![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hey guys! Es esmu jauns, lai vietā, bija ātrs jautājums:
I wrote dokumentu, uz mana datora darbā, ar 2003 Microsoft. Drīz pēc tam, kad es beidzis rakstīt to ... bet pirms es saglabātās vai izdrukātās tas ... varu izgāja. Kad vara nāca atpakaļ, es atkārtoti atklāja Microsoft 2003 un tika atbrīvots, lai aplūkotu dokumentu pop atpakaļ uz augšu, ar ātru jautā, vai es gribēju, lai saglabātu vai izdzēstu failu, ... bet es izvēlējos kāds variants būtībā teica: "Es 'll get back to vēlāk ", jo es esmu idiots. ![]() Divas vai trīs dienas vēlāk, es vēl joprojām ignorējot uznirstošo logu jautā, ja es gribēju, lai saglabātu to. Un tad, bez brīdinājuma, man ienāca strādāt vienu dienu, un mums pēkšņi bija Microsoft 2007 mūsu datoriem. Un tagad es nevaru atrast atgūti dokumentu. I did atrast, kur 2007 Microsoft saglabā tā jāatgūst dokumenti, bet viens es esmu meklējat nav tur. Kāds ir kādas domas par to, kur es varu atrast savu 2003 Microsoft atgūt dokumentu, tagad, man ir Microsoft 2007? Thank you so much for your help! |
|
|
|||
|
|||
|
YES! Sorry, ne to darīt pirmais, taču šeit to, ko es sapratu uzreiz pēc norīkošanu šo:
Es nezināju, ko fails tiks sauc ... bet es tomēr atceros, unikāls vārds dokumentu, kas nav nevienā citā failā (jo man bija kas it up) Tāpēc es atvēra meklēšanas rīks., meklēja dokumentus par C diska, hit "izvērsto meklēšanu", un tad drukātas unikālo vārdu un uzklikšķināt meklēšanu. Tā popped up uzreiz! Tā ... ceru, ka palīdzēs kāds cits, kas varētu būt tikpat slinks kā es esmu.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Priecīgs jums atrast to. Meklēšana atradīs visvairāk lietām.
Labākā iespēja nākotnē - saglabāt to, kamēr jūs to varat izdarīt viegli.