Travel Ventilatori
Go Back   Datoru Sulu Datoru aparatūra Digital Imaging & Printeri
CJ MOTM Konkurence

Reģistrs

Printeris Jockey programmatūra

Adsense
Adsense

Vecs 26 Feb 2009, 02:47
Aizliegumu loceklis
Ziņojumi: 6

Hello Friends,

Es dzirdēt par jaunu printera programmatūru, un es gribētu uzzināt vairāk par Printer Jockey Software? Kā tas darbojas? Vai tas strādā visām Printeri vai šo programmatūru ir darbs tikai izvēlētos printeri? Vai mēs varam ieteikt šo programmatūru, lai apmēram vienu citu?

Lūdzu, palīdziet ...

Vecs 26 Feb 2009, 10:39
Pilntiesīgu locekli

Printeris Jockey ir tikai vēl viens drukas pārvaldības programmatūru. Tas ir lai aizstātu Windows drukāšanas "programmatūru", kas rīkojas ar visu savu drukas darbu

Tas darbojas tikai ar Epson printeriem.

Vecs 1 Mar 2009, 22:27
Aizliegumu loceklis

Hello Aashaiba,

Paldies par jūsu atbildi. Es pateicīgs par jūsu palīdzību. Kā jūs sakāt, tas darbojas tikai ar Epson printeriem. Man ir viens jautājums manā prātā. Vai šī programmatūra ir iesniegusi Epson printeriem? Es tikai lūgt jums.

Anyway Paldies jums ļoti daudz par jūsu lielo atbalstu.

Vecs Marts 2, 2009, 09:16
Pilntiesīgu locekli

No tā, ko esmu izlasījis tas netiek veikts mans Epson, bet gan "C-Horse Software Inc"

Vecs Marts 2, 2009, 22:14
Aizliegumu loceklis

Hello Aashaiba,

Ja iespējams, lai jūs, jūs varat lūdzu nosūtiet man, ka saite, ja jūs lasīt to. Es gribētu lasīt un palielināt manas zināšanas. Es arī izmantot Google meklēšanu un konstatē rezultātu, lietojot "C-Horse Software Inc" atslēgvārdu.

Vēlreiz liels paldies jums palīdzēt.

Vecs Marts 3, 2009, 06:53
Pilntiesīgu locekli

Tas ir protams, C-zirgs programmatūru, jo tā saka, ka tā par http://www.c-horsesoftware.com/

Vecs Marts 3, 2009, 21:38
Aizliegumu loceklis

Hello Aashaiba,

Es apmeklēju šo url, un es saņēmu visu informāciju par printera Jockey Software. Lūdzu, palīdziet man vēl viena lieta, ja jūs zināt, jebkura online printeru tintes kārtridži, lāzera tonera kārtridži, papīra un citu printeru detaļu piegādātāju kvalitātes nodrošināšanas, kas ir labākais savas zināšanas, tad, lūdzu, ieteikt man.

Paldies par jūsu palīdzību jau iepriekš ...
David.

Tulkojumi Powered by Powered by Google
<!--vBET_SNTA-->HorvātijasČehuDāņuHolandiešuAngļuSomuFrancijasVācuGrieķuIvritsUngārijasItālijasJapānasLatvijasLietuviešuNorvēģuPulēšanaPortugāļuRumāņuKrievuSlovakuSpāņuZviedru

Copyright © 2006 - 2010 Datoru sula

vBulletin Translation Engine, ko vBET
VBulletin ® Copyright © 2000 - 2010 Jelsoft Enterprises Ltd
SEO līdz vBSEO © 2010, Crawlability, Inc