.
Rendszer-visszaállítás saját állítása térben is .... azaz ha kikapcsoljuk a Rendszer-visszaállítás az összes visszaállítási pont törlődik, helyet szabadítva fel. Ha kapcsolja vissza, meg lehet teremteni a visszaállítási pontok ismét naponta ..... upto az alapértelmezett méretét. Úgy vélem, a Rendszer-visszaállítás felfüggesztésre kerül, ha kevesebb, mint 200MB bal-és újraindul, ha ez a szám meghaladja a 200 MB. Normális esetben a Rendszer-visszaállítás lesz igény 12%-a meghajtó, de a legkorábbi visszaállítási pontokat kap, megtisztul, ha a meghajtó kezd tele van. HTH A My System: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ugyanez volt a probléma, az én 200GB-os meghajtó mutatott lennék használt 170gb körül, amikor valójában I'd használt 90gb. Nem emlékszem, hogyan fixed it, I'll google, és találd meg a neked, de azt hiszem, csak futott a chkdsk a cmd, majd a "My Computer" elismert azt a megfelelő helyet.
![]() |
|