![]() |
| |||||||
| Nyilvántartásban | Site Spy | Névsor | Adományozni | Keres | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi - csak belépett fórum és elnézést, ha erről a témáról egy másik téma ... Volt egy WD Passport-meghajtó működik jól, mivel idén februárban, használata, Win 2000 (laptop) és XP (asztali) Még soha nem változnak, formázott vagy változtathatók meg működését, csak használják a dömping alapja a különböző fájlok és fényképek, stb . Használták szép tegnap este (létrehozott egy mappát és fájlokat mozgatni a meghajtó), majd ma pugged be az XP és a számítógép USB nem tette meg, hogy szokásos elismerésére és hajt a feladatra WD logó, helyette minden program ment, nagyon lassú. Kék fény volt, mint azelőtt, és hallotta halk hang fonás, de nem "csattanó", mint olvastam máshol. Feladta, és elment dolgozni. Próbálják azt a laptopot, pontosan ugyanaz a dolog, kivéve azt, hogy nem adhatja cserélhető meghajtón "F", de nem tudok hozzáférése, és egy hibaüzenet jön fel: -- "Drive F-dúr nem válaszolt, hogy az I / O hiba" I've regisztrált a problémát WD oldalt, de nem vagyok gazdaságban a lélegzetem ... gondoltam, meg yourselvesfor valami ötleted? - Köszi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% Dead, sajnálom.
| |||
| |||
| Ó, ez fogott meg engem .... azért kösz Hívom WD, és kezdjen tárgyalásokat garancia .... Azt hiszem, az én javíthatatlan adatok is ... |
|
| |||
| |||
| Ha ez nem fogja elismerni a két gép akkor lesz szép knackered. Egy szakember valószínűleg juthat az adatokat, de ez attól függ, milyen mély a zsebe van, és milyen fontos az adatok. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Önnek képesnek kell lennie arra, hogy RMA, nézze meg, mi a soros van a HDD és adja meg itt kiválasztásával az országot az első természetesen:)
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógépek nem kezd gondolkodni, mint a férfiak, de, hogy a férfiak kezd gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nincs választás! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Thanks - csak beszélt WD támogatást és õk azt mondta, hogy RMA .... elfoglalt kollégák mondja most, hogy mindannyian ugyanazt a meghajtót vásárolt minden nek az időben ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| csinál akárki tud ha a fagyasztó fogás szerkezet külső meghajtók?
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Hát igen, történt velem egy WD 250GB, valamint egy slukk füst jött ki a bánya lol
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógépek nem kezd gondolkodni, mint a férfiak, de, hogy a férfiak kezd gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nincs választás! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hangosan nevet. AFAIK az USB-kapcsolatot a port a HDD és a tényleges lemez valószínűleg sérült. Nos, ez történt az én barátom. |
![]() |
|