![]() |
| |||||||
| Nyilvántartásban | Site Spy | Névsor | Adományozni | Keres | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Menj a Programok telepítése / törlése és távolítsa el (ha van) WinRar Ha van bármi mást, ami nem tudod, nem kell ott is eltávolítani. ============== Open HijackThis és válassza a "Csinál egy rendszer scan csak: " Tegyünk egy pipa, hogy ezeket a bejegyzéseket Az O2 - BHO: (no name) - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - (no file) Az O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) O4 - HKCU \\ .. \\ Policies \\ Explorer \\ Run: [a]% SystemRoot% \\ WinRaR.exe "O4 - HKCU \\ .. \\ Policies \\ Explorer \\ Run: [mm]% SystemRoot% \\ sourro.exe Ø16 - DPF: (41F17733-B041-4099-A042-B518BB6A408C) -- http://a1540.g.akamai.net/7/1540/52/...eInstaller.exe Ø16 - DPF: (8F63DB01-41FE-437E-9E43-2C1A716CC315) (pNetbreeze.netbreeze) -- http://www.netbreeze.co.uk/registrat...pNetbreeze.cab Zárjon be minden ablakot, kivéve HijackThis majd kattintson : "Javítás ellenőrzik: " =============== Most menj a C: \\, és keresse meg, és törölje a fájlokat, ha ott. [SIZE =- 1] C: \\ WINDOWS \\ sourro.exe [SIZE =- 1] C: \\ Program Files \\ WinRAR \\ WinRAR.exe ================ Letöltés CWShredder és fuss ez. * Kattintson az Update. * Kattintson az "I Agree" gombra, ha egyetért. * Kattintson a "javítás" (a rendszer automatikusan rögzíti azt állapítja meg, semmit neked), majd kattintsunk az OK gombra. * Ha megkérdezi, hogy törölni szeretnénk egy bizonyos véletlenszerű fájl, válassza a no. * Hadd fejezzük be a scan aztán megüt Következő és Kilépés. =============== Run CCleaner Indítsd újra a gépet Post egy friss HJT log. Mondd el, hogy a dolgok most. |
|
| |||
| |||
| kk Kösz szépen, van WinRAR jó ez, én használ, hogy ha én letölthető dalok vagy albumok, ha szükséges kitermelése? |
|
| |||
| |||
| WinRAR fertőzött CWShredder. Minden, amit nyitva valószínű fertőzés is. Egyszer azt neked tiszta fogunk ajánlani egy jó ingyenes helyettesíti WinRAR. |
|
| |||
| |||
| ez biztos-hoz töröl a fájlokat a rendszer 32 fájl azt mondja a fájlokat nem szabad megfogni, mint a pc kell, hogy fuss? |
|
| |||
| |||
| Ugorj it for now. |
|
| |||
| |||
| ez szokás hadd törölje winrar-ban a programot, hogy azt mondja róla, hogy a lemez nem teljes vagy írásvédett, és hogy a fájl pillanatnyilag nincs használatban, winrar is a Windows fájl tehettem volna törölni onnan inkább?, én is vidám talál az souro fájlt. shold i hagyja őket, mint én vidám talál a sourro fájlt és a winrar szokás hadd |
|
| |||
| |||
| Kérem, nyissa ki HijackThis és kattintson a Nyissuk meg a Misc Tools szakasz gombot a megnyitott oldal. Ezután válasszuk Open Process Manager a bal oldalon. Nézd meg a következő eljárást (vagy eljárásokat), és egyesével ölni őket, és kiválasztja majd kattintson Kill folyamat. Majd az Igen gombra. [SIZE =- 1] WinRAR.exe Miután megölte az összes fenti folyamatok, kattintson a Vissza. Akkor kattintson Beolvasás és válasszuk ki a következő sorokat, de NE KATTINTSON Javítás, amíg ki nem minden böngésző-munkamenetet így az olvasott itt most: O4 - HKCU \\ .. \\ Policies \\ Explorer \\ Run: [a]% SystemRoot% \\ WinRaR.exe <Ha nem ott csak folytassa a következő lépéssel. A kattintás után Fix, exit HJT. Most próbáld meg törölni a WinRar fájlokat. |
|
| |||
| |||
| Nem tudom mit csinál most ok nem áll fenn!!! any ideas? |
|
| |||
| |||
| Fuss a CWShredder, majd belépett felhasználók tudnak új HijackThis log. Letöltés CWShredder és fuss ez. * Kattintson az Update. * Kattintson az "I Agree" gombra, ha egyetért. * Kattintson a "javítás" (a rendszer automatikusan rögzíti azt állapítja meg, semmit neked), majd kattintsunk az OK gombra. * Ha megkérdezi, hogy törölni szeretnénk egy bizonyos véletlenszerű fájl, válassza a no. * Hadd fejezzük be a scan aztán megüt Következő és Kilépés. |
|
| |||
| |||
| én használt a cw shreder és azt mondta mindenre tiszta volt, eretnekségek a HijackThis log: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan mentése 00:21:30, on 01/10/2007 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Boot mode: Normal Futó folyamatok: C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ Smss.exe C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ winlogon.exe C: \\ WINDOWS \\ system32 \\ services.exe C: \\ WINDOWS \\ system32 \\ lsass.exe C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ Ati2evxx.exe C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ svchost.exe C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ svchost.exe C: \\ WINDOWS \\ system32 \\ spoolsv.exe C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ Ati2evxx.exe C: \\ WINDOWS \\ SOUNDMAN.EXE C: \\ Program Files \\ ATI Technologies \\ ATI Control Panel \\ atiptaxx.exe C:: \\ Program Files \\ Common Files \\ InstallShield \\ UpdateService \\ issch.exe C: \\ PROGRA ~ 1 \\ A4Tech \\ Keyboard \\ Ikeymain.exe C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ CTFMON.EXE C:: \\ Program Files \\ Webroot \\ Spy Sweeper \\ SpySweeper.exe C: \\ Program Files \\ Messenger \\ msmsgs.exe C: \\ Program Files \\ Common Files \\ Microsoft Shared \\ VS7Debug \\ mdm.exe C: \\ Program Files \\ Toshiba \\ Bluetooth Toshiba Stack \\ TosBtMng.exe C: \\ Program Files \\ Toshiba \\ Bluetooth Toshiba Stack \\ TosA2dp.exe C: \\ Program Files \\ Toshiba \\ Bluetooth Toshiba Stack \\ TosBtHsp.exe C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ svchost.exe C: \\ Program Files \\ Toshiba \\ Bluetooth Toshiba Stack \\ tosOBEX.exe C: \\ Program Files \\ Common Files \\ Softwin \\ BitDefender Communicator \\ xcommsvr.exe C: \\ Program Files \\ Common Files \\ Softwin \\ BitDefender Update Service \\ livesrv.exe C: \\ Program Files \\ Toshiba \\ Bluetooth Toshiba Stack \\ tosBtProc.exe C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ wuauclt.exe C: \\ WINDOWS \\ explorer.exe - C: \\ Program Files \\ Common Files \\ Softwin \\ BitDefender Scan Server \\ bdss.exe C:: \\ Program Files \\ Softwin \\ BitDefender10 \\ vsserv.exe C: \\ Program Files \\ Internet Explorer \\ IEXPLORE.EXE C: \\ Program Files \\ Trend Micro \\ Analyze.exe \\ HijackThis.exe R0 - HKCU \\ Software \\ Microsoft \\ Internet Explorer \\ Main, Start Page = http://www.google.co.uk Az R1 - HKLM \\ Software \\ Microsoft \\ Internet Explorer \\ Main, Default_Page_URL = http://www.orange.co.uk/ R0 - HKLM \\ Software \\ Microsoft \\ Internet Explorer \\ Main, Start Page = http://www.google.co.uk Az R1 - HKCU \\ Software \\ Microsoft \\ Windows \\ CurrentVersion \\ Internet Settings, ProxyOverride =; <local> O3 - Toolbar: & Rádió - (8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467) - C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ Msdxm.ocx Background O4 - HKLM \\ .. \\ Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE Background O4 - HKLM \\ .. \\ Run: [ATIPTA] C: \\ Program Files \\ ATI Technologies \\ ATI Control Panel \\ atiptaxx.exe "O4 - HKLM \\ .. \\ Run: [ISUSPM Startup] C: \\ PROGRA ~ 1 \\ COMMON ~ 1 \\ INSTAL ~ 1 \\ UPDATE ~ 1 \\ isuspm.exe-startup "O4 - HKLM \\ .. \\ Run: [ISUSScheduler]" C: \\ Program Files \\ Common Files \\ InstallShield \\ UpdateService \\ issch.exe "-start Background O4 - HKLM \\ .. \\ Run: [iKeyWorks] C: \\ PROGRA ~ 1 \\ A4Tech \\ Keyboard \\ Ikeymain.exe O4 - HKLM \\ .. \\ Run: [NeroCheck] C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ NeroCheck.exe "O4 - HKCU \\ .. \\ Run: [CTFMON.EXE] C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ CTFMON.EXE "O4 - HKCU \\ .. \\ Run: [MailChacker.exe] C: \\ MailChk \\ MailChecker.exe-r "O4 - HKCU \\ .. \\ Run: [SpySweeper] C: \\ Program Files \\ Webroot \\ Spy Sweeper \\ SpySweeper.exe / 0 "O4 - HKCU \\ .. \\ Run: [MSMSGS]" C: \\ Program Files \\ Messenger \\ msmsgs.exe "/ background Background O4 - HKUS \\ S-1-5-19 \\ .. \\ Run: [CTFMON.EXE] C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ CTFMON.EXE (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS') Background O4 - HKUS \\ S-1-5-20 \\ .. \\ Run: [CTFMON.EXE] C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ CTFMON.EXE (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS') Background O4 - HKUS \\ S-1-5-18 \\ .. \\ Run: [CTFMON.EXE] C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ CTFMON.EXE (User 'SYSTEM') Background O4 - HKUS \\. DEFAULT \\ .. \\ Run: [CTFMON.EXE] C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ CTFMON.EXE (User 'Default user') "O4 - Global Startup: Bluetooth Manager.lnk =? Background O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C: \\ Program Files \\ Microsoft Office \\ Office10 \\ OSA.EXE O8 - Extra context menu item: E & xportálás a Microsoft Excel - res: / / C: \\ PROGRA ~ 1 \\ MICROS ~ 2 \\ Office10 \\ EXCEL.EXE/3000 Ø12 - Plugin for. Spop: C: \\ Program Files \\ Internet Explorer \\ Plugins \\ NPDocBox.dll O14 - IERESET.INF: START_PAGE_URL = http://www.orange.co.uk/ O23 - Service: Ati Hotkey Poller - Unknown tulajdonos - C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ Ati2evxx.exe O23 - Service: ATI Smart - Unknown tulajdonos - C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ ati2sgag.exe O23 - Service: BitDefender Scan Server (bdss) - Ismeretlen tulajdonos - C: \\ Program Files \\ Common Files \\ Softwin \\ BitDefender Scan Server \\ bdss.exe O23 - Service: BitDefender Desktop Update Service (LIVESRV) - SOFTWIN SRL - C: \\ Program Files \\ Common Files \\ Softwin \\ BitDefender Update Service \\ livesrv.exe O23 - Service: lxcf_device - - C: \\ WINDOWS \\ System32 \\ lxcfcoms.exe O23 - Service: BitDefender Virus Shield (VSSERV) - SOFTWIN SRL - C: \\ Program Files \\ Softwin \\ BitDefender10 \\ vsserv.exe O23 - Service: BitDefender Communicator (XCOMM) - SOFTWIN SRL - C: \\ Program Files \\ Common Files \\ Softwin \\ BitDefender Communicator \\ xcommsvr.exe -- End of file - 4519 bytes |
![]() |
|