mažiau kapitalo

Travel Fans
Go Back   Kompiuterių sultys Kompiuterių programinė įranga Linux & Alternative OS

Register

O2 USB Mobile (Cell) plačiajuosčio ryšio Dongle Pagalba

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 15, 2009, 08:52
Naujoji Narys
Žinutės: 3

Aš nusipirkau O2 Mobile Broadband USB Dongle pamatyti http://www.littlewoodsdirect.com/rf/...ial&SNu=pca_id kad galėčiau naudotis Pay As You Go. Turiu Acer AspireOne Netbook su 512 MB RAM ir 120GB HDD. Jis veikia Linpusâ "¢ Linux ® Lite version pamatyti http://www.acer.co.uk/acer/product.d...rAjaxHistory=4 dėl tech spec. Naršyklė yra Firefox.

Turiu (manau) Paskutiniai atnaujinimai įdiegta Linux, kad man buvo pasakyta, reikia leisti kaip mane idiotas tiesiog prisijungti. I'm akivaizdžiai didesnis idiotas nei žmonės galvoja! Ką aš kovoja su vis Dongle prisijungti, kad galiu gauti internetu. Mėginau išgyvena Connection Manager ir 3G meniu, bet nesėkmingai. Dėl Dongle šviesa eina kietas mėlyna / turkio, bet I just can't get it atidaryti. Turi būti sąžiningai I don't really know how I got šviesos Come on! Matau Dongle ryšium vadybininkas, bet kai aš jį pabrėžti tai nesuteikia man variantas (kaip ji veikia su mano normalus WiFi) prijungti. Ry galimybe tiesiog būna šviesiai pilkos fone. Tiesą sakant nesu tikras, jei aš net įrengti Dongle teisingai.

Idiotai vadovas, ką turi daryti ir kaip tai padaryti bus labai dėkingi. Kadangi aš ne namie neturiu Netbook su manimi, kad turės problemų teikiant konkrečius atsakymus į visus klausimus. Aš give it a go, nors jei kas nors gali padėti kitaip atsakymus turės laukti iki vakaro.

ačiū

Reply

Register

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Hmmm aš aplenkti Mobile Broadband riba? MateuszCornford Networking, Modems & VoIP 3 Lapkritis 30, 2009 17:40
Mobile Broadband HistoryGirl Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 5 22 liepa 2009 04:11
Ar mobilus telefonas 3G greitis ar Connection Type? cheesepuff Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 6 Balandis 30, 2009 09:58
Windows Update Problema su Mobile Broadband ch742718 Networking, Modems & VoIP 3 15 vasaris 2009 14:28
Laisvas nešiojamąjį kompiuterį su 24 mėnesių judriojo plačiajuosčio Spencer2004 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 9 Lapkritis 28, 2008 15:02
Temos įrankiai

Vertimai Powered by Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2010 Kompiuterių Sultys.