Travel Fans
Go Back   Számítógép-Juice Computer Hardware Laptop, Mobiltelefon és PDA-k

Register

Laptop tápegység

Reply

Thread Tools
Old Május 29, 2008, 11:56
Teljesen Member

ok körülbelül egy hónappal ezelőtt, az én laptop töltő meghalt, fogalmam sincs, miért, elvitte egy számítástechnikai üzletben, és ő nyitotta fel és azt mondta, nincs mód akkor a javítást.

tehát én sikerült egy másikat a suliból, mondja találok egy új töltőt, találtam egyet, én vidám használ egy univerzális, mert a látszólag páratlan méretű, így a számítástechnikai üzletben sikerült megtalálni az egyik úgy nézett ki, egy hasonló méretű, ez már majdnem megfelelő méretűre bár abból volt egy pár mm nagy, de ez felszerelt egy push. dugulás előtt, azt gondoltam jobb, ellenőrizze a kimenő teljesítmény, és ahelyett, hogy azt a 19V volt előtte volt 30V, úgyhogy azt gondoltam, jobb ha nem csatlakoztassa és kapcsolja be, és csak megy il megkapom a pénzt.

mentem tovább, és csatlakoztassa a töltőt vettem kölcsön vissza, és ott volt egy nagy szikra ugrott ki belőle, hogy majdnem megvan nekem, én akkor gondoltam, hogy nincs töltés, és megnézte a Power Pack és a LED ki volt kapcsolva, azt hittem oooo no ez hasn't fújt is, de mikor én strangly húzza ki azt a laptop és a LED világít biztonsági másolatot készíteni, ez vezetett engem belive, hogy a hálózati csatlakozót a laptop SHORTING valamit, amikor megnyomta a purchesed egy hüvelyk

Az egyetlen probléma van a laptop nem számít, bármilyen ötletet, mit kellene tennem, ez Rögzíthető, ha én csak nyissa ki a laptopot ki, és próbáld meg, hogy ha valami hozzáér, vagy érdemes szedni a számítástechnikai üzletben, hogy ha javítható , remélem, hogy .......

Old Május 29, 2008, 16:28
Donor VIP

Volt egy simular probléma az én laptop. A töltő csatlakozó eltört és yould gyakran rövid, és csak akkor működik, az a megfelelő helyzetben, az a vicces, hogy történt az én testvéreim is. a laptop akar lenni dell Inspirion lenne az?

egyébként próbáltam javítani az enyém, és lehetetlen volt bejutni oda, lesz szükség-hoz kap ez nézett szakember, de ez egy egyszerű dolog leváltani a dc socket, ha a laptop van nyitva.
Old Május 30, 2008, 00:28
Teljesen Member

thanks for the comment gondolt senki sem válaszolt.

Nem nekem van egy RM (kutatás gépek) CY25 (elég ritka laptop), mennyit tett ez költsége kap ez javítható?
Old Május 30, 2008, 03:31
Donor VIP

én didnt kap ez javítható, én csak eladta az eBay-en, mint "működik, de a tápegység hibás." de én tett fel néhány másik fórumon, és azt mondták kb 50 £
Old Május 30, 2008, 14:27
Teljesen Member

A srác, aki odaadta nekem a töltőt felajánlotta, hogy vizsgálja meg azt, reménykedve, hogy csak 2 dolog SHORTING egymásra, mint néztem a töltőt, és a végén kezdett olvadni OOPS.

ha nem is ugyanígy és eladni az eBay-en.
Old Május 30, 2008, 14:45
Donor VIP

Idézet:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
ez egy egyszerű kérdés helyett a DC aljzat, ha a laptop van nyitva.
Beszél, mint valaki, aki elintézte, hogy ez könnyű vagy sem, attól függ, hogy mennyire képzett Ön egy forrasztópáka. Ön nyilvánvalóan szükség-hoz kap az alaplap ki az ügy (ami pont eltávolította 40-lengthed különböző csavarokat és az asztal tele azon összetevők, amelyek visszamenni a megfelelő sorrendben), akkor meg kell leolvaszt három címkék megzavarása nélkül egyéb alkatrészek és meg kell találni a szállító számára a megfelelő csatlakozó aljzat ki a 50, vagy ha a katalógusban. Ez egyáltalán nem egyszerű, ez egy teljes kurva. A jó hír az, hogy a pótalkatrész költségeit csak két dollárból.

My System: Zv

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
A Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2 GB -
Grafikus kártya (ek):
NVIDIA GeForce 6600 512 MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartani
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
THERMALTAKE szoprán
Hűtés:
Állományra
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
Képpontos SXGA panel lakás
Operációs rendszer (ek):
A Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Május 30, 2008, 15:04
Teljesen Member

igen jól Szerencsémre én kapott a haverom a számítástechnikai üzletben, hogy egy pillantást, de Guna díj 50 munkaügyi és ő dont díjat a DC jack, mivel piszok olcsó, amit ha ő vidám rögzíti a jelenleg ott, a remény tud a laptop csak költség 20 lol nyert egy sorsoláson
Reply

Register