Travel Fans
Go Back   Számítógép-Juice Computer Software Pókháló Legel & FTP kliensek

Register

Továbbiakban már nem tudja feltölteni a képeket az IE és a Firefox

Reply

Thread Tools
Old Január 26, 2008, 17:32
New Member

Én szívesebben használják a Firefoxot. De már nem fog nyitva az ablak, hogy feltölteni a képeket, hogy bármely más internetes oldal.

Vonakodva Megfordultam, hogy IE, annak ellenére, hogy korábban, hogy a portál a vírusokat elpusztító 2 db. Ebben az időben, amikor rákattintok feltölteni bármelyik oldalon is jelentések:
Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot
Legvalószínűbb okai:
Ön nem kapcsolódik az internethez. kapcsolat jó legyen!
A weboldal találkozás problems.not minden más felhasználó!
Volt rajta egy gépelési hibát a címet. Én működő belül a helyszínek már elérhető!
What you can try:
Ellenőrizze az Internet kapcsolatot. Próbálja meg egy másik honlap látogatási, hogy megbizonyosodjon arról van connected.connection jó!
Írja be újra a címet. lényegtelen!
Menj vissza az előző oldalra. ez csak idő ki!
További információ
Ezt a problémát okozhatja számos kérdésben, többek között:
Internet-kapcsolat megszakadt. Nope!
A weboldal átmenetileg nem elérhető. Nope!
A Domain Name Server (DNS) nem reachable.What jelent ez?
A Domain Name Server (DNS) nem egy felsorolást a honlap domain. és ez?
Ha ez egy HTTPS (biztonságos) cím, kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára, kattintson a Speciális gombra, és ellenőrizze, hogy az SSL és TLS protokoll engedélyezve van a biztonsági részt. ők biztosan vannak!

Saját operációs rendszer Windows XP Media Center Edition Version 2002 Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz, 1.00GB RAM.
Én Norton 360, Ad-Aware, SpyBot és SpywareBlaster. De én nagyon átmenetileg nem elérhető, mindegyik plusz Windows tűzfal és még mindig nem sikerült feltölteni .. Tehát ez nem egy tűzfalkiad.

Tehát mi is ez kérem? Miért nem tudok feltölteni a képeket?

Old Január 27, 2008, 16:40
Banned Tag

mabye ez csak a telek után a linkre, és próbálja meg feltölteni egy fényképet és én megpróbálom, és ha működik c 4 me
Old Január 27, 2008, 23:09
Donor VIP

Próbálja meg újratelepíteni a FF?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos és szükség mindenféle tisztítás, Vettem neki egyet. Aztán, amikor szerettem volna egy macska, vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de még mindig kiváló vásárolni. "

My System: æ-¥ å ¤ å

Processzor (ok):
C2D E6400 2,13 -> 3,00 OC
Alaplap:
Az MSI P6N SLI Platinum 775
RAM memória:
2GB Patriot DDR2-800
Grafikus kártya (ek):
PNY 8800GT 320MB
Sound Card:
A Sound Blaster Xtremegamer
Merevlemez (ek):
1TB F3 + 500GB + 80GB
Optikai meghajtó (k):
1x SATA -
Case / tápegység:
Antec 900 / Corsair 750HX
Hűtés:
3 Yate Loon-120mm + 200mm
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
A Dell 22 "S2209W 1920x1080 felbontású
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 28, 2008, 10:04
New Member

No Sajt! It is: - Facebook, Szorzás, Flickr, MySpace, Frappr, Faceparty, Meetup, Geocities FFF-file manager stb Annak érdekében, hogy minden oldalon lesz majd!

Ennyi "F"-ek! Sigh! :-(
Old Január 28, 2008, 18:55
Banned Tag

jól jártam facebook.com és működik, de én didnt jelentkezzen be én dont volna egy kerülnek átadásra rá
Old Január 30, 2008, 19:13
New Member

Talán van néhány fertőzés ellenére Norton, Spybot, Ad-aware, Spyqare Blaster et al fut folyamatosan. Az, hogy valószínűleg?
Vagy ez valamiféle Java / Flash / ActiveX probléma? Mi az, ami miatt a böngészők nyílt ott feltöltése oldalakon?
Old Január 30, 2008, 19:44
Moderátori

Jár VAN és elkezd egy új szál és írj egy Hijackthis Jelentkezz be, így tudok körülnézni.
Töltse le és átnevezése HijackThis (HJT)
  • Kattintsunk kétszer HJTInstall.
  • Kattints a Telepítheti gombra.
  • Ez automatikusan helyet HJT-ben C:: \\ Program Files \\ TrendMicro \\ HijackThis \\ HijackThis.exe.
  • Amikor telepíteni, HijackThis nyithatnak meg az Ön számára.
    • Bezár HijackThis, és nevezze.
    • Go to C: \\ Program Files \\ Trend Micro \\HijackThis.exe
    • Jobb kettyenés-ra HijackThis.exe és válasszuk a Átnevezhetjük.
    • Begépel sniper.exe és nyomjuk meg a Lép.
    • Kattintson a jobb gombbal be sniper.exe és válasszuk a Küldés To > Iskolapad (parancsikon létrehozása)
  • Az asztalon nyílt HiajckThis.
  • Ha a Windows Vista rendszert használ, ne felejtse el Run As Administrator
  • Kattints a Csinál egy rendszer beolvasni és elmenteni egy log file nyomógombot
  • HijackThis megvizsgálja, majd egy napló jegyzettömb nyitja meg.
  • Másolja, majd illessze be a teljes tartalmát a log-ban-a felad.
    • Ne van Hijackthis erősít semmit. A legtöbb, amit úgy találja, majd ártalmatlan, sőt szükséges.
Még ha átnevezték HijackThis a mesterlövész, akkor még hivatkoznak rá, mint HijackThis vagy HJT.

Post it in a Security fórum.

Reply

Register