![]() |
| |||||||
| Nyilvántartásban | Site Spy | Névsor | Adományozni | Keres | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello all:)
Csak kíváncsi AV-ba, amit a felhasználók TCF használni. Én személy szerint használ NOD32. Nekem van már tapasztalata az AVG és a Norton, de ez ki perfroms mindketten. ÉN magasan ajánl NOD32, vásárolni csak ha tapasztalt számítógép, mint a felület nem túl barátságos újonc. Vitassuk meg. Sam:) My System: Egyedi gyártású v1.2
|
|
| |||
| |||
| Avast Home Free. Ez egy érdekes téma az ebben a témában, és amely az AV úgy tűnik, hogy a tetején a játékot. Meglepett, hogy az AVG nem sikerült a teszt. http://www.thecomputerforums.co.uk/f...705/ # post21943 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hagyd.
| |||
| |||
| haha, hogy a teszt Tojan dolog. El sem tudom letölteni azt. Amint befejezi letölthető NOD32 elpusztítja azt. |
|
| |||
| |||
| Soha eddig is sokat hogy őszinte legyek. Úgy hiányzik egy csomó dolog, és néha, amikor ez valami fogás, hogy nem hajlandó eltávolítani / javítás / törölni. |
|
| |||
| |||
| Megállapodtak, ÉN használt AVG évek óta. Én körülbelül 6 hónapon át Avast és kívánom volna kapcsolva hamarabb. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I use Kaspersky.Ive használtam évek óta.
| |||
| |||
| Nem, minden. : D - |
|
| |||
| |||
| Jelenleg használ AVG, bár azt hiszem, hogy hagyd a go elolvasása után ez a téma! Én használ Észak pár évig, de rájött, hogy drága, lassú induláskor, és ez mindig látszik-hoz talál egy vírus akkor is, ha minden rendben volt, szinte mintha vírusok megteremtése indokolja létezését |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jelenleg én használ absolutley semmi de im fine. weird?
|