![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hello Friends,
Es dzirdēt par jaunu printera programmatūru, un es gribētu uzzināt vairāk par Printer Jockey Software? Kā tas darbojas? Vai tas strādā visām Printeri vai šo programmatūru ir darbs tikai izvēlētos printeri? Vai mēs varam ieteikt šo programmatūru, lai apmēram vienu citu? Lūdzu, palīdziet ... |
|
|
|||
|
|||
|
Hello Aashaiba,
Paldies par jūsu atbildi. Es pateicīgs par jūsu palīdzību. Kā jūs sakāt, tas darbojas tikai ar Epson printeriem. Man ir viens jautājums manā prātā. Vai šī programmatūra ir iesniegusi Epson printeriem? Es tikai lūgt jums. Anyway Paldies jums ļoti daudz par jūsu lielo atbalstu. |
|
|
|||
|
|||
|
Hello Aashaiba,
Ja iespējams, lai jūs, jūs varat lūdzu nosūtiet man, ka saite, ja jūs lasīt to. Es gribētu lasīt un palielināt manas zināšanas. Es arī izmantot Google meklēšanu un konstatē rezultātu, lietojot "C-Horse Software Inc" atslēgvārdu. Vēlreiz liels paldies jums palīdzēt. |
|
|
|||
|
|||
|
Tas ir protams, C-zirgs programmatūru, jo tā saka, ka tā par http://www.c-horsesoftware.com/
|
|
|
|||
|
|||
|
Hello Aashaiba,
Es apmeklēju šo url, un es saņēmu visu informāciju par printera Jockey Software. Lūdzu, palīdziet man vēl viena lieta, ja jūs zināt, jebkura online printeru tintes kārtridži, lāzera tonera kārtridži, papīra un citu printeru detaļu piegādātāju kvalitātes nodrošināšanas, kas ir labākais savas zināšanas, tad, lūdzu, ieteikt man. Paldies par jūsu palīdzību jau iepriekš ... David. |