Travel Fans
Go Back   Computer Sulas Computer Software PC & Console Gaming

Register

~ Sim Theme Park problēmas ar Vista ~

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 17, 2009, 16:12
New Member Group

Es esmu mēģinājis instalēt Sim Theme Park (1999) par savu jauno Vista klēpjdators un kad es lieku CD tas NOP līdz pat teikt instalācija (ko es klikšķi), CD iet tad apstājas, tāpēc tas nav jāinstalē vai darīt jebkas. Esmu mēģinājis saderību lieta saskaņā ar preferenču sistēmu (nedarbojas), un lejupielādēt visus plāksterus un ir jaunāko atjauninājumu. Spēle, ko izmanto, lai strādātu pie savu veco 2.003 XP. Mans jaunais dators ir virs līnijas, un es esmu mēģinājis visu, es domāju, bet nav atbildes! Ja Jums ir jebkādi tas būtu fantastisks ierosinājumi ~

Reply

Register

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Vai ir iespējams saņemt savu Vista Look Like XP Theme? Lord Windows Operating Systems 3 21 decembris 2009 06:40
Vista un Windows 7 (RC) Theme no XP rider200 Windows Operating Systems 0 Jūnijs 2, 2009 19:37
XP Theme For Vista? Haun Windows Operating Systems 3 6 janvāris 2009 07:43
Tēmas, piemēram, Hacker / FBI / Matrix / Linux stilu vista sunnyatscot Windows Operating Systems 3 6 decembris 2008 17:44
Vista theme uz XP SpecV General Software Čats 19 3 februāris 2008 11:33
Thread Tools

Translations Powered by Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2010 Computer Sulas.