![]() |
|
| |||
| |||
| Hello all, es esmu ņemot vērā ēkas sistēmu draugs, viņš grib augstu spec & pieejamību, man tas viss sabāzt kā aptuveni  £ 350 + (OEM cenas) Mans jautājums jums ir ... būs tas viss fit kopā? AFAIK tas, bet es esmu meklē papildu paskaidrojumus. Šeit ierosinātā sistēma. Advice appreciated kā vienmēr. Akasa ZEN V2 Tower Case Black w / o PSU (jauna versija) 400W AKASA PAXPower ATX 2.2 Ultra Quiet PSU ar augsto efektivitāti vismaz 80%, pat pilnībā. Gigabyte GA73PVM-S2H NF630i, GeForce 7100, S775, PCI-E (x16), DDR2 533/667/800, SATA II, RAID, uATX. Intel Quad Core Q6600 2.4GHz S775 Kingston KTT533D2/2G 2GB DDR2 SODIMM Sapphire Technology Radeon X1550 512MB DDR2 PCIE DVI-I TVO DVI |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izskatās, ka jūs puttin notebook atmiņas desktop ????? Varētu vēlēties pārbaudīt, ka. Atpūtas izskatās OK .............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rādāmās viduvējs-to-šausmīgi lētiem ATI ar quad kodols, un 400W PSU virs tā? With laptop memory? Ko tieši jūs vēlaties veidot šeit?
Tā ir piemērota (izņemot RAM), bet nav gaidīt kaut ko lielu no tā. Es neesmu pārliecināts, vai 400W ir pat pietiekami, lai šīs kartes. Ja jūs vēlaties budžeta sistēma dump quad-core, ja jūs vēlaties spēļu sistēma izgāztuves QUAD CORE, video karti un PSU. Mana sistēma: æ-¥ å ¤ å
|
|
| |||
| |||
| [Es atvainojos, ka faktiski bija (protams) nepareizi RAM norādīts! Tas ir vēl pāris Kingston moduļiem, es zinu, būs labi. (Abi DDR2 @ 800Mhz)] Terrible ATI? Es esmu pie zaudējumiem, kāpēc jūs teiktu tas ir? Es esmu neviens eksperts hardware, bet es zinu, ka šī karte ir ļoti saprātīgs. Varbūt man nav pietiekami specifiski, kad es teicu ko Galvenais šī sistēma būtu, es nevēlos sistēma ļoti malām malas mūsdienu spēļu. I nebūs nepieciešama karti jebkurā spēcīgāks par šo vienu, 512 atm. @ 800Mhz ātrums freq. ar V / O clock ir 550 Mhz. Es domāju, ka tas ir ļoti pamatoti tiešām par naudu, es esmu lasīt daudz pārskatīšanu pārāk šķiet, uzņemt daudz pozitīvas atsauksmes. (Don't get me wrong tas, kā jūs sakāt, zemas kvalitātes, relatīvi, bet tā nodrošina vairāk nekā pietiekama perf.) Attiecībā uz kuģa tā ir cita zemas izmaksas comp. bet tas ir ļoti spējīgs. RAM kapa. ir vairāk nekā pietiekami jauna, FSB nāk @ 1033Mhz, atbalsta ļoti jaunākajiem CPU. Es nesaprotu, kā tas ir crumby? Gigabaits padarīt kvalitātes kritērijiem un tas pats grafikas karti man bija labi ziņojumus šajā valdē. Un 400W būs atkal vairāk nekā pietiekama, lai darbinātu karti un pārējo rīkiem. Paldies arī precizēt sistēmu saderību. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jūs varat ietaupīt naudu (un ir jābūt iespējai) do prom ar 512mb versiju karti un iegūt 256mb. Ja vien jums ir lēti. Šī atmiņas apjomu ir nepieciešams tikai pie augstu izšķirtspēju (1680x1050, 1920x1200), kas šo karti nevar cerēt spēle, tāpēc spēkā, papildu izmaksas, papildu atmiņa ir nelietderīgi, jo tas sit idle.
|
| |||
| |||
| Quote:
Vēlreiz, lai gan, cheers, lai ieguldījumu zēniem. Man visas sastāvdaļas, izņemot CPU, vēl gaida uz piegādi. I'll update kad man tas darbojas. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Jā, dod mums kliegt. Man interesē.
__________________ Es esmu dievbijīgs pēc 3 Halo ..... Es vēlos DO NOT get me sākās Call of Duty franšīzes Arby un galvenais ir awesome |
![]() |
|