![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Sveiki, aš neseniai susidūrė su realybe užkliūti, kylančių iš pagalbos iš draugo, kuris buvo susiduriama su sunkiai su savo naršyklę, ar galbūt jo internetas visai prašymą, aš nežinau.
Svarbiausios yra tai, kad jis negali padaryti postuose forume. Jis gali peržiūrėti forumo ir prisijungti prie jo jo mašina, bet negalite rašyti. Kai jis bando įdėti po jo naršyklę (išbandyta ant abiejų Firefox ir Internet Explorer) grąžina klaidą, kuriame rašoma: - "Bloga užklausa; Jūsų naršyklė išsiųsti prašymą, kad šis serveris negalėjo suprasti. Apache 2.2.3 (Fedora) serverio pagal nutylėjimą uosto 80. " Žinutės negali būti per proxy arba, be to, Tarpuskaita talpyklos, gaivus TL, temp failus ir kt. turėjo kokių nors pasekmių. Re-montavimas naršyklės neturėjo įtakos taip pat. Nėra faktinės sąskaitos (-ų) ant lentos problema (-os) arba (iš tiesų yra keletas plokščių, dėl kurių jis negali paštu). Jūs gaunate idėja, aš tikrai hit aklavietės šią. Jis gali rašyti tik kitame kompiuteryje iš savo darbastalio namie, problema yra tikrai nukreipiami ten tada. Lentos visas Invision Power lentos; vienas forumas, jis negali rašyti, kai yra tokia. www.pieandbovril.co.uk Help much appreciated. LB.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar jie veikia naujausią Java įskiepiai?
|
||||||||||||
|
||||||||||||