![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Im על מה שאני מאמין להיות לוח האם פוצצו 3 שלי. Im לא כל כך מתמצא במחשב ולכן פעמים בעבר יש לי רק תן הטוב ביותר לקנות ולשלוח אותה עבור החלפת המפעל. ובכן IM עושה עם התוואי הזה, היה תוהה אם מישהו כאן יכול להגיד לי איזה סוג של לוח אם אני צריך את המחשב הזה מאז התכנון im ללכת עם קרש aftermarket כך אני רגיל בתקווה צריך לקנות עוד. כל כך הרבה Thats!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אם לוח האם שלך גוסס יותר מפעם אחת יתכן PSU פגום או מלוכלך הכוח שבו אתה צריך לפתור לפני הקנייה חדש אחד או סביר להניח יש את אותה בעיה שוב. גוגל אומרת כי נתיב PCI-E על לוחות אלה לעתים קרובות מתעם זאת, כך שזה לא יכול להיות.
האם הצורך הוא שקע 939, אבל אלה הישנים, נדיר (לא נמכרים על NewEgg) ויקר. החלפת זה לא צפוי להיות חסכוני נתון את המחיר של המחשבים החדשים: תשלם בממוצע סביב 75 $ עבור לוח אם זה, אבל כאשר מחשב חדש עם מגבירה ביצועים מסיבי הוא בערך 250 דולר, כי לא נראה לי יעיל. כאן מידע על מחליפים אפשריים, אם כי מידע הוא מתוך 939, כאשר היה עדיין בסביבה אז זה הרבה יותר קשה למצוא לוחות מתאימים.
|