![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kad iegādājos savu portatīvo datoru, tas 160GB HDD bija jānodala divi nodalījumi (ir, ka pareiza terminoloģija?) = C: disks un D: disku. I left to, ka veids, un līdz šim ir izmantoti tikai C:, jo 1) man nav pieredzes, izmantojot vairāk nekā vienu disku, 2) tas, kur lielākā daļa programmu lejupielādētu anyway, 4) tajā mapē Mani dokumenti, kur es organizētu visas mans personīgais failus My Pictures, My Music, My Videos, uc mapes., un 4) I vēl nav beigušies telpu. Tomēr, 4) vairs nav spēkā, jo gads ir vērts mūzikas un video faili ir aizpildīt manu C: disku, neskatoties uz to, ka es esmu svītrots, ko es varu un iepirkt ārējo HDD, uz kura arhīvu un atpakaļ lietām līdzi. Esmu lasīt līdzi starpsienas maz un ticu, ka tas ir kā mana klēpjdatora atmiņa ir organizēta. Pieņemot, ka ir ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Download CCleaner no no downloads sadaļā.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Citādi viss būs tas pats. HTH Mana sistēma: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ko es personīgi vēlētos darīt, ir pārvietot Mani dokumenti ar sub mapē D: \\.
Atvērt My Computer. Tagad man izmēra diskus. Tas var būt saprātīgi pārvietot tikai ierobežotā daudzumā, lai D: \\. Reading, ka tā ir 160GB tomēr liek man justies mazliet drošāk par to. Esmu redzējis muļķīgi format laptops (tas pats izmērs starpsienas, d mazāks par C, trīs starpsienu ar kuriem viens ir sīkas, uc) Katrā ziņā, ja D: \\ ir pietiekami liela, es vienkārši atvērt to saņemt My Computer un izveidot mapes callled "Dokumenti", "My Documents", or whatever. Tad uz darbvirsmas ikonas Mani dokumenti varat ar peles labo klikšķi un izvēlieties Properties un ārkārtīgi cilne parādīs mērķis galamērķi. Hit brīvi pārvietoties un izvēlēties D: \\ tad mape izvēli. Būtu iekopēt failus, ja ne, tad iet uz C: \\ Documents and Settings \\ * Lietotājvārds * un kopēt dokumentus no (mans) dokumentus mapē. Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Šie trīs ir iespējams, ar lielāko failus tās mapes - Mani attēli, Mana mūzika, Mana VideoUtt pārvietošana tieši viņiem varētu būt liela ietekme uz jūsu brīvas vietas uz C: \\ Tad jūs vienkārši turpināt glabāt mūziku, attēlus un vidoes uz d: \\ drive from now on. CCleaner arī palīdzēs atbrīvot lieki vietu, kā ierosināts iepriekš. |
|
| |||
| |||
| Paldies visiem par jūsu ierosinājumus! Esmu ļoti pateicīgs! @ MJM Quote:
...Nu, pat bez tām trūkst 408MB, jūs lieta D: ir pietiekami liela, lai veiktu atlikušo jūsu ieteikumus veiksmīgi? Arī es tikko pamanīju, ka C: darbojas uz FAT32, bet D: darbojas uz NTFS. Kāpēc tas ir? Un vai tā ietekmē to, ko es gatavojos darīt, lai kādu no viņiem? |
|
| |||
| |||
| Tas nav pazudusi, diskiem vienmēr ir mazliet mazāks nekā to reklamē lielumu. Ieskriet tīrāks uz C: \\ jūs būsiet pārsteigti, cik daudz vietas ir atveseļojies. Tad, nākotnē, kad instalējat jaunu spēli vai bitu pārraides programmatūras ielieciet to D: \\, nav nepieciešams nodot jebko. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Nav īsti pārliecināts, kāpēc ražotāji darīt, kā NTFS ir daudz robusti. Tā should'nt Jūs ietekmē, bet tā varētu būt laba ideja, lai pārveidotu savu C: drive to NTFS, kas, kā jau minēts, ir daudz robusti. http://technet.microsoft.com/en-us/l.../bb456984.aspx |
|
| |||
| |||
| Parasti dažas vietas vienmēr izmanto sistēmu saistītos failus, MBR un tādas. Katrā ziņā jūs varat droši nodošana mapi Mani dokumenti, kā es aprakstīju to D: \\ Ja tomēr tīrītājs notīra pietiekami daudz vietas, man nebūtu jāuztraucas par to. Man patīk darboties FAT32 par manu Win disku, jo Linux nav smagas problēmas piekļūt ka, bet NTFS atbalsts ir vēl ēnas. |
|
| |||
| |||
| @ MJM, jums ir problēmas piekļūt ntfs caur Linux. |
![]() |
|