![]() |
|
| |||
| |||
| מנסה להתקין Technika מצלמת VGA במחשב הנייד שלי. רן את תקליטור עם מנהלי התקן על זה ורצה InstallShield של כמה צעדים, מתקרב לסוף ממזער לשורת המשימות ולא להמשיך (פופ זה צריך לגבות שוב שואל אותי כדי לסיים לחץ). אני צריך לסיים את התהליך במנהל המשימות. ניסיתי להתקין במחשב אחר והיא מפעילה לחלוטין. אז ברור שיש משהו על המכונה לעצור אותו מלהמשיך שלי. ניסיתי הכל שום דבר לא עוזר. אני פשוט לא יכול להבין את זה. האם מישהו יכול לשפוך אור? עזרה much appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בהנחה זו היא XP, יש לך SP1/SP2 מותקן?
| |||
| |||
| כן XP Service Pack מותקן. Windows Installer 3.1 זמין גם במחשב הנוכחי. לא העביר סריקת וירוסים לאחרונה לא לנסות את זה אבל איל, im תקווה כי זה לא יעזור. |
![]() |
|
האשכולות דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לא ניתן להתקין את Windows Messenger של MSN | tolet | דוא"ל, IM & VoIP דיון | 0 | 5 יוני 2009 08:07 |
| Dell Dimension 2400 אין אפשרות להתקין את Windows XP מחדש | tolet | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 9 מאי 2009 14:32 |
| צביעות להתקין את Windows Live Messenger החדש ועכשיו צביעות אפילו להתקין הישן | Mohi212 | דוא"ל, IM & VoIP דיון | 3 | 26 ינואר 2009 06:55 |
| מצלמת רשת? | cheesewheels99 | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 3 ינואר 2008 18:47 |
| לא ניתן להתקין על כונן קשיח חדש - זקוק לעזרה בבקשה! | mentalmummy | Drives & Removable Media | 1 | 29 דצמבר 2007 19:01 |
| כלי פתיל | |
| |