![]() |
|
| |||
| |||
| Es jums standarta personīgā mājas lapa ar blogu un dažas lapas, kurās ir saites uz izdevēji manas fantastikas, dažas grāmatu recenzijas utt man aptuveni 20-50 unikālie lietotāji dienā - ne reklāmas, kaut ko, kas būtībā ir for fun un nedaudz sevi popularizēšana (lielākā daļa manu booksales notiek tikai caur izdevējs un Amazon). Esmu bijis iesaiņojumu google reklāmām, bet ir nonākusi pie secinājuma, ka mana veidu un līmeni, vietas un tie pamatā ir laika izšķiešana. Tony ienākumi nav īsti veido par neglītums faktors, kam ir reklāmas. Tas ir tikai tas, ka es neesmu tās lieto arī? Man izmantot mazāku ietekmi jomās un krāsošana, galvenokārt labo sleju krāsas atšķirt reklāmu no galvenajiem teksta. Es arī domāju, hey, es tiešām gribu apmeklētājiem izeju uz vietnēm, kas pārdod savu grāmatu ne kādu citu konkurējošo portālu? Visbiežāk nonāk, izmantojot manu vārdu vai žanru kā meklēšanas vārdu vai no citām lapām runājam août manu fiction, galu galā. Tiem jābūt ļoti iespējams nopirkt no manis un maniem honorāriem ir daudz augstākas nekā vienu klikšķi peļņa ... Ko pārējā jūtaties par lietderību google reklāmas ienākumi zems satiksmes vietās? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ievietojiet to savā vietnē un redzēt tās labākais veids, kā pārbaudīt to ārā ... ja Jums šķiet, nav nekādas naudas līdzekļus vai samazina jūsu pārdošanas / kustības tad noņemt.
| |||
| |||
| Nu, man personīgi ir pieredze ar Adsense sevi un es varu pateikt, ka tās ne tikai par, ja mājas lapā ir adsense stils mājas lapā, bet tas arī ir jūsu jaukšanu un satiksmi. Ja plānojat par izmanto Adsense nopelnīt papildus naudu, ne tikai jūs varat izmantot tīmekļa vietni, lai gūtu peļņu no Adsense, bet, ja jums mijiedarboties ar Adsense ieņēmumu sadali, forumi, kas ir nedaudz vairāk šeit un tur. Ciktāl Adsense par Jūsu mājas lapas iet šeit ir daži ieteikumi: - Pārliecinieties, krāsu maisījumi perfekti - Vai nevar būt saistībā ar jūsu tīmekļa stimulus uzklikšķināt loceklis reklāmu, jo tas ir pret Adsense TOS (Piemērs: Underneath reklāma ir teikts: Atbalstiet mūsu finanses). - Pārliecinieties, ka jums ir tiesības reklāmas. Jūs varat filtrēt reklāmas bloķējot dažas tīmekļa vietnes rādīšanu jūsu reklāmas. Kāpēc tas ir? Tu to pārtraukt reklāmu, kas var saņemt Jums mazāku naudas summu par klikšķi. Jūs varat darīt, lai pārliecinātos, ka jūs nesaņemat reklāmas, kas neatbilst jūsu atslēgvārdiem. Ja jūsu reklāma neatbilst to, kas jūsu vietnē ir cik saturu, un kāda auditoriju apmeklējumos, tad jums nav iespējams iegūt lielu naudu par katru klikšķi. Lasīt līdzi visiem faktoriem, kas palīdzēs jums iegūt vairāk naudas no tā, un izlemt, vai jums ir: - Izmantojiet Adsense - Izmantojiet filiāli programmas (CJ ir laba, ka) - Just pārdot savu produktu / pakalpojumu Tas ir viss, kas man teikt, bet nopietni to testu, ja jums ir labs daudzums apmeklētāju nāk kas tad tās ir vērts mēģināt. Ja jūs vēlaties no konkurējošiem uzņēmumiem, uz jūsu reklāmas, to kā es teicu. Set to ar paralēlu satura blogu vai bezmaksas tīmekļa vietni, un redzēt, kas reklāmas parādīsies. Pēc tam filtrē jebkuru URL, kuri konkurē ar jums. Nevis pārdot eBooks, atlasot tos no jums varētu būt reklāma "Kā rakstīt eBook" vai kaut ko, kas atbilst temats citus atslēgvārdus mājas lapā. Changing atslēgvārdi palīdz arī: P Thanks a lot for reading, un es ceru, ka šī informācija palīdzēja jums out, Jason |
![]() |
|