Travel Fans
Go Back   Számítógép-Juice Computer Hardware Removable Drives & Média

Register

WD Passport 120GB Súgó

Reply

Thread Tools
Old Július 25, 2007, 04:28
New Member

Hi - csak belépett fórum és elnézést, ha erről a témáról egy másik téma ...

Volt egy WD Passport-meghajtó működik jól, mivel idén februárban, használata, Win 2000 (laptop) és XP (asztali) Még soha nem változnak, formázott vagy változtathatók meg működését, csak használják a dömping alapja a különböző fájlok és fényképek, stb .

Használták szép tegnap este (létrehozott egy mappát és fájlokat mozgatni a meghajtó), majd ma pugged be az XP és a számítógép USB nem tette meg, hogy szokásos elismerésére és hajt a feladatra WD logó, helyette minden program ment, nagyon lassú. Kék fény volt, mint azelőtt, és hallotta halk hang fonás, de nem "csattanó", mint olvastam máshol. Feladta, és elment dolgozni. Próbálják azt a laptopot, pontosan ugyanaz a dolog, kivéve azt, hogy nem adhatja cserélhető meghajtón "F", de nem tudok hozzáférése, és egy hibaüzenet jön fel: --
"Drive F-dúr nem válaszolt, hogy az I / O hiba" I've regisztrált a problémát WD oldalt, de nem vagyok gazdaságban a lélegzetem ... gondoltam, meg yourselvesfor valami ötleted? - Köszi

Old Július 25, 2007, 04:46
Rendszergazdai

99% Dead, sajnálom.

Látogasd meg testvéroldalainkat site
-- Rajongók Utazási

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
Az AMD Turion 64 X2 TL-64 2.
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (ek):
Nvidia 7150M Onboard Inte
Sound Card:
Integrated 5,1 Onboard
Merevlemez (ek):
250GB 5400RPM SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP -
Hűtés:
Stock HP -
Hálózat / Internet:
NIC 10/100 / 10MB Virgin
Monitor (ok):
A 17 "WXGA + HD Szélesvásznú
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Július 25, 2007, 04:52
New Member

Ó, ez fogott meg engem .... azért kösz

Hívom WD, és kezdjen tárgyalásokat garancia .... Azt hiszem, az én javíthatatlan adatok is ...
Old Július 25, 2007, 04:55
Rendszergazdai

Ha ez nem fogja elismerni a két gép akkor lesz szép knackered.

Egy szakember valószínűleg juthat az adatokat, de ez attól függ, milyen mély a zsebe van, és milyen fontos az adatok.

Látogasd meg testvéroldalainkat site
-- Rajongók Utazási
Old Július 25, 2007, 04:56
Donor VIP

Önnek képesnek kell lennie arra, hogy RMA, nézze meg, mi a soros van a HDD és adja meg itt kiválasztásával az országot az első természetesen:)

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (stock vol
Alaplap:
A Biostar TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafikus kártya (ek):
X1950 Pro
Sound Card:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
Az LG GSA-DVDÂ ± RW / DVDÂ ± R / Phi
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "-os szélesvásznú
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Július 25, 2007, 05:17
New Member

Thanks - csak beszélt WD támogatást és õk azt mondta, hogy RMA .... elfoglalt kollégák mondja most, hogy mindannyian ugyanazt a meghajtót vásárolt minden nek az időben ...
Old Július 25, 2007, 05:32
Donor VIP

csinál akárki tud ha a fagyasztó fogás szerkezet külső meghajtók?
Amint lehet úgy neki, hogy legalább néhány adatot vegye le róla?

My System: hAvAAck Build 3

Processzor (ok):
Az Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Alaplap:
Asus P5N-E
RAM memória:
Gskill 4GB DDR2
Grafikus kártya (ek):
Az Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Sound Card:
hajón
Merevlemez (ek):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optikai meghajtó (k):
Halott
Case / tápegység:
Általános Case, Generic PSU
Hűtés:
Ventillátor Zalman 92mm
Hálózat / Internet:
hajón
Monitor (ok):
Dell 2408WFP UltraSharp 2048 24 "
Operációs rendszer (ek):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64 bites
Old Július 25, 2007, 05:44
Teljesen Member

Idézet:
Originally Posted by Andy57 View Post
Hi - csak belépett fórum és elnézést, ha erről a témáról egy másik téma ...

Volt egy WD Passport-meghajtó működik jól, mivel idén februárban, használata, Win 2000 (laptop) és XP (asztali) Még soha nem változnak, formázott vagy változtathatók meg működését, csak használják a dömping alapja a különböző fájlok és fényképek, stb .

Használták szép tegnap este (létrehozott egy mappát és fájlokat mozgatni a meghajtó), majd ma pugged be az XP és a számítógép USB nem tette meg, hogy szokásos elismerésére és hajt a feladatra WD logó, helyette minden program ment, nagyon lassú. Kék fény volt, mint azelőtt, és hallotta halk hang fonás, de nem "csattanó", mint olvastam máshol. Feladta, és elment dolgozni. Próbálják azt a laptopot, pontosan ugyanaz a dolog, kivéve azt, hogy nem adhatja cserélhető meghajtón "F", de nem tudok hozzáférése, és egy hibaüzenet jön fel: --
"Drive F-dúr nem válaszolt, hogy az I / O hiba" I've regisztrált a problémát WD oldalt, de nem vagyok gazdaságban a lélegzetem ... gondoltam, meg yourselvesfor valami ötleted? - Köszi
Szent szar, hogy a pontosan ugyanaz történt, hogy egyik barátom néhány hónappal ezelőtt! : O -
Old Július 25, 2007, 05:48
Donor VIP

Hát igen, történt velem egy WD 250GB, valamint egy slukk füst jött ki a bánya lol

Old Július 25, 2007, 05:49
Teljesen Member

Hangosan nevet.

AFAIK az USB-kapcsolatot a port a HDD és a tényleges lemez valószínűleg sérült. Nos, ez történt az én barátom.
Reply

Register