Travel Fans
Go Back   מיץ המחשב תוכנת מחשב Linux & Alternative OS

Register

O2-USB נייד (סלולרי) עזרה Dongle חיבור פס רחב

Reply

כלי פתיל
Old 15 יוני 2009, 08:52
משתמש חדש קבוצה

קניתי O2 USB נייד פס רחב ההרשאה לראות http://www.littlewoodsdirect.com/rf/...ial&SNu=pca_id כך אני יכול לגשת לשלם לך ללכת. יש לי Acer AspireOne Netbook עם 512 MB זיכרון RAM ו 120GB HDD. זה פועל Linpusâ "¢ Linux ® גירסה לייט לראות http://www.acer.co.uk/acer/product.d...rAjaxHistory=4 על המפרט הטכני. הדפדפן הוא פיירפוקס.

יש לי (אני חושב) את העדכונים האחרונים עבור התקנת לינוקס כי אמרו לי צריכים לאפשר לי כמו אידיוט רק כדי להתחבר. אני כנראה אידיוט גדול יותר ממה שאנשים חושבים! מה אני נאבק עם הוא מקבל את ההרשאה להתחבר, כך אני יכול להשיג באינטרנט. ניסיתי לעבור דרך מנהל חיבור 3G בתפריט, אך ללא הועיל. את האור ההרשאה הולך מוצק כחול / טורקיז, אבל אני פשוט לא יכול לקבל את זה כדי לפתוח. למען האמת אני לא ממש יודע איך הגעתי האור לבוא! אני יכול לראות את ההרשאה של מנהל חיבור, אבל כאשר אני להדגיש את זה זה לא נותן לי את האפשרות (כפי שהיא עושה עם WiFi הרגיל שלי) כדי להתחבר. באפשרות חיבור פשוט נשאר אפור בהיר ברקע. למעשה אני לא בטוח אם יש לי אפילו התקנתי את ההרשאה כראוי.

מדריך אידיוטים מה אני צריך לעשות ואיך לעשות את זה יהיה מוערך מאוד. כמו שאני לא בבית אני אין לי כל כך עם Netbook יתקשו לספק תשובות על שאלות ספציפיות. אני אתן לו ללכת כי אם מישהו יכול לעזור בכל דרך אחרת את התשובות יהיה עד לחכות עד הערב.

הרבה תודות

Reply

Register

האשכולות דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
המממ אני מעביר את ידי-Mobile Broadband מגבלת? MateuszCornford רשת, מודמים & VoIP 3 30 נובמבר 2009 17:40
Mobile Broadband HistoryGirl מחשבים ניידים, Mobiles & PDAs 5 22 יולי 2009 04:11
הוא טלפון סלולרי דור 3 מהירות או סוג החיבור? cheesepuff מחשבים ניידים, Mobiles & PDAs 6 30 אפריל 2009 09:58
Windows Update בעיה עם פס רחב נייד ch742718 רשת, מודמים & VoIP 3 15 פבואר 2009 14:28
מחשב נייד חינם עם 24 חודש הפס הרחב הנייד Spencer2004 מחשבים ניידים, Mobiles & PDAs 9 28 נובמבר 2008 15:02
כלי פתיל

תרגומים מנוהל ע"י מערכת Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

זכויות יוצרים © 2006 - 2010 מיץ המחשב.

מופעל על vBulletin ® Copyright © 2000 - 2010 לחברת Jelsoft Enterprises SEO by vBSEO © 2009 IPS, Inc