Travel Fans
Go Back   Computer Sulas Computer Software General Software Čats

Register

C: ir pilns. Ko failus es varu droši nodot D: un kā?

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 7, 2008, 03:04
Pilntiesīgu locekli

Kad iegādājos savu portatīvo datoru, tas 160GB HDD bija jānodala divi nodalījumi (ir, ka pareiza terminoloģija?) = C: disks un D: disku.

I left to, ka veids, un līdz šim ir izmantoti tikai C:, jo 1) man nav pieredzes, izmantojot vairāk nekā vienu disku, 2) tas, kur lielākā daļa programmu lejupielādētu anyway, 4) tajā mapē Mani dokumenti, kur es organizētu visas mans personīgais failus My Pictures, My Music, My Videos, uc mapes., un 4) I vēl nav beigušies telpu.
Tomēr, 4) vairs nav spēkā, jo gads ir vērts mūzikas un video faili ir aizpildīt manu C: disku, neskatoties uz to, ka es esmu svītrots, ko es varu un iepirkt ārējo HDD, uz kura arhīvu un atpakaļ lietām līdzi.

Esmu lasīt līdzi starpsienas maz un ticu, ka tas ir kā mana klēpjdatora atmiņa ir organizēta. Pieņemot, ka ir ...
  • kā es varu optimizēt manu izmantot šos divus (C: un D:) diskus?
  • kuri faili ir labākais (vai vismaz drošu) pāriet no sava C: ar savu D: diska?
  • kā man iet par pāreju viņiem?
  • būs viss turpina darboties bez traucējumiem pēc tam pārvietot šos failus? vai man nepieciešams norādīt programmas, pieteikumi utt jauno atrašanās vietu failiem.
Thanks in advance ikvienam, kurš lasa šīs ^ un norīkotiem ka v.

Old Janvāris 7, 2008, 03:22
Administrator

Download CCleaner no no downloads sadaļā.

Tas noņems veco junk un pagaidu failus, nejauši likvidēt kaut kas svarīgs.

Ieskriet to noklusējuma iestatījumus.

Apmeklējiet mūsu māsa site
-- Travel Fans

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Inte
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin
Monitor (s):
17 "WXGA + HD Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Janvāris 7, 2008, 03:30
Donors VIP

• kā es varu optimizēt manu izmantot šos divus (C: un D:) diskus?
Nekas patiešām optomise ... ja Drive D: ir tukša, tā ir gatava lietošanai.
  • kuri faili ir labākais (vai vismaz drošu) pāriet no sava C: ar savu D: diska?
Varat pārvietot failus Drive D:, bet, protams, nevar pārvietot instalētās programmas vai Windows failus.
  • kā man iet par pāreju viņiem?
Copy & Paste, velciet un nometiet vai Izgriezt un Ielīmēt .... pirmos 2 būs kopēt failus, tai būs pārvietoties tiem. Vēl viens veids, kā virzīties viņiem ir tiesības Click and Drag & Drop
  • būs viss turpina darboties bez traucējumiem pēc tam pārvietot šos failus? vai man nepieciešams norādīt programmas, pieteikumi utt jauno atrašanās vietu failiem.
Ja vēlaties, lai jūsu programmas, lai saglabātu failus uz D: diska, jums būs nepieciešama, lai virzītos uz disku / mapes vēlaties. Dažās programmās atcerēsies pēdējā Saglabāt atrašanās vietu, bet dažas nav, tāpēc jums būs labāk izmantojot Saglabāt kā iespēju, kamēr Jums iepazīties.
Citādi viss būs tas pats.

HTH

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5.200
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4gb
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT W
Operating System (s):
Windows 7 x64
Old Janvāris 7, 2008, 04:03
MJM
Donors VIP

Ko es personīgi vēlētos darīt, ir pārvietot Mani dokumenti ar sub mapē D: \\.
Atvērt My Computer. Tagad man izmēra diskus. Tas var būt saprātīgi pārvietot tikai ierobežotā daudzumā, lai D: \\. Reading, ka tā ir 160GB tomēr liek man justies mazliet drošāk par to. Esmu redzējis muļķīgi format laptops (tas pats izmērs starpsienas, d mazāks par C, trīs starpsienu ar kuriem viens ir sīkas, uc)
Katrā ziņā, ja D: \\ ir pietiekami liela, es vienkārši atvērt to saņemt My Computer un izveidot mapes callled "Dokumenti", "My Documents", or whatever.
Tad uz darbvirsmas ikonas Mani dokumenti varat ar peles labo klikšķi un izvēlieties Properties un ārkārtīgi cilne parādīs mērķis galamērķi. Hit brīvi pārvietoties un izvēlēties D: \\ tad mape izvēli.
Būtu iekopēt failus, ja ne, tad iet uz C: \\ Documents and Settings \\ * Lietotājvārds * un kopēt dokumentus no (mans) dokumentus mapē.

Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (s):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 Series
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old Janvāris 7, 2008, 04:38
Pilntiesīgu locekli

Šie trīs ir iespējams, ar lielāko failus tās mapes - Mani attēli, Mana mūzika, Mana VideoUtt pārvietošana tieši viņiem varētu būt liela ietekme uz jūsu brīvas vietas uz C: \\ Tad jūs vienkārši turpināt glabāt mūziku, attēlus un vidoes uz d: \\ drive from now on.
CCleaner arī palīdzēs atbrīvot lieki vietu, kā ierosināts iepriekš.
Old Janvāris 7, 2008, 06:08
Pilntiesīgu locekli

Paldies visiem par jūsu ierosinājumus! Esmu ļoti pateicīgs!

@ MJM
Quote:
Originally Posted by MJM View Post
Atvērt My Computer. Tagad man izmēra diskus.
Tas var būt saprātīgi pārvietot tikai ierobežotā daudzumā, lai D:. Reading, ka tā ir 160GB tomēr liek man justies mazliet drošāk par to. Esmu redzējis muļķīgi format laptops (tas pats izmērs starpsienas, d mazāks par C, trīs starpsienu ar kuriem viens ir sīkas, uc)
C: pašlaik okupācijas 65.3GB no tās 71.9GB of storage. Tikmēr D: ir 71.6GB no 72Gb pieejams (bez maksas). Hmmm ... mans D: disks ir pilnīgi emtpy though. Nē slēptos failus, temps, nekas. Kur bija mana 408MB iet? ...

Nu, pat bez tām trūkst 408MB, jūs lieta D: ir pietiekami liela, lai veiktu atlikušo jūsu ieteikumus veiksmīgi?

Arī es tikko pamanīju, ka C: darbojas uz FAT32, bet D: darbojas uz NTFS.
Kāpēc tas ir? Un vai tā ietekmē to, ko es gatavojos darīt, lai kādu no viņiem?
Old Janvāris 7, 2008, 06:14
Administrator

Tas nav pazudusi, diskiem vienmēr ir mazliet mazāks nekā to reklamē lielumu.

Ieskriet tīrāks uz C: \\ jūs būsiet pārsteigti, cik daudz vietas ir atveseļojies.

Tad, nākotnē, kad instalējat jaunu spēli vai bitu pārraides programmatūras ielieciet to D: \\, nav nepieciešams nodot jebko.

Apmeklējiet mūsu māsa site
-- Travel Fans
Old Janvāris 7, 2008, 06:33
Donors VIP

Quote:
Originally Posted by TRUEfrancesca View Post
Arī es tikko pamanīju, ka C: darbojas uz FAT32, bet D: darbojas uz NTFS.
Kāpēc tas ir? Un vai tā ietekmē to, ko es gatavojos darīt, lai kādu no viņiem?
Tas tikai nozīmē, kad tā tika formatēts, ko automāts, viens disks bija formatēta FAT32 un otru NTFS.

Nav īsti pārliecināts, kāpēc ražotāji darīt, kā NTFS ir daudz robusti.

Tā should'nt Jūs ietekmē, bet tā varētu būt laba ideja, lai pārveidotu savu C: drive to NTFS, kas, kā jau minēts, ir daudz robusti.

http://technet.microsoft.com/en-us/l.../bb456984.aspx
Old Janvāris 9, 2008, 09:52
MJM
Donors VIP

Parasti dažas vietas vienmēr izmanto sistēmu saistītos failus, MBR un tādas.

Katrā ziņā jūs varat droši nodošana mapi Mani dokumenti, kā es aprakstīju to D: \\
Ja tomēr tīrītājs notīra pietiekami daudz vietas, man nebūtu jāuztraucas par to.

Man patīk darboties FAT32 par manu Win disku, jo Linux nav smagas problēmas piekļūt ka, bet NTFS atbalsts ir vēl ēnas.
Old Janvāris 9, 2008, 10:37
Pilntiesīgu locekli

@ MJM,
jums ir problēmas piekļūt ntfs caur Linux.
Reply

Register