![]() |
|
| |||
| |||
| הלו שם. האם מישהו יכול לעזור לי? יש לי 2 מחשבים במרחק של 5 מטרים של eachother; שניהם מחוברים SKY פס רחב באמצעות נתב אלחוטי. 1 המחשב פועל מצוין ולא מקבל תמיד מחובר לאינטרנט, עדיין המחשב השני ממשיך להתקדם עם "עוצמת אות מעולה אלחוטית. המסכן או אין חיבור לאינטרנט עקב שום כתובת ה-IP". זה לא במקור לעבוד כמה פעמים במשך שעה בערך, אבל אז הוא פשוט הפסיק ואני מעולם לא הצלחתי להגיע לאינטרנט שוב. האם מישהו יכול לעזור PLLLLEEASEEEE. תודה. |
|
| |||
| |||
| ניסית להתקין מחדש את הנתב. או רק מאפסת אותו, חתכו את כוח לחבר אותו חזרה פנימה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה להשתמש תיל. אם כי אני עובד לא חושב הנתב שלך יכול להיות רע. אבל גם אם השגיאה מתרחשת IM לא בטוח אם הנתב שלך הוא רע ... אתה תמיד יכול להיכנס
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם המחשב מחובר כל כך קרוב רק לחבר כבל Ethernet לתוך הנתב לבין המחשב.
|
האשכולות דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעת לחיצה על אתר אינטרנט כתובת דוא"ל, כתובת דוא"ל ישן שלי עולה. איך? | language12 | דוא"ל, IM & VoIP דיון | 1 | 19 אפריל 2009 03:01 |
| עזרה עם שינוי כתובת IP - שינוי MAC Address | blood1000 | רשת, מודמים & VoIP | 4 | 25 פבואר 2009 12:16 |
| אז למה אנחנו צריכים לשנות את הכתובת? | tomthedrummer1992 | Off Topic Discussion | 3 | 6 אוקטובר 2008 14:29 |
| כתובת דוא"ל נוספת | Valenta | דוא"ל, IM & VoIP דיון | 4 | 26 ינואר 2008 16:49 |
| כתובת IP | antbann | רשת, מודמים & VoIP | 1 | 2 נובמבר 2007 08:43 |
| כלי פתיל | |
| |